![]() |
מה הבעיה אחי?
דבר איתה על Bodybuilding דבר איתה על חלבונים פחמימות שומנים(!!!). יהיה בסדר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כבר אמרתי מישהי שאתה רוצה לבנות קשר ככה טוב וזה...
זונות אחי נו זה חרטא זרוק מחמאה אחת דפוק לה נשיקה וסיימת... זה לא שהיא רוצה שתתחיל לדבר איתה על הגודל של הזין שלך היא כולה רוצה זיון וגם אתה. שיהיה בהצלחה אחי! :flowers: |
ציטוט:
בכל אופן למה לחייך..? אני רציני עם בנות... אבל אחרי סקס אין לי כוח לדבר יותר אם אתה מתכוון להריץ עם בחורה צחוקים אתה במהרה תמצא את עצמך לפתע כ"חבר הכי טוב שלה" או "אח שלה הגדול"..... אתה צריך להיות playa אחי....... אל תתן לבחורה כלום כי בחורה זה שיט, חוץ מאמא כמובן והיא תבוא אליך על ארבע |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני נאלץ להסכים איתו זאת נטיה של בחורות (לפחות בחורות צעירות ) ללכת עם הבחור הכמה שיותר מניאק ,זה בגנים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בחיים לא מתכננים על מה לדבר תזרום ספונטני ככה השיחה היא הכי מעניינת,שיחה עם בחורה זה בדרך כלל את שואל שאלות שעולות לך לראש ואתה צריך להקשיב לזיוני מוח שלה במשך שעות,בחורה אוהבת לספר על עצמה ולא מעניין אותה מה אתה חושב היא תמיד תקטע אותך לפחות רובן ככה או הבנות שהיתי איתן,תמיד כשמדברים על משהו הוא מתגלגל למשהו אחר וככה זה נמשך שעות בגלל זה לא טוב לתכנן תיהיה ספונטני
|
ציטוט:
|
על פי מחקרים חדשים של המכון ליחסי אנוש בכרמיאל אישה לא תהיה מרוצה משיחה עם גבר אם היא לא דיברה לפחות 71.2% מהזמן
|
בחורות נוטות ללכת עם בחורים מאניאקים בגלל שזה בגנים ? נכון חלקית
תחשבו בימי האדם הקדמון האישה לא היתה הולכת עם בנאדם חסר ביטחון, נכון < ? היא היתה הולכת עם הכי טוב, עם זה שמנהיג את כולם, ובגלל זה בחורות הולכות הרבה עם ערסים למרות שהם אומרות "איחס ערסים " חח , ערסים נותנים להם ביטחון , ושאם היא תהיה איתו, הם יכולים להתמודד עם כל אחד... |
ציטוט:
באמת ערסים מתנהגים כמו אדם קדמון..גם הרמת משכל דומה.:laughing: |
ציטוט:
תאמין לי אני לא ערס או איך שלא תקרא לזה אבל בחייאת עיוני שהחברה שלי מרגישה בטוחה איתי |
סקס?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי חח המלצה שלי חח ..תישב קרוב תן לה נשיקה בצוואר וביס זה יזרום כבר תישב צמודד אלייה והכול יזרום ואל תשכח קונדומים בגלל טעות כזאת כמעט נהייתי אב'להה ...
|
cachk nv kscr?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ