![]() |
ציטוט:
פאק אם הייתי אמריקאי הייתי משתחרר עוד חודש וטיפה :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בוחר אם להתגיס אתה לא חייב |
לא אהבתי בטן וחזה..
טרפזים דווקא טובים. יחסית טוב מאוד לגיל 18 ! :) |
אה לא ידעתי..
ככה זה בגרמניה, אתה מקבל מכתב בגיל 17 שאתה צריך להתייצב לפגישה.. הגיוס הוא 6 חודשים בערך, משחקים קלפים שותים בירה בעיקר, מדי פעם יש קצת ביקורות.. |
[quote=SiX PACK]אה לא ידעתי..
ככה זה בגרמניה, אתה מקבל מכתב בגיל 17 שאתה צריך להתייצב לפגישה.. הגיוס הוא 6 חודשים בערך, משחקים קלפים שותים בירה בעיקר, מדי פעם יש קצת ביקורות..[/ QUOTE] חח איזה שכונה |
לא אהבתי ממש את הבטן אבל כל השאר מצויין:)
|
פיי נראה טוב.
|
אתם מדברים על הצבא שם כיאילו פה אין משמטים בגרוש....
מיה בוסקילה הולכת להופעות בטלוויזיה ערומה עושה סירטי פורנו אבל היא לא תגיס לצבא כי היא חוזרת בתשובה... ניראה לכם שהם לא יודעים שהיא לא דתיה ועובדה הם לא מגיסים אותה ויש את כול הג'ובניקים וכול אלה שלא מתגיסיים אז רק שתהיו בעניין גם בארץץ זה לא הכי חובה לעשות צבא ומקבלים גם כסף ( לא הרבה) אני מכיר איזה אחד ( סיפור אמיתי) שרצה להוציא גימלים ולהשתחרר אז הוא הלך למפקד שלו עם שק תפוחי אדמה. אז המפקד שלו אמר לו מה באתה לפה לעשות צ'פס? אז הילד אמר לו מה פתאום מה אתה צוחק עלי? ואז הוא זרק תפוח אדמה על הריצפה וצעק פיקצ'ו צא ושיחררו אותו על בעיות "שכליות" חחחחחחחחח זה היה אחד המצחיקים שחברים שלו סיפרו לנו את זה |
ציטוט:
בקיצור מי שבא מוקדם מקבל פחית ספרייט על הבוקר המעפן הזה החזיק תפחית עד לרגע הזה וזרק ואמר פיקאצ'ו צה ואז הוא לא יצא מן הסתם ואז הוא אמר למה הוא לא מקשיב לי |
חח כן יש תגזורים האלה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ