ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   holy shit קבלו אותו הוא בן 18!!!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=27982)

Kachok 25-01-08 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
בארצות הברית זה בערך כמו בארופה, יש גייוס חובה, משהו כמו 6 חודשים (בארופה) וקל מאוד להשתמט

פאק אם הייתי אמריקאי הייתי משתחרר עוד חודש וטיפה :(

Mr.Olimpia 25-01-08 13:34

ציטוט:

בארצות הברית זה בערך כמו בארופה, יש גייוס חובה, משהו כמו 6 חודשים (בארופה) וקל מאוד להשתמט

בארהב צבא שכירים (כל חייל מקבל כסף על זה שהוא חייל כמו עבודה) אין גיוס חובה בכלל

maorstyle 25-01-08 17:19

ציטוט:

בארצות הברית אין גיוס חובה בכלל מי אמר לך את השטיות האלה
אתה בוחר אם להתגיס אתה לא חייב

wade5 25-01-08 18:07

לא אהבתי בטן וחזה..
טרפזים דווקא טובים.
יחסית טוב מאוד לגיל 18 !
:)

SiX PACK 25-01-08 18:13

אה לא ידעתי..

ככה זה בגרמניה, אתה מקבל מכתב בגיל 17 שאתה צריך להתייצב לפגישה..

הגיוס הוא 6 חודשים בערך, משחקים קלפים שותים בירה בעיקר, מדי פעם יש קצת ביקורות..

maorstyle 25-01-08 18:24

[quote=SiX PACK]אה לא ידעתי..

ככה זה בגרמניה, אתה מקבל מכתב בגיל 17 שאתה צריך להתייצב לפגישה..

הגיוס הוא 6 חודשים בערך, משחקים קלפים שותים בירה בעיקר, מדי פעם יש קצת ביקורות..[/
QUOTE]

חח איזה שכונה

alex950 26-01-08 16:47

לא אהבתי ממש את הבטן אבל כל השאר מצויין:)

DarkGulis 26-01-08 18:25

פיי נראה טוב.

nt1nt1 28-01-08 15:06

אתם מדברים על הצבא שם כיאילו פה אין משמטים בגרוש....

מיה בוסקילה הולכת להופעות בטלוויזיה ערומה עושה סירטי פורנו אבל היא לא תגיס לצבא כי היא חוזרת בתשובה... ניראה לכם שהם לא יודעים שהיא לא דתיה ועובדה הם לא מגיסים אותה

ויש את כול הג'ובניקים וכול אלה שלא מתגיסיים אז רק שתהיו בעניין גם בארץץ זה לא הכי חובה לעשות צבא ומקבלים גם כסף ( לא הרבה)

אני מכיר איזה אחד ( סיפור אמיתי) שרצה להוציא גימלים ולהשתחרר
אז הוא הלך למפקד שלו עם שק תפוחי אדמה. אז המפקד שלו אמר לו מה באתה לפה לעשות צ'פס?
אז הילד אמר לו מה פתאום מה אתה צוחק עלי? ואז הוא זרק תפוח אדמה על הריצפה וצעק פיקצ'ו צא

ושיחררו אותו על בעיות "שכליות" חחחחחחחחח זה היה אחד המצחיקים שחברים שלו סיפרו לנו את זה

פינגווין 28-01-08 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nt1nt1
אתם מדברים על הצבא שם כיאילו פה אין משמטים בגרוש....

מיה בוסקילה הולכת להופעות בטלוויזיה ערומה עושה סירטי פורנו אבל היא לא תגיס לצבא כי היא חוזרת בתשובה... ניראה לכם שהם לא יודעים שהיא לא דתיה ועובדה הם לא מגיסים אותה

ויש את כול הג'ובניקים וכול אלה שלא מתגיסיים אז רק שתהיו בעניין גם בארץץ זה לא הכי חובה לעשות צבא ומקבלים גם כסף ( לא הרבה)

אני מכיר איזה אחד ( סיפור אמיתי) שרצה להוציא גימלים ולהשתחרר
אז הוא הלך למפקד שלו עם שק תפוחי אדמה. אז המפקד שלו אמר לו מה באתה לפה לעשות צ'פס?
אז הילד אמר לו מה פתאום מה אתה צוחק עלי? ואז הוא זרק תפוח אדמה על הריצפה וצעק פיקצ'ו צא

ושיחררו אותו על בעיות "שכליות" חחחחחחחחח זה היה אחד המצחיקים שחברים שלו סיפרו לנו את זה

בלשכת גיוס עשו אתזה עם פחית ספרייט לא מזמן
בקיצור מי שבא מוקדם מקבל פחית ספרייט על הבוקר
המעפן הזה החזיק תפחית עד לרגע הזה וזרק ואמר פיקאצ'ו צה ואז הוא לא יצא מן הסתם
ואז הוא אמר למה הוא לא מקשיב לי

nt1nt1 28-01-08 16:42

חח כן יש תגזורים האלה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ