![]() |
איזה מושתל יא אללה.
|
ציטוט:
לפחות היה פותח אשכול חדש חחחחחחחח |
ואי איזה שקוף חחחחחחחח
|
מה הקשר למושתל?
אחי, שלומיק עזר לי הרבה בתוספים ובאימונים. ומגיע לו. הבן אדם עמד במילה שלו. הבטיחו לי במקום אחר יותר זול מישראלבודי, הלכתי לשם וראיתי שזה פג תוקף כמו שהוא אמר לי שיהיה. רוצה שאני אתן לך את השם של החנות לבדוק שם לבד? מה ישלי לעבוד עליך? |
מושתל רצח........
|
חחח אפשר לומר שהוא באמת חצי מושתל, זה קרוב משפחה מהצפון שבא לחנות, רק עכשיו ראיתי שהוא כתב הודעה הוא ראה בחנות ליד הבית קופסא של אופטימום מונחת על המדף במחיר מצחיק ושהוא ניסה לקנות אותה הוא ראה שזה פג תוקף ואז נזכר שאני עובד בחנות של תוספים, פסדר הפעם אני מסכים אין מה לעשות בני דודים תמיד יהיו משוחדים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה התחלתי לקבל איימילים מכמה אנשים על ה-2 יחידות חלבון קלאסיק ב550 ש"ח, אם יש אנשים נוספים שמעונינים בנתיים לחודש הקרוב אין לי בעיה לאשר את הדיל הזה, אז תרגישו חופשי ליצור קשר. |
ציטוט:
מה נשמע אחי? |
ציטוט:
ועל מבצעים שעוד אין ויהיו :) חחחחחחח |
taus בשבילך הכל אחי:flowers:
מתי אתה קופץ לבקר? Blabla144 בכיף אחי, אלה המבצעים שרצים כרגע בסניפים בקרוב יהיו באתר:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה אולי שבוע הבא אני אקפוץ איזה יום אחה"צ:basketball: |
ציטוט:
Blabla144 כמו ששיקו אמר בנתיים זה עדיין בתוקף כן. מעבר לזה הייתה לי ישיבה עם גיל היום ודיברנו קצת על הפורום ונראה אנחנו מנסים לארגן בימים הקרובים כמה מבצעים שיהיו בלעדים לפורום ככה שהאנשים היקרים פה יוכלו לקבל דילים קצת יותר טובים על חלק מהמוצרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ