ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חבר'ה אני עומד לעשות קרחת, מה אומרים כן לא..? (https://israelbody.com/showthread.php?t=25541)

Dino Psaras 13-12-07 00:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
בדיוק מה שבאתי לרשום (למרות שאין לי שיער של אתיופי, אבל גם אין לי שיער חלק). אתם לא יודעים להעריך את מה שיש לכם. :sad:

תאלכס. למרות שאין לי טענות כלפיי השיער שלי ואני יכול לעשות איתו מה שבא לי ומתי שבא לי, עדיין הייתי מעדיף שיער קצת יותר חלק (כי כששלי מתחיל לגדול הוא מאבד קצת שליטה חח).

eminemfan 13-12-07 00:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
לא אוהב תרעיון בכלל של לגלח תראש עם סכין שיהיה.

Speaking about שיער חלק :)
אה בעצם לא ראיתם חח.

יש לך שיער נדיר אחי ראיתי בתמונות,ועידן אתה צודק אנשים עם שיער גולש זה פשוט פשע אם הם לא יגדלו אותו ואותו דבר ההיפך אנשים עם שיער תלתליפה כמו שלי אסור שיאריכו,קצוץ הכי יפה0-1 ככה זה כשזה גדל טיפה אז מסתפרים וזה מאוד נוח לא צריך לדאוג לג'לים ולסדר בבוקר.

Danzig 13-12-07 00:53

האמת שעוד לא ראית במלואו :wiggle:

eminemfan 13-12-07 00:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
האמת שעוד לא ראית במלואו :wiggle:

מספיק לראות שערה אחת ואני יודע איך נראה השאר,כמו בדנא חחחח
http://img160.imageshack.us/img160/2756/29007317ms0.jpg
על מה אתה מדבר רואים הכל,איזה שיער נדיר וגם כתפיים חריפות

BodyBone 13-12-07 00:57

דוגרי אחי יש לך אחלה פנים גם קרחת מתאים לך אבל תעשה מה שבראש שלך .

Dino Psaras 13-12-07 00:57

השיער של האיתיופים הכי מצחיק. בד"כ נראה כמו שיער ביצים מצוי, או כמו הסקוצ' הזה שמנקים איתו סירים. :laughing:

ZoonD 13-12-07 00:57

ס''כ שער ..
כאילו אתה הולך לעשות ברית , תן בגאלח ופנק אותנו בעוד קוביות :)

eminemfan 13-12-07 01:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
השיער של האיתיופים הכי מצחיק. בד"כ נראה כמו שיער ביצים מצוי, או כמו הסקוצ' הזה שמנקים איתו סירים. :laughing:

ושהם נכנסים לבריכה ויוצאים השיער נשאר יבש,גנטיקה של שיער וואלה דבר מעניין,אולי בגלל כל השמש באפריקה נשרף להם השיער וכל האירופאים עם השיער החלק ורך ועדין

Dino Psaras 13-12-07 01:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ושהם נכנסים לבריכה ויוצאים השיער נשאר יבש,גנטיקה של שיער וואלה דבר מעניין,אולי בגלל כל השמש באפריקה נשרף להם השיער וכל האירופאים עם השיער החלק ורך ועדין

פעם ישבנו בקיץ (בחופש הגדול) כמה חברה' בבריכה, והיה חבר איתיופי. הקיצר אחרי 30-40 דקות כולם מחפשים אותו, לא מוצאים. מה התברר? הבנאדם נמס...............

ראינו כמו שביל של שלשול בדרך לשירותים, ושמה ראינו רק את הבגד ים והנעלי בית שלו בשלולית של ארטיק מוקה-שוקו.

- Idan - 13-12-07 01:03

ציטוט:

הצורה של השיער נקבעת עפ"י זקיק השערה. ככל שהזקיק יהיה עגול סימטרי, השיער יהיה יותר ישר וחלק, ככל שהזקיק יהיה יותר אליפסי, השיער יהיה יותר מקורזל.

ראיתי פעם בערוץ המדע. :jockey:

eminemfan 13-12-07 01:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
הצורה של השיער נקבעת עפ"י זקיק השערה. ככל שהזקיק יהיה עגול סימטרי, השיער יהיה יותר ישר וחלק, ככל שהזקיק יהיה יותר אליפסי, השיער יהיה יותר מקורזל.

ראיתי פעם בערוץ המדע. :jockey:

השאלה אם מזג האוויר,תזונה וכו' קובע את הגנטיקה של השיער כי תראה כל האפריקאים עם שיער ליפה,ולסינים יש שיער שחור חלק ולסקנדינבים בלונדיני חלק ולערבים יש שיער רגיליפה סטייל וואליד בדיר מסרקים אותו אחורה ומתגאים בו.

Dino Psaras 13-12-07 01:07

ציטוט:

השאלה אם מזג האוויר,תזונה וכו' קובע את הגנטיקה של השיער כי תראה כל האפריקאים עם שיער ליפה,ולסינים יש שיער שחור חלק ולסקנדינבים בלונדיני חלק ולערבים יש שיער רגיליפה סטייל וואליד בדיר מסרקים אותו אחורה ומתגאים בו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Skull 13-12-07 01:16

ניראה לי שלאקלים יש השפעות על השיער,לאמא שלי היה פעם שיער חלק ושהיא עלתה לארץ הוא נהיה ליפה כזאת,גם שתי דודות שלי שבאו לארץ לביקור של שבועיים,לא זהתי אותן בכלל,מיקודם היה שיער ממש חלק ואחרי זה ג'יפה ליפה כזאת,אבל שהן חזרו זה חזר בחזרה

eminemfan 13-12-07 01:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Skull
ניראה לי שלאקלים יש השפעות על השיער,לאמא שלי היה פעם שיער חלק ושהיא עלתה לארץ הוא נהיה ליפה כזאת,גם שתי דודות שלי שבאו לארץ לביקור של שבועיים,לא זהתי אותן בכלל,מיקודם היה שיער ממש חלק ואחרי זה ג'יפה ליפה כזאת,אבל שהן חזרו זה חזר בחזרה

אני מדבר על גנטיקה של עמים ושנים של מחיה בתנאים מסויימים לא ביקור אצל הדודה לשבועיים אחי,אם נולדת עם שיער חלק תמות איתו כנל ההיפך.

Skull 13-12-07 01:28

אז אני אמור לך שלאמא שלי היה שיער חלק,היא הגיע לארץ והוא התפקשש כזה... גם ככה זה אצל אחים שלה

SiX PACK 13-12-07 01:29

יאללה עשיתי קרחת, נראה רוצח, מפחיד....... אבל אין בזה יופי.... שיער זה פשוט דבר יפה.....

יאללה לילה טוב מחר תמונות אני הולך לקרוע למישהי תצורה עכשיו ואז התנזרות עד שנה הבאה ;)

Gil-G 13-12-07 01:31

וואלה אל תגלח..
תעשה קצוץ
גילוח תאכלס זה מכוער

Mazoz3 13-12-07 01:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
יאללה עשיתי קרחת, נראה רוצח, מפחיד....... אבל אין בזה יופי.... שיער זה פשוט דבר יפה.....

יאללה לילה טוב מחר תמונות אני הולך לקרוע למישהי תצורה עכשיו ואז התנזרות עד שנה הבאה ;)

מברוק

פינגווין 13-12-07 01:39

תעשה למה לא? אתה גבר ....מקסימום תגדל חזרה מה בעיה

פינגווין 13-12-07 01:40

אה כבר עשיתה , חח תתחדש

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ