![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם יורשה לי להוסיף...מיסטיק ריבר..!
|
צגישו לי איך שחכתם את יצרים בדם!?!?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
1.החברה הטובים
2.פני צלקת 3.הסנדק 1,2,3 4.דרכו של קרליטו 5.מקסימום רסק 6.אמריקן פאי 1,2,3 7.רמבו 1,2,3 8.להרוג את ביל 9.רוקי 1,2,3,4 10.מטרה קשוחה |
אמריקן פאי כמובן בקומדיות נראה לי לוקח מקום 1, Triple X איך אפשר לשכוח אחד הסרטים.
|
טרויה
פרל הארבור הוסטל דחויי השטן שחר המתים האוייב שבפנים1+2+3 פנייה לא נכונה המנסרים מטקסס ועודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד |
תמיד מספר אחד שלי :
EXplosion Anal 1 חלום ילדות שהתגשם אבל זה נוסטלגיה .. אני אוהב לראות רוקי בפלייבק עושה לי את זה |
ציטוט:
|
חומות של תקווה
הסנדק הטוב הרע והמכוער שליחות קטלנית 1+2 החבר'ה הטובים היו זמנים באמריקה היט הבלתי משוחדים ספרות זולה קן הקוקייה החשוד המיידי השתולים שתיקת הכבשים ממנטו מועדון קרב שבעה חטאים לאון סודות אל. איי גרין מייל פורסט גאמפ להציל את טוראי ראיין כלבי אשמורת הבלתי נסלח מיליון דולר בייבי מת לחיות קיוב פני צלקת דרכו של קרליטו כנופיות ניו יורק סנאץ' רונין השור הזועם בעבור חופן ודלרים הצלפים הבריחה מאלקטרז המטריקס רקוואים לחלום העוקץ גלדיאטור לב אמיץ ובטח יש עוד שכרגע אני לא זוכר.... |
ציטוט:
כנראה הרשימה הכי מקיפה ומדוייקת שראיתי בימי חיי שאפו ! |
תודה
|
שעת שיא 1,2,3
וגם סרטי כושים הכי מצחיקים. לא יוצא לראות הרבה אבל תסכימו איתי שיאן סרטים יותר טובים מ"לבנבנות" Under Cover Brother ועוד כמה ששחכתי תשם שלהם.. |
ציטוט:
glad to be working with you again, blondy... |
להציל את טוראי ריאן!!!
|
אמריקה x
בחזרה לעתיד עגבניות ירוקות מטוגנות חומות של תקווה להציל את טוראי ראיין פורסט גאמפ ספיידרמן להתחיל מחדש פארק היורה טיטאניק אנקונדה להרוג את ביל יונייטד 93 עיר האלוהים מלחמת העולמות רשימת שינדלר החוש השישי שליחות קטלנית 2 אני אגדה ארמגדון החב'רה הטובים שכחו אותי בבית1+2 שקרן שקרן 300 הטינה מגרש השדים שחר המתים שאיפות(ג'וני דפ סרט מעולההה!) מותק הילדים התכווצו+התנפח ספיד ספרות זולה מטריקס |
כל כך הרבה...יצא לי דם מהאוזניים מרוב חשיבה על ה-5 הכי טובים...s:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ