ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   היהודים הנאצים ממכון ויצמן בפעולה: (https://israelbody.com/showthread.php?t=25631)

goldBEN 14-12-07 16:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
זאת כזאת אכזריות ...
אני לא אומר שאנחנו לא חפים מפשע העולם לא מושלם .
כולנו טוחנים סטייקים, רובנו חופפים ומתקלחים עם חומרים שעברו קודם על בע''ח

אבל בצורה כזאת ישירה ומזעזעת להתנהג ליוצורים חיים , זה פשוט אנשים בלי לב
איך אפשר לראות את הקוף שחצי מוח שלו על הפלקט מאחור
וכולו מדמם למוות .
צריך להוקיעה את זה מהחברה , ולעבור לשיטות יותר קונבנציונליות
לבדיקת תרופתות או סבונים למינהם .

אני רק מקווה שהם לא שורים את הגופות אחר כך ..

אולי הם בכלל אנשים עם מטרה?
מטרה לעזור לבן שלהם שחולה או משהו?
אל תשפוט בחיים אף בן אדם שלא עמדת בנעליים שלו...
אתה בעצם אומר שבצורה עקיפה מותר להתאכזר לחיות האלה?

ZoonD 14-12-07 17:17

אמרתי שאפשר לרכך את האכזריות ..
כי היא כמעט בלתי נמנעת , אנחנו חייבים ניסויים בכדי להתקדם במדע
אבל לא בצורה כזאת , צריך לפקח על זה יותר בהדיקות ..
הם עושים את זה במקלטים עם כניסות מסווגות , נראה לי מלוכלך מידי

Homie 14-12-07 17:17

אני עם עומרי,
לקחת אנסים רוצחים טירוריסטים ולבצע בהם את הניסויים.

benwin21 14-12-07 17:21

חבורה של חארות. שישרפו בגהינום.

איזה מסכן הקוף באמצע :(

zuko 14-12-07 17:34

התמונות ישנות,בכל מקרא אני כן בעד נסוים בבעלי חיים לסיבות רפואיות להצלת חיים,אבל
אין שום סיבה שזה לא יבוצע בהרדמה מעלה,וא מקומית וללא כל סבל מצד בעל החיים.

CriminaL 14-12-07 17:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
התמונות ישנות,בכל מקרא אני כן בעד נסוים בבעלי חיים לסיבות רפואיות להצלת חיים,אבל

צודק.

Gangster 14-12-07 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko

מאיפה נהיית פרופסור שאתה יודע שזה לא צריך להיות בהרדמה, להפך דווקא יותר הגיוני שהם צריכים להיות בהכרה מלאה בשביל מחקרים.

benwin21 14-12-07 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gangster
מאיפה נהיית פרופסור שאתה יודע שזה לא צריך להיות בהרדמה, להפך דווקא יותר הגיוני שהם צריכים להיות בהכרה מלאה בשביל מחקרים.

שם לב למה שכתבת.
ולמה לא כי זאת התעללות אפילו שאתה לא בהכרה את חושב

Psychopath 14-12-07 18:51

כל עוד חיה לא תוכל לחתום על מסמך שמאשר שיעשו בה ככה וככה, והיא תדע למה היא נכנסת,
לא יהיה צדק אמיתי לעולם.
מה לעשות קורים הרבה דברים אכזריים בטבע, והחזק מנצח.
תקראו לזה אבולוציה מודרנית.

(אני לא מעודד את זה, סתם חושב).

Danzig 14-12-07 18:53

וכל מי שאמר שזה למטרה נעלה וזה מקדש תאמצעיים - אפשר לעשות את זה בצורה אחרת לגמרי ולא בדרך שהם עושים, זה כבר התעללות נטו בחיית.

Kachok 14-12-07 18:54

שמעו , אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים , אבל בלי ניסויים בבעלי חיים כאלו ואחרים , הטכנולוגיה הרפואית , הביולוגיה והביוכימיה היו מפגרים בהרבה ממה שהם היום.הרבה מאוד תרופות , טיפולים,ובכלל תובנות לגבי פעולה של מנגנונים בגוף האנושים נלמדו ופותחו רק בזכות (או בגלל , איך שאתם רוצים) ניסויים בבעלי חיים.
נכון , חלק מהם נראים אכזריים , וכן , הם צריכים לעמוד בתקנים רפואיים והומניים מסויימים , אבל תשלימו עם העובדה שהם בלתי נמנעים.

טל יואב 14-12-07 19:01

עומרי אתה המלך האמיתי ,
אך איבדנו אותך תגיד לי ?
אני מסכים עם כל מילה שלך עצוב ומרגיז לקרוא , מה שהכי מרתיח לי את הדם זה שאנחנו לא יכולים לעשות כלום .

זה הזכיר לי משום מה את הנבלה שאנס ילד ויש סבירות גבוה מאוד שאותו נבלה נושא את נגיף האיידס אך מסרב לבצע את הבדיקה , כי זה זכותו לסרב ובגלל שלא יודעים אז הילד המסכן צריך לעבור מסכת של עינויים של בדיקות וחיסונים .

הנבלות שמבצעים את הניסויים באים בטענה שכך הם לומדים על המוח ויכלו בעתיד לעזור לאנשים שיחלו במחלות שונות , אין סוף לחקר והיכולת של האדם ללמוד השאלה היא באיזה מחיר עולה לנו ללמוד יותר על מנת להציל את האנושות אולי בעתיד מעוד מחלה כזו או אחרת .

שאלה של מוסריות .... לפעמים הבורות היא ברכה .

The Iron Man 14-12-07 19:36

עומרי, אני מסכים איתך ב100% פשוט התעללות קשה.
אגב, אהבתי את הרעיון עם האסירים חחחח

Big Lou 14-12-07 19:55

עם כל כך אכפת לכם מהקופים, למה את אוכלים חזה עוף,בקר וכו'? איך אתם חושבים שזה קורה?
ברור שיש פה שוני אבל למי שכול שאוהב בעלי חיים זה לא צריך להיות משנה!
http://www.anonymous.org.il/pics.htm
אני מקווה שהגלריה הזאת תעזור להמחיש את מה שאני אומר.

eminemfan 14-12-07 20:00

אני איתך בקטע הזה עומרי,נגד ניסויים בבעלי חיים והתעללות בכלל בבעלי חיים,אבל הבעיה שיש אנשים שמוחים כמוך ויש אירגונים וכו' אבל זה לא מזיז לאף אחד ניסויים בקופים היו כבר בשנות ה-20 וזה לא חדש,כמה שאני אוהב את היהדות ואת המדינה כפרת עוונות זה אחד העינויים הכי נוראיים שיש לעשות לבעל חיים,ושחיטת הפרות המזעזעת בקיבוצים ופיטום אווזים.
ניסוי בקופים http://www.youtube.com/watch?v=-24qG1BJzPI

eminemfan 14-12-07 20:02

אני לא פלצן ואגיד אני טיבעוני ואוכל רק ירקות,אני אוכל בשר,והרבה אבל אני רוצה שהבעל חיים יחיה טוב ולא יעבור עיניויים לפני שהוא מגיע לי לצלחת.(אין מה לעשות שרשרת המזון פה קובעת)

Kachok 14-12-07 20:04

שוב,הם צריכים לעמוד בתקנים של הומניות ותקנים רפואיים , אך ניסויים הם בלתתי נמנעים
תפסיקו להיות יפי נפש,ותשלימו עם העובדה שאם תצטרכו איזה טיפול מהפכני או איזה תרופה חדשנית (תקוו שלא תצטרכו) אז תקבלו את זה בגלל הניסויים האלו.

bode 14-12-07 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
עומרי אתה המלך האמיתי ,
אך איבדנו אותך תגיד לי ?
אני מסכים עם כל מילה שלך עצוב ומרגיז לקרוא , מה שהכי מרתיח לי את הדם זה שאנחנו לא יכולים לעשות כלום .

זה הזכיר לי משום מה את הנבלה שאנס ילד ויש סבירות גבוה מאוד שאותו נבלה נושא את נגיף האיידס אך מסרב לבצע את הבדיקה , כי זה זכותו לסרב ובגלל שלא יודעים אז הילד המסכן צריך לעבור מסכת של עינויים של בדיקות וחיסונים .

הנבלות שמבצעים את הניסויים באים בטענה שכך הם לומדים על המוח ויכלו בעתיד לעזור לאנשים שיחלו במחלות שונות , אין סוף לחקר והיכולת של האדם ללמוד השאלה היא באיזה מחיר עולה לנו ללמוד יותר על מנת להציל את האנושות אולי בעתיד מעוד מחלה כזו או אחרת .

שאלה של מוסריות .... לפעמים הבורות היא ברכה .

אתה יכול לעשות הרבה מאוד למען החיות, בנושא הזה ספציפית אפשרי אבל קשה , בכללי אתה יכול להתחיל מעכשיו

amir 14-12-07 21:00

בתור מישהו שמכיר טוב מאוד את הנושא. אני יכול להגיד לכם שזה לא כל כך פשוט:
בזמן הרדמה חלק מהעצבים לא מגיבים.
הדוקטורים מקבלים מאט מאוד כסף לניסויים האלה (כן, כן גם שאתם חושבים שהם מקבלים מיליונים) כך שגם איפה שאפשר להרדים החומרים עולים הרבה מאוד כסף.

המטרה של הכתבות האלה זה לתת סקופ (ולא של חלבון) אז הם מנפחים הרבה יותר את העניין. יש בערך 3 קופים ביותר מ5 שנים שעלהם עושים את הניסויים.
(והמון חולדות).

שוב, אני בעד לחקור בדרכים פחות אכזריות אבל זה מה יש...

CriminaL 14-12-07 21:05

ד"א מי שראה את הכתבה שהייתה בערוץ 10 ואללה קורע את הלב ,אבל מצד שני נותן תקווה לאנשים חולים שבסופו של דבר הדברים האלה יצילו את חייהם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ