ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סקר-כמה מכם עובדים אם חגורה (https://israelbody.com/showthread.php?t=27404)

Bodybuilder 15-01-08 12:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
שאלה,בתרגיל כפיפת מרפקים עם מוט בעמידה,כשאני מרמה ועושה אם הגב/מתנדנד/או הולך אחורה,זה מזיק לגב? וצריך לשים חגורה?

זה נקרא צ'יטינג,פה אתה נעזר בגב כדי להרים את המשקל,אין מזה שום דבר רע (כמובן לא לעבוד בצורה כזאת להורך כול התרגיל והסטים)אבל אין בזה שום דבר רע,לא צריך חגורה,כיפוף קטן בברכיים,שרירי בטן וגב תחזיק במעמץ כשאתה מרים ומוריד את המשקל !
אני מדי פעם (כשאני עובד על הידיים)עושה עימון שלם של צ'איטינג ומעמיס הרבה משקל על הידיים !

ואדריאנה לימה בחתימה שלך ממש חמודה :wub1: :wub1: :wub1: :wub1: :wub1: :wub1:

Vodex 15-01-08 12:43

כמו שטיות בפוסט אחד כבר כל הפורום הזה נהיה זיבולי שכל!!!!

הבטן והגב תחתון משמשים לנו "כחגורת בטן טבעית"
אפשר להשתמש בחגורה במשקלים כבדים מאוד! ועל טווח חזרות יחסית נמוך שיש עומס גדול אבל לא מולץ להשתמש לאורך כל האימון ואפילו לא לכל האורך התרגיל עצמו כי צריך לתת לחגורה שלנו גם לעבוד והלתזחק כי מה שקורה היא פשוט נחשלת וזה לא טוב!!!
לכן, אם עושים 4 סטים סקווט אפשר לשים בשתי הסטים הראשונים חגורה לשים סט אחד סט שני לא
לא לכל!

ran_z 15-01-08 12:48

לא משתמש בשום תרגיל מלבד סט כבד של סקוואט שאני לא אצליח להגיע ל5 חזרות.

xLaes 15-01-08 13:30

דד ליפט,מילטרי פרס/לחיצת כתפיים.
לא עושה סקווט כבד..

zuko 15-01-08 14:17

מה ההבדל בין החגורה הרחבה ולדקה יותר?
חגורת עור או הבד של נייקי?

toxicity 15-01-08 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
זה נקרא צ'יטינג,פה אתה נעזר בגב כדי להרים את המשקל,אין מזה שום דבר רע (כמובן לא לעבוד בצורה כזאת להורך כול התרגיל והסטים)אבל אין בזה שום דבר רע,לא צריך חגורה,כיפוף קטן בברכיים,שרירי בטן וגב תחזיק במעמץ כשאתה מרים ומוריד את המשקל !
אני מדי פעם (כשאני עובד על הידיים)עושה עימון שלם של צ'איטינג ומעמיס הרבה משקל על הידיים !

ואדריאנה לימה בחתימה שלך ממש חמודה :wub1: :wub1: :wub1: :wub1: :wub1: :wub1:

זה לא בסדר לעשות צ'יטיניג אף פעם, זה שאתה עושה אימון לדעתי רק של צ'יטים זה טעות חמורה
אתה עוד תסבול מכאבי גב בעתיד, החגורה זה לא מה שיעזור לך

Elevation 15-01-08 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
זה לא בסדר לעשות צ'יטיניג אף פעם, זה שאתה עושה אימון לדעתי רק של צ'יטים זה טעות חמורה
אתה עוד תסבול מכאבי גב בעתיד, החגורה זה לא מה שיעזור לך

חזרה שתיים אחרונות, אם לוקחים עם צ'יט (בהנחה שאין ספוטר), לא מת העולם ויכול אפילו להועיל.

רק לא לעשות את זה להרגל.

toxicity 15-01-08 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
חזרה שתיים אחרונות, אם לוקחים עם צ'יט (בהנחה שאין ספוטר), לא מת העולם ויכול אפילו להועיל.

רק לא לעשות את זה להרגל.

ברור, אבל אימון שלם רק של צ'יטים זה מתכון לפציעה

!Demon! 15-01-08 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
אתה יוצר מצב שכל שרירי הCore והמייצבים שלך למינהם לא יודעים עצימות מהי, ואם אי פעם תחטא לא לשים את החגורה נכון או עקרונית, You're done with.

התיאוריה הנורא פשוטה אומרת, שאם כל הגוף שלך יכול לסבול עומס מסויים, אותו הדבר גם נכון לגבי שרירי הגב התחתון והבטן.

בReps נמוכים יש היגיון, בRM4+, לדעתי, בשום תרגיל אין הצדקה.

זאת בדיוק הסיבה שאני מעולם לא הרגשתי צורך לאמן בטן, אני עובד תרגילים מורכבים וכבדים, ואם אני אפילו זורק סט אחד ויחיד לבטן, פעמיים בשבוע, סה"כ שני סטים לשריר בפאקינג שבוע, אני לא יכול ללכת מכאבים.....

תחשוב, מתי אתה חושב שהבטן שלך עובדת יותר טוב ואתה "מפרק" אותה יותר טוב? כשאתה עושה כפיפות בטן כמו ילדה סומלית שמוצצת לקצין או כשאתה מעמיס סקווטים לכמעט כשל?

סמוך על אבא'לה, עבודה נקיה לא מצריכה חגורה ולא אכפת לי באיזה תרגיל מדובר.

בסדר..אני מעדיף אבל לעשות תרגילים כבדים כמו דדליפט עם חגורה ולהרגיש בטוח מאשר לעשות משהו שיגביר את הסיכוים שלי לפציעה..
ותאמין לי אני מרגיש טוב מאוד את הגב התחתון אחרי סטים של דדפילט +אם אני עושב סקוואט ישר אחרי

zuko 15-01-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
מה ההבדל בין החגורה הרחבה ולדקה יותר?
חגורת עור או הבד של נייקי?

? :11: :11: :11:

tomerA 15-01-08 19:42

לא משתמש ולא יצא לי סיבה להשתמש.
רק אם יהיה לי עומסים מאד גדולים, מתחת לrm3 אז אם אני אמצא אני אשתמש :)
וכול הקטע של לעשות סקוואט חופשי ולא לחיצות רגליים זה בשביל לאמן בדיוק את השרירים האלה ששום סוג אחר של עבודה לא יכולה לתת להם.

shikoLM 15-01-08 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
כשאחד כמוך שמזלזל בגורה יקבל פריצת דיסק או משהו (חס וחלילה כמובן) מדדליפט ניראה ותו מדבר..

למה לא לעבוד כשאתה עושה ביספס בעמידה?לא סמים את זה עם אתה עובדעם 20 קילו כן?

אני ממליץ לך (ולרוב המגיבים בשירשור) לקרוא את המאמר של פרופ' מק'גיל בנוגע לחגורת משקולות (תחפש איגור העלה אותו כבר בעבר) ולהווכח כמה ההבנה שלך לקויה בנוגע לתפקוד של אותם חגורות (ההשפעה של עליית הלחץ התוך בטני על הכוחות שפועלים על עמ"ש, הפעילות של זוקפי הגו, הסיכון לפציעות בזמן השימוש ולאחר מכן וכו').

zuko 15-01-08 21:17

מה כותרת של הפוסט שיקו?

TooLy 17-01-08 17:21

אני שם חגורה רק במתח ומקבילים בכדי לתלות משקל לא מעבר לזה

!Demon! 17-01-08 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
אני ממליץ לך (ולרוב המגיבים בשירשור) לקרוא את המאמר של פרופ' מק'גיל בנוגע לחגורת משקולות (תחפש איגור העלה אותו כבר בעבר) ולהווכח כמה ההבנה שלך לקויה בנוגע לתפקוד של אותם חגורות (ההשפעה של עליית הלחץ התוך בטני על הכוחות שפועלים על עמ"ש, הפעילות של זוקפי הגו, הסיכון לפציעות בזמן השימוש ולאחר מכן וכו').

אם תביא לי איזה קישור אני ישמח :character63:

גדי 21 17-01-08 21:29

כשהתאמנתי :-( הייתי שם חגורה בכל אימון.. באופן קבוע.
אנחנו לא מרגישים אבל בכל כך הרבה תרגילים הגב התחתון עובד ולא תמיד בצורה טובה ו/או רצויה. כשארצה לחזק גב תחתון אחפש מכשיר שעובד עליו אך לא שיופעל עליו עומס בצורה עקיפה.
בנוסף, אגלה לכם סוד קטן.. מי שהולך כמה שיותר עם חגורת גב, בעיקר בזמן אימונים, זוכה לבטן שטוחה/מתוחה יותר. איך? פשוט זה מרגיל את הגוף לעמוד זקוף ולהכניס את הבטן. אי אפשר לשבת עם חגורה עם בטן רופסת, נכון? היא תמיד מתוחה.. וזה עוד בונוס.

tomerA 17-01-08 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21
כשהתאמנתי :-( הייתי שם חגורה בכל אימון.. באופן קבוע.
אנחנו לא מרגישים אבל בכל כך הרבה תרגילים הגב התחתון עובד ולא תמיד בצורה טובה ו/או רצויה. כשארצה לחזק גב תחתון אחפש מכשיר שעובד עליו אך לא שיופעל עליו עומס בצורה עקיפה.
בנוסף, אגלה לכם סוד קטן.. מי שהולך כמה שיותר עם חגורת גב, בעיקר בזמן אימונים, זוכה לבטן שטוחה/מתוחה יותר. איך? פשוט זה מרגיל את הגוף לעמוד זקוף ולהכניס את הבטן. אי אפשר לשבת עם חגורה עם בטן רופסת, נכון? היא תמיד מתוחה.. וזה עוד בונוס.

יש דרכים הרבה יותר טובות לעבוד על יציבה מאשר להסתובב עם חגורה כול היום.

גדי 21 17-01-08 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
יש דרכים הרבה יותר טובות לעבוד על יציבה מאשר להסתובב עם חגורה כול היום.

לא אמרתי כל היום. אמרתי כל אימון.
מה הקטע לשחק אותה גבר שלא זקוק לחגורה ואח"כ להיפצע?
חוצמזה, הרי כולכם מושפעים מהאולימפיה למיניהם, לא? תראה לי אימון של קולמן ללא חגורה..
(אל תחפש לי באמת אימון שהוא שכח את החגורה בבית). אז אם מר. 0 שם כל אימון חגורה שהגב שלו, אני משער, טיפה יותר חזק משלך, מי אנחנו שלא נשים?

toxicity 17-01-08 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21
לא אמרתי כל היום. אמרתי כל אימון.
מה הקטע לשחק אותה גבר שלא זקוק לחגורה ואח"כ להיפצע?
חוצמזה, הרי כולכם מושפעים מהאולימפיה למיניהם, לא? תראה לי אימון של קולמן ללא חגורה..
(אל תחפש לי באמת אימון שהוא שכח את החגורה בבית). אז אם מר. 0 שם כל אימון חגורה שהגב שלו, אני משער, טיפה יותר חזק משלך, מי אנחנו שלא נשים?

להיות כל האימון עם חגורה יכול לגרום ללחץ דם גבוה

CriminaL 17-01-08 22:48

לא משתמש..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ