![]() |
אתה חייזר:sbb4: באיזה קטגורייה אתה שואף להתחרות?
|
אני אתחרה בקטגוריה של עד 90 קילו.
באוגוסט השנה...בעוד 7 וחצי חודשים. :sbb4: עוד חודשיים וחצי מתחיל חיטוב. |
ציטוט:
|
פשוט עצום.
Oo קרנף אמיתי!! |
כמו שאתם יודעים, בתמונות לא תמיד ניתן להבחין בגודל.
אולי אני אצטלם ליד מישהו "נורמלי" ואז תראו. תשאלו את Admon410 שרואה אותי במכון... בכל מקרה, תודה רבה על התגובות. מעודד מאוד. :flowers: |
ציטוט:
הבאתי לך הרמור bp טוב ליפני שפרשתי.. ואיזה 2 שנים ליפני זה גם שיחקנו .. |
Hell יש מצב שאתה נוסע על הארלי!?
|
ציטוט:
|
נראה מאסיבי אחי.
שמח לשמוע שתתחרה, גם אני מתחרה השנה - בעד 82! לגבי עניין התמונות, החלטתי לא להעלות יותר תמונות ממאסה, מפני שהרושם האמיתי לא ממש עובר בתמונות כאלה. אבל מקווה להפתיע אחרי החיטוב, שמתחיל באפריל... |
ציטוט:
:) אני התחלתי לשים כסף בצד כל חודש כדי שאני אוכל לממן לעצמי הראלי יום אחד, זה יקרה כנראה ב2028 :\ |
ציטוט:
התמונות הבאות שייאו ממני, יהיו מהבמה. כפי הנראה, אנחנו לא נתחרה באותה קטגוריה. אני מקווה שאצליח בכלל לרדת ל90 קילו.. על 82 קילו, אין מה לדבר. בהצלחה בכל אופן. |
80 קילו על גובה כמו שלך זה באמת לא סביר, אבל אם אני אגיע 80 יבש על המטר שבעים שלי - מבחינתי זה יהיה נפלא.
תחרות אחרונה הייתי 71 ככה שזה גם ייחשב לשיפור עצום עבורי. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, מי שעבר חיטוב לתחרות יודע שזה נורא מתסכל לרדת ולרדת - ועדיין לא להיות מוכן. רק אז מבינים כמה שיט היה עליך. אני עכשיו 94 קילו, מקוה להגיע לסביבות מאה לקראת אפריל כדי שישאר מספיק בשר אחרי החיטוב הרצחני. אגב, יש לי חבר רוסי שאמור להתמודד בעד 90 או במעל 90, הוא כרגע 113 מפלצת... בהצלחה גבר! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ