![]() |
אמרת "לא יקרה לך כלום", די קל להבין שאמרת שזה בסדר.
אני לא אמרתי שזה ממכר, לא אמרתי כלום על חשיש כאן. רק אמרתי שזה שאתה אומר שזה טבעי לא אומר ש"לא יקרה כלום" בהכרח. ברור שזה משפיע על המח, זה כל הרעיון להזכירכם. אם זה מזיק או לא, זאת שאלה נפרדת. |
ציטוט:
לא על התערובת של הקוק והתכוונתי להשפע בטווח הארוך לא שניה אחרי שאתה מפיל ראש.... |
ציטוט:
אפשר לגדל בלי שום צריכה מיוחדת, ואיזה מדווחים ואיזה, אני מגדל דגים בעבר היו לי מספר אק' פועלים בוא זמנית עם תאורות מטורפות שאתה יכול לגדל כל צמח, כנ"ל צריכה החשמל אצלי דיי גבוהה פי כמה מבבית רגיל בגלל כל החיות שאני מגדל יש חימומים לכל הבע"ח הפויקילותרמים ואף פעם לא באו הבייתה ולא בדקו, מה אתה משגל, אני יכול בלי שום בעיה לגדל בכל טרריום של טרנטולה אקזוטית / צפרדעים קאנאביס ולאף אחד אין שום דבר לבדוק את זה, מה גם שזה לא בעיה לגדל (אחד מהחברים שלי שתפסו גידל מלאאאאא בחצר) אז מה אתה מדבר שטויות ... ומטפטפים LSD ואסיד, וואו יש לך 5 מקורות שונים טירוף יש רק 200 אלף סוחרים בארץ. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תשאיר מסנג'ר..
מתוך synopsis of psychiatry של קפלן וצדוק, מהדורה 9: Many reports indicate that long-term cannabis use is associated with cerebral atrophy, seizure susceptability, chromosomal damage, birth defects, impaired immune system, alterations in testosterone concentrations, and dysregulation of menstrual cycles; these reports, howeverm have not yet been replicated, and the association between these findings and cannabis use is uncertain מתוך DSM-IV-TR - הפרעות קשורות: Cannabis Intoxication Cannabis-Induced Psychotic Disorder Cannabis-Induced Anxiety Disorder Cannabis-Related Disorder NOS: Flashbacks Cannabis-Related Disorder NOS: Amotivational Syndrome Cannabis Intoxication Delirium יש גם הפרעות בתפקוד מיני והפרעות שינה - שתמיד עוברות תוך כמה ימים \ שבוע מרגע הפסקת השימוש. |
נערך
|
|
הוספתי
אין בעד מה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נייט הם כולם היו קטינים כשתפסו אותם :)
|
נעשה סדר
כל דבר ממכר הכל תלוי בך יש אנשים מכורים לקפה למסטיקים וכו , אם אתה שואל אם יש תלות פיזית אז ככה, בחשיש אין שום תלות זה כמו שידוע שיש אנשים מכורים לאלכהול אתה שותה נכון אבל לא מכור תלוי בך אני אישיתי הייתה לי תקופה ואני תמיד חושב שעדיף לנסות מאשר להיות סקרן מן הסתם תמיד יגידו לך שזה מסוכן כמו שלשתות אלכהול לעשן סיגריות ולשתות קפה גם זה מסוכן הכל מעלה לחץ דם ואתה יכול למות מהתקף לב . חגיגת: קקה של דבר בא בטוב עם האלכהול צריך כל פעם לחזק תסטלא גורם לדפיקות לב מהירות כמו בקוק שזה משגע ןלא נותן להרדם קיצר לא ממליץ לומרות שגם עם זה היתה לי תקופה . ומה שכן שורט קשה זה האל אס די כן כולם נדפקים מזה לא משהו רציני אבל נדפקים מרוב שהסטלא יותר נכון דלקה חזקה מאוד קשה להתמכר לזה ומפחיד לחזור על החוויה שוב קיצר אחי אם אתה אחרי צבא דפוק באנג תראה מזה תסמן וי לאוד דבר שעשיתה בחיים . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ