ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה אפשר לעשות עם בחורה כשאתה לבד איתה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=26721)

bigwave1 02-01-08 23:12

מה הבעיה אחי?
דבר איתה על Bodybuilding
דבר איתה על חלבונים פחמימות שומנים(!!!). יהיה בסדר

Shir =] 02-01-08 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
זה פרחות כאלה אלה שרושמות כל היום כפרה ומאמי ואני לא יודע איך לדבר עם כאלה זאת הבעיה...
עם בנות נורמליות זאת לא בעיה לדבר, אתה אומר שיש לה עיניים יפות או משהו מתקרב לאט לאט מנשק וזורם, לפריקיות אתה אומר שהם כוסיות ונותן מלא הערות והן מתות עליך אבל עם פרחות אני יודע שזה הולך אחרת.
Six Pack זרוק טיפים וגם עוד אנשים תעזרו!

מההודעה הזו נשמע כאילו אתה לא ממש רוצה להתחיל עם הבנות האלה. אז למה אתה מתחיל איתן בכלל ולא יוצא עם "בנות נורמליות.."?

Mazoz3 02-01-08 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
מההודעה הזו נשמע כאילו אתה לא ממש רוצה להתחיל עם הבנות האלה. אז למה אתה מתחיל איתן בכלל ולא יוצא עם "בנות נורמליות.."?

כי יש לו זיון איתן מחר :)

denous 02-01-08 23:30

כבר אמרתי מישהי שאתה רוצה לבנות קשר ככה טוב וזה...
זונות אחי נו זה חרטא זרוק מחמאה אחת דפוק לה נשיקה וסיימת...
זה לא שהיא רוצה שתתחיל לדבר איתה על הגודל של הזין שלך היא כולה רוצה זיון וגם אתה.
שיהיה בהצלחה אחי! :flowers:

SiX PACK 02-01-08 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
קודם כל תראה לה שיש לך בטחון עצמי.....
ודבר שני תחייך הרבהה לא כמו טמבל מכל שטות, בנות אוהבות את זה [ ;

לא הבנתי אם לא לחייך מכל שטות, או לחייך הרבה....

בכל אופן למה לחייך..? אני רציני עם בנות... אבל אחרי סקס אין לי כוח לדבר יותר

אם אתה מתכוון להריץ עם בחורה צחוקים אתה במהרה תמצא את עצמך לפתע כ"חבר הכי טוב שלה" או "אח שלה הגדול".....

אתה צריך להיות playa אחי....... אל תתן לבחורה כלום כי בחורה זה שיט, חוץ מאמא כמובן והיא תבוא אליך על ארבע

Shir =] 02-01-08 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

אם אתה מתכוון להריץ עם בחורה צחוקים אתה במהרה תמצא את עצמך לפתע כ"חבר הכי טוב שלה" או "אח שלה הגדול".....

אתה צריך להיות playa אחי....... אל תתן לבחורה כלום כי בחורה זה שיט, חוץ מאמא כמובן והיא תבוא אליך על ארבע

אואה ממש כבוד גדול אתה נותן לנו..

arbel2 02-01-08 23:52

ציטוט:

אני נאלץ להסכים איתו
זאת נטיה של בחורות (לפחות בחורות צעירות ) ללכת עם הבחור הכמה שיותר מניאק ,זה בגנים.

עלוש 03-01-08 00:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

אתה גדול אתה .:flowers:

tima999 03-01-08 01:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
בקיצור, יש לכם רעיון מה אני עושה עם הבחורה כשאני לבד איתה בחדר?

http://www.siz.co.il/up/5it4nzgnmiji.gif

eminemfan 03-01-08 04:42

בחיים לא מתכננים על מה לדבר תזרום ספונטני ככה השיחה היא הכי מעניינת,שיחה עם בחורה זה בדרך כלל את שואל שאלות שעולות לך לראש ואתה צריך להקשיב לזיוני מוח שלה במשך שעות,בחורה אוהבת לספר על עצמה ולא מעניין אותה מה אתה חושב היא תמיד תקטע אותך לפחות רובן ככה או הבנות שהיתי איתן,תמיד כשמדברים על משהו הוא מתגלגל למשהו אחר וככה זה נמשך שעות בגלל זה לא טוב לתכנן תיהיה ספונטני

roysht 03-01-08 07:01

ציטוט:

לא רוצה להתחיל איתה, סתם לזרום איתה היום ואחרי זה זהו...

Tamir H 03-01-08 08:41

על פי מחקרים חדשים של המכון ליחסי אנוש בכרמיאל אישה לא תהיה מרוצה משיחה עם גבר אם היא לא דיברה לפחות 71.2% מהזמן

yonip 03-01-08 10:03

בחורות נוטות ללכת עם בחורים מאניאקים בגלל שזה בגנים ? נכון חלקית
תחשבו בימי האדם הקדמון
האישה לא היתה הולכת עם בנאדם חסר ביטחון, נכון < ? היא היתה הולכת עם הכי טוב, עם זה שמנהיג את כולם, ובגלל זה בחורות הולכות הרבה עם ערסים למרות שהם אומרות "איחס ערסים " חח , ערסים נותנים להם ביטחון , ושאם היא תהיה איתו, הם יכולים להתמודד עם כל אחד...

jonathan 03-01-08 10:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
תחשבו בימי האדם הקדמון
האישה לא היתה הולכת עם בנאדם חסר ביטחון, נכון < ? היא היתה הולכת עם הכי טוב, עם זה שמנהיג את כולם, ובגלל זה בחורות הולכות הרבה עם ערסים למרות שהם אומרות "איחס ערסים " חח , ערסים נותנים להם ביטחון , ושאם היא תהיה איתו, הם יכולים להתמודד עם כל אחד...

אהבתי את החיבור האבולוציוני;)
באמת ערסים מתנהגים כמו אדם קדמון..גם הרמת משכל דומה.:laughing:

ninja 03-01-08 10:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
תחשבו בימי האדם הקדמון

מה שאמרת נשמע נכון...אבל לא חייב להיות "ערס" בשביל לתת ביטחון לבחורה שלך

תאמין לי אני לא ערס או איך שלא תקרא לזה אבל בחייאת עיוני שהחברה שלי מרגישה בטוחה איתי

Elevation 03-01-08 11:58

סקס?

eyalamzleg 03-01-08 12:45

ציטוט:

כי אין מה , כל פעם מחדש אני מוכיח לחברה שלי שרוב הבנות בטווח הגלאים האלה חסרות שכל[כמובן שהיא יוצאת דופן ב100%] אבל אין ברירה אני מכיר מלא חבורות של בחורות וזה תמיד 2 מתוך 10 אם שכל

eyalamzleg 03-01-08 12:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ninja
מה שאמרת נשמע נכון...אבל לא חייב להיות "ערס" בשביל לתת ביטחון לבחורה שלך

תאמין לי אני לא ערס או איך שלא תקרא לזה אבל בחייאת עיוני שהחברה שלי מרגישה בטוחה איתי

אריאל , אתה כן ערס:flowers:

almoni 03-01-08 14:23

אחי חח המלצה שלי חח ..תישב קרוב תן לה נשיקה בצוואר וביס זה יזרום כבר תישב צמודד אלייה והכול יזרום ואל תשכח קונדומים בגלל טעות כזאת כמעט נהייתי אב'להה ...

trx--->sus 03-01-08 15:03

cachk nv kscr?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ