ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Di_Bol and Nighwolf תמונות מאימון מפציץ!קרדיט לארתיום הצלם! (https://israelbody.com/showthread.php?t=27916)

arbel2 23-01-08 17:59

מאוד מרשים ,שניכם היתקדמתם הרבה.

eminemfan 23-01-08 18:04

גלעד לא מפתיע אותי אני יודע שהוא אחד היחידים בארץ שנראים ככה לגילו אבל עומר הפתיע אותי לאלללה,רמה ממש גבוהה שתיכם-
http://img297.imageshack.us/img297/9140/dscf7153ya7.jpg
מה עם נתונים ומשקלי עבודה בתמונות?!

Jones 23-01-08 18:14

איזה טנקים יא ראבאק......יאללה חבר'ה תנו בראש..

superbik3 23-01-08 18:15

קרנפים של החיים חח

גלעד הוא בן 20 אבל מה הגובה-משקל?
ובן כמה עומר ומה הגובה-משקל שלו??
ושאלה אחרונה מאיזה גיל אתם מתאמנים?

עלוש 23-01-08 18:42

אין מילים : :sbb4::ohmy: :ohmy:

OhadB 23-01-08 19:04

שתי טנקים ..
די בול גב ברמה ממש גבוהה .
גלעד אחלה גב ורגליים .
אחלה מסה לשניכים . לדעתי גלעד תתחיל חיטוב .

yonip 23-01-08 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB
שתי טנקים ..
די בול גב ברמה ממש גבוהה .
גלעד אחלה גב ורגליים .
אחלה מסה לשניכים . לדעתי גלעד תתחיל חיטוב .

1.
הוא התחיל

2.
איך יש לך פה להגיד דבר כזה לאחד עם היקף יד 50 ?
אתה לא חושב שהוא מבין פי 4024020420 בפיתוח גוף בכלל ופי 842842848242 בגוף שלו ממך ?
הוא יודע מתי הוא צריך להתחיל חיטוב, הוא מתכונן לתחרות, אתה חושב בגלל ששחיף ששוקל שליש ממנו אמר לו לעשות חיטוב הוא יעשה ? שב בלול

arbel2 23-01-08 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
1.
הוא התחיל

2.
איך יש לך פה להגיד דבר כזה לאחד עם היקף יד 50 ?
אתה לא חושב שהוא מבין פי 4024020420 בפיתוח גוף בכלל ופי 842842848242 בגוף שלו ממך ?
הוא יודע מתי הוא צריך להתחיל חיטוב, הוא מתכונן לתחרות, אתה חושב בגלל ששחיף ששוקל שליש ממנו אמר לו לעשות חיטוב הוא יעשה ? שב בלול

אני לא חושב שההערה הזאת הייתה במקום
לא משנה באיזו רמה אתה ,תמיד יש מקום לביקורת בונה ,וזאת הייתה ביקורת בונה,הוא לא בא ואמר "גלעד אתה לא שווה כלום " הוא המליץ לו להתחיל חיטוב ,זאת לא הערה פוגעת זאת הערה שבאה ממקום טוב ,של פירגון ותמיכה ,אם פיספסת את שאר ההודעה שלו.

yaronas 23-01-08 19:34

לפי דעתי זה שאוהד הוא שליש מגודלו של גלעד בן אם זה נכון או לא,זה לא אומר שצריך לפסול אותו ולהקטנית אותו,לכל אדם יש דעה והוא בסה''כ רוצה לטובתו של גלעד -הרי ניתן לראות את הפוטנציאל לעתיד-זה הכל

yonip 23-01-08 19:39

שמע אחי לפי דעתי זה כן משנה,
אין לי שום דבר נגד ohadB, ההפך ניראה שהוא מתקדם יפה כל הכבוד לו,
אבל זה מעצבן שבנאדם כמו גלעד ש100% יודע מה טוב לו ומתי לעשות חיטוב ומתי לו והוא אומר לו תעשה חיטוב והוא חושב שהוא יקשיב לו ? חחחח
לא אישי ohadB אל תיפגע :) זה פשוט קצת דפוק , זה כמו שאני יגיד לארבל להתחיל ABCD כי לפי דעתי זאת תוכנית טובה ...

Night_Wolf 23-01-08 19:49

יוני אתה זה ג'וני ווקר באיי סי קיו אחי?:mellow:

Gootche 23-01-08 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אבל זה מעצבן שבנאדם כמו גלעד ש100% יודע מה טוב לו ומתי לעשות חיטוב ומתי לו והוא אומר לו תעשה חיטוב והוא חושב שהוא יקשיב לו ? :):):):)
לא אישי ohadB אל תיפגע :) זה פשוט קצת דפוק , זה כמו שאני יגיד לארבל להתחיל ABCD כי לפי דעתי זאת תוכנית טובה ...

תאכלס ארבל באמת צריך להתחיל כבר ABCD... :laughing:

ran7 23-01-08 19:54

פש גלעד סוס אחי.......
גם לעומר לא חסר........
בעזרת ה' אתה לוקח את מר ישאל לנוער[=

yonip 23-01-08 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יוני אתה זה ג'וני ווקר באיי סי קיו אחי?:mellow:

כע אחי אני צריך לשאול אותך משו קטן (אל תדאג לא נטריד אותך חחח) תאשר אחי

yaronas 23-01-08 20:05

כל אדם מכיר את הגוף שלו זה נכון,אך גם לגדולים מכולם יש קבוצת תמיכה מאחוריהם שרואים דברים שהמפתח גוף עצמו לא מזהה על עצמו,גם לטובים ביותר בעולם(ואני מדבר במובנים של מקצוני Ifbb) יש מה ללמוד,כל שנייה,כל יום,כל הזמן...

Night_Wolf 23-01-08 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
כע אחי אני צריך לשאול אותך משו קטן (אל תדאג לא נטריד אותך חחח) תאשר אחי

שלח שוב הודעה חביבי
ושלח אישור גם...שלחתי לך מלא הודעות מי זה איזה 3000 פעם והתחלתי לקלל שראיתי שלא עונים...:boxing:

OhadB 23-01-08 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אבל זה מעצבן שבנאדם כמו גלעד ש100% יודע מה טוב לו ומתי לעשות חיטוב ומתי לו והוא אומר לו תעשה חיטוב והוא חושב שהוא יקשיב לו ? :):):):)

תגיד מה אתה חושב שאני מטומטם ? אחרי שארבל הרגיע אותך אז תדבר יפה ?
ימכוער אחד איך אתה מרשה לך לי לקרוא לי שחיף בתור אחד שלא מעלה תמונות והתמונה האחרונה שהעלת נראת כמו איזה מרשמלו לבן יא חתיכת סיד יא טאאמבל העברתי ביקורת בונה אז תתחיל להרגע יא זיין שייבה מרשמלו מטומטםם

P-a-n-1-c 23-01-08 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip

בואנה אתה מזיין בשכל זה משהו.
יש לי אנשים במכון רציני כמה גדולים כמה טיפשים. זה לא שאני רואה אותם ואומר להם "עזוב תעשה ככה", אבל וואלה אם הוא יפרסם תמונה\ישאל אותי משהו [כי תכלאס הם פירסמו תמונות כדי שיגיבו עליהן] אז אני אגיד לך מה יש לשפר ומה כדאי ומה נכון לדעתי לעשות.

yonip 23-01-08 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB
ימכוער אחד איך אתה מרשה לך לי לקרוא לי שחיף בתור אחד שלא מעלה תמונות והתמונה האחרונה שהעלת נראת כמו איזה מרשמלו לבן יא חתיכת סיד יא טאאמבל העברתי ביקורת בונה אז תתחיל להרגע יא זיין שייבה מרשמלו מטומטםם

צודק באמת התפרצתי עליך סתם,
אבל על מה שכתבת עכשיו אני לא יגיב
יום טוב:flowers: אני שחיף :jockey:

Yoshi-Moto 23-01-08 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB

הוא באמת לא היה בסדר, אבל למה להרוס אשכול כ"כ טוב?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ