![]() |
בהצלחה אחי גיוס קל! :sbb4:
|
גיוס קל , אחד התותחים בפורום...
|
גיוס קל שיהיה לך אחי ובהצלחה!!!
|
בהצלחה.. גיוס קל ושיפשוף נעים :)
|
בהצלחה אחי
|
דימי!!!
גיוס קל יא תותח! אחרי כל הזמן הזה... אני יהיה גאה לראות אותך נכנס לחנות עם מדים :-) שיהיה רק בהצלחה!!! |
יא תותחח.. בהצלחה והרבה הצלחה אחשלי... תעדכן בסופ"שים גבררר!
|
גיוס נעים!
|
גיוס נעים דימה !
שלא תירדם בשמירה, תחטוף ריתוק, תקבל דיכאון, ותאבד הרבה שריר בגלל הקורטיזול |
בהצלחה דימה :sbb4:
|
בהצלחה!
|
ציטוט:
אל תדאג אני אביא גיחה בשבועות הקרובים אל החנות שלך, ראה הוזהרת :character63: |
בהצלחה אחי
לאיזה יחידה? |
לא הייתי פה בסוף שבוע ,אז אני מתנצל שאני מגיב רק עכשיו
שיהיה שירות מהנה ואני מקווה שתיפול במקום שיהיה לך טוב בו. |
בהצלחה בחור
|
גיוס קל בהצלחה!!!
|
שפשוף נעים
|
איזה שכונהההה
אז ככה: הייתי אמור להיות בטירונות בזיקים וסירבתי פינוי [כי מי ילך לקבל קסאמים בראש??], קיצר התחילו לצעוק עליי להעמיד אותי עם כומתה על הראש תיקים עליי וכו' וכו' כל מפקד שני בא ומתחיל לצעוק עליי שאני אשב בכלא 4 28 יום וכו' וכו', קיצר כמובן זרקתי זין ואמרתי מצידי אני הולך לכלא אבל לזיקים אין מצב. טוב בסופו של דבר הם נכנעו ואמרו לי את הדבר שציפיתי לו "תעלה לאוטובוס לקייטנת 80 ונהנים [מחנה שמונים]" ואז התחילה השכונה האמיתית!!! קודם כל אני ישן בחדר כמו מלך, פשוט תענוג כל שינה בלילה ליגה אש! וקבלו את רשימת הפטורים שלי: [האמת יכלתי להוציא יותר אבל אתם יודעים לא נעים כבר, אולי בהמשך נוציא עוד]. 7 שעות שינה רצופות פטור משמירות בלילה פטור משמירות בעמידה אם אני עומד\הולך 10 דקות מגיעות לי 30 דקות ישיבה פטור מנעליים צבאיות פטור משטיפת כלים קייטנת 80 ונהנים - ליגה!!!!!! :basketball: :basketball: :basketball: יום פצצה חברים |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה פלוגה אתה ואיך קוראים למ"כיות שלך? ואם תעשה מטבחים תמסור ד"ש לדודו ולארקדי הטבחים אגב האוכל עדיין שואה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ