![]() |
ציטוט:
ובכל זאת ניתן לתת דגש על ידי אימון יותר רצחני (עם פרטנר) לשריר אותו אתה מעוניין לקדם, וכן הקדמת האימון על אותו שריר לתחילת השבוע, שאז הגוף טרי (בתנאי שנחת טוב בשבת). ברור שעדיין אותו שריר יהיה בעייתי בגלל הגנטיקה, אבל אולי הוא בכל זאת ישתפר במשהו. |
ציטוט:
אחרת כולם היו אולימפיה. הגנטיקה היא מה שקובעת אם אתה תהיה אולימפיה או מתחרה בתחרות קצת יותר נחותה, לא כמות הסטרואידים, כי הפרופורציה בין השרירים לא ממש תשתנה, היא פחות או יותר תישאר רק שכל שריר יהיה יותר גדול. אימון יכול לגרות את השריר לגדול,אבל לא מעבר למה שכתוב בספר החוקים האישי שלך בגוף,חומרים יגדילו אותו נכון, אבל הם יגדילו את יתר השרירים באותו זמן ולכן הפרופורציה תישאר. |
לגבי התמונות יואב אתה פשוט ענק מבחינת מסה אך אני מסכים עם החברה כאן שאומרים שאתה צריך לבצע חיטוב אבל חיטוב עד הסוף(לאזור של 10 אחוז שומן יהיה סבבה =])
איתי האמת קצת התאכזבתי,באמת ירדת קצת במסה אך אם זאת אתה עדיין נראה מצויין ביחס לגילך הצעיר,אני נוטה להסכים עם ניגרי בכמעט כל דעותיו וכך גם בדעה הזאת שהינך צריך להפציץ במסה..המשך ככה בחור. לגבי מה שעומרי אמר..אפשר להפסיק לעבוד על השריר הנגדי למשך כמה זמן עד לשיפור הפרופורציות נגיד טרייספס ובייספס,חזה וגב,המסטרינגס ו 4 ראשי,כתפיים וטרפזים וכו'. |
בטח יצאה לכם הנשמה לצלם כול כך הרבה תמונות במאמץ....
איתי נראה מצויין ביחס לגיל הצעיר שלו חטוב ושרירי יואב ענק , פשוט גדול מאוד ורחב, שרירים ממש מלאים,לגבי האחוז שומן זה כבר החלטה שלו באיזה שייפ הוא רוצה להיות ואיך הוא יראה , לעלות עוד יותר או לרדת זה החלטה אישית שלו , בכול מקרה עם כל הידע והנסיון שלו בכל מטרה שהוא יציב לא נראה לי שתהיה לו בעיה להשיג הכול עניין של כמה אתה מוכן ויכול להשקיע . |
לגבי הדגש אני מסכים חלקית, לי לא היה טרייספס ועכשיו אני שם "דגש" והוא מתחיל לגדול יפה ולשפר פרופורציות עם הבייספס.
|
תודה לכולם שוב עוד היום סרטונים של:
יואב עושה פולי עליון קליל אני עושה פולי עליון קליל יואב נותן פוזות גב. |
יואב יש לך מסה עצבנית !!! אהבתי תגוף שלך מאוד
החזה שלך ענקק אהבתי !! .. תמשיכו להעלות תמונות גיימר .. אחי יש לך גב מטורף אחד הטובים שראיתי ויש לך חיטוב טוב גם מצפה לעוד תמונות אחים שלי :happy: וגם לסרטון |
ציטוט:
ושוב פעם באמת תמונות מרשימות :) |
יואב טל פולדאון:
http://www.mytempdir.com/1098575 גיימר פולדאון: http://www.youtube.com/watch?v=tZ9cC4fguw0 יואב טל בק פוסניג: http://www.youtube.com/watch?v=Sbb0bZVP0gY |
ציטוט:
איתי הסרטון של יואב בפולדאון לא עובד לי אחי :( |
ציטוט:
|
פצצה.
|
ציטוט:
|
גיימר יפה , אתה רק מתקדם ומתקדם , בפעם הראשונה בפורום הישן ( בימיו האחרונים) ראיתי עוד תמונות שלך ונראית נהדר ...
ןגם יואב אני זוכר באתר הישן את התמונות שלו שניכם עליתם יפה במאסה |
ציטוט:
|
2 סוסים !
גימר גוף טוב, (אתה יודע בעצמך)... טל יואב גדול ! :) במת כול הכבוד ! MENI : שתוקקקקקקקקקקקקק וחלאס להגיד (רון קולמן גדול)http://www.atraf-f.net/or/images/icons/idea1.gif |
יואב ענק! מסה ממש מרשימה.
הכתפיים בפיגור מהשאר,וגם קצת החזה,אבל אני מניח שזה בגלל האחוז שומן. אהבתי את הידיים והאמות. איתי כרגיל עושה פוזות של איש העטלף עם הגב הענקי,הידיים-כתפיים והחזה בפרופורציות יפות. דרך אגב איתי,מה המשקל שלך בתמונות? כל הכבוד לשניכם, עשיתם פה בוק רציני :) |
יפה יפה בחורים!
איזה לאטס יוצאים ליואב שהוא מחזיר את הלפולי למעלה בכל חזרה ענקיים! |
ציטוט:
בינתיים תעבוד על השגיאות כתיב שלך, כי אתה ממש מקרה עצוב. |
ווואההה ,
לא האמנתי 57 תגובות כל הכבוד , תודה רבה חבר"ה . הפתעתם אותי ממש , כפי שעומרי כתב אני יודע שהיד הקידמית שלי והכתפיים חלשות , ולא משנה כמה דגש ועבודה אני שם עליהם אם הם גודלים קצת אז כל שאר החלקים גדלים הרבה יותר והחלקים החלשים פשוט לא עומדים בקצב ולכן הם תמיד בפיגור . הייתה תקופה ארוכה שכל יום ראשון (אחרי מנוחה של שישי שבת ללא אימון הייתי עושה רק כתפיים ויד קידמית אך ללא שיפור ותוצאות משמעותיות . תודה רבה לכולם על הביקורת הבונה. אני מעריך את זה מאוד. אכן מעודד לצאת לתקופת חיטוב ארוכה ומשעותית. וכפי שהניגרי כתב ובצדק מהניסיון הרב שלו:..." אין באמצע ואין חצי ללכת עם החיטוב עד הסוף" עד אשר אני יורד לפחות ל-9% שומן . לא יודע מה יהיה אז משקל גופי מקווה שקצת מעל 80 אך כפי שאמר לי פעם טורבו : ...."אתה לא יכול לדעת עד אשר אתה מגיע לשם " לקחתי את כל מה שכתבתם לתשומת ליבי ובכובד ראש . לצערי אני יודע שבמהלך הדרך אני יאבד גם מאסת שריר לדאבוני מקווה רק שכמה שפחות . אני מבטיח לעדכן . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ