![]() |
ציטוט:
זה חוברת קטנה למדי.. (אצלינו זה חוברת שהבית ספר הוציא) חוץ מזה שזה מתייחס לחומר של ב' (אחד מהנושאים, כי צריך לבחור 2 ואחד מהם לפחות אצלינו היה בהרחבה על מלחמת העולם השנייה והשואה.) |
ביולוגיה-5
מתמטיקה - 3.. כן כן אין לי כוח להשקיע בזה אנגלית-5 ג"ג-5 , אחד המקצועות הקלים ! |
ציטוט:
וכן טכ"מ:mellow: |
ציטוט:
|
כולם פה מתלהבים מהיח' שלהם, בסופו של דבר הרוב לא עשה פה חצי מהבגרויות שאתם כ"כ מתרברבים בהם.
לכתוב יחידות זה טוב, לעשות אותן זה כבר משהו אחר. :flowers: |
במערב ראשון...איפה אתה?
|
3 יחידות מתמטיה
4 אנגלית (למרות שקיבלתי בוחן ובמיבחן 46 ו30 Xd ) כיתה י...לא יודע עוד דברים.... |
אני עשיתי בנתיים בפיזיקה 5 יחידות של כיתה יא וקיבלתי 85 בבגרות ו91 במתכונות ובמתמטיקה עשיתי את שאלון ג וקיבלתי 100 אבל גם שאר השאלונים אני יצליח כי היא עושה עליהם מבחנים בכיתה ואנני מקבל מעל 90
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מתמטיקה-4
אנגלית-5 פיזיקה-3 אלקטרוניקה-10 |
3 מתמטיקה
5 אנגלית 5 גיאוגרפיה קיצר לא ממש לומד בית ספר כמו בית זונות |
5 תנ"ך
5 גמרא/תלמוד 10 מחשבים 5 ביולוגיה 5 מתמטיקה 5 אנגלית |
ציטוט:
|
מתמטיקה-4
אנגלית-4 ג"ג-5 אומנות-5 |
מדעי הרוח (פסיכולוגיה קרימינולוגיה ) 2 (אני חושב שזה 2 יחידות, לא בטוח כמה זה בתאכלס..)
מתמטיקה 4 אנגלית סיימתי 5 יחידות ממוצע ציון סופי 89 רוסית גם סיימתי 5 יחידות חחח ספרות אני גם עושה 5 יחידות, למרות שפשוט בגלל שיש שם מורה יותר טובה, נראה לי אני אעשה ת'2 ואפרוש .. לא לומד כימיה פיזיקה ביולוגיה מחשבים ולא שום חרא כזה P: |
נאמר בקצרה - המצב על הפנים...
|
ציטוט:
חחחחחח אלק גם אתה בחרתה באומנות וג"ג |
מתמטיקה - 4
אנגלית- 5 כימיה - 5 ביולוגיה -5 כיתה יא' |
אנגלית-4יח'[בת זונה לא רוצה להעלות אותי ל5]
מתטימקה-4.5יח'[לא השקעתי שנה שעברה] פיסיקה-5יח' מכטרוניקה-5יח' כיתה י' סוף שנה,שנה הבאה הכל 5. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ