![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
במסה מקסימום אם תטעה בחישובים תעלה בקצת יותר שומן. |
ציטוט:
|
משה מה דעתך על העמסות בחיטוב עם אלכוהול , נכון שיש המון "קלוריות ריקות" אך יש גם לא מעט פחמימות , אני יודע שבמצב של Psmf האלכוהול עוצר איכשהוא או מעקב את איבוד השומן (ולא רק בגלל שאנו מכניסים יותר קלוריות), אך מה המשמעות במשחק הפחמימות שתואר הנ"ל ,
תודה. |
אלכוהול זה לא פחמימה שאפשר להשתמש בה לטובת מילוי של מאגרי הגליקוגן, לא מומלץ בכלל.
|
אבל זו עדיין פחמימה מה זה משנה , אם אני יאכל 1 קילו סוכר = 100 גרם פחמימה זה הרי ימלא את מאגרי הגליקוגן בדיוק כמו שלחם ימלא לי , אז מה זה משנה בהגדרה של אלכוהול אם בבירה ,
330 מ"ל בירה = 150~ קלוריות = 13 גרם פחמימה , אם בהעמסה שותים בירה נגיד ולא כבסיס עיקרי אלא כחלק או תוספת האם תיהיה השפעה כולשהיא על העמסה. http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20zj.html |
ברור שזה משנה, הקונספט של ההעמסה הוא גם למלא מאגרי גליקוגן. קילו סוכר לא ימלא לך מאגרי גליקוגן בדיוק כמו לחם, כי בסוכר יש המון פרוקטוז. אם אתה מכניס הרבה יותר קלוריות ממה שאתה צריך, מן הסתם שתעלה יותר שומן בהעמסה. בנוסף, אלכוהול מפריע לסינתזה של גליקוגן עד כמה שאני זוכר [אין לי זמן כרגע לחפש רפרנס, אני לומד למבחן]. אם תשתה כוס בירה ברור שלא יקרה משהו נוראי מדי, רק לא לבסס את ההעמסה על אלכוהול.
|
חח איי משה משה כמה זמן לא ראיתי אותך מתי נפגשים שוב לאימון? :p
|
ציטוט:
מה איתך גבר? עדיין מתאמן? |
תודה רבה אחי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אייל אייסי שלי 151111617 |
ציטוט:
אני אתה יודע מה זה עסוקים חח בשנה האחרונה גם התחלתי להתאבק אז בכלל בלאגנים אתה יודע מזה תחרויות לחצים כל יום אימון 2 חח מה איתך אחי? |
וואלה.. סחטיין גבר, בהצלחה. אני לומד.. מחר מבחן :boxing:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ברוך שובך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ