![]() |
ציטוט:
|
לא לא מה פתאום. אני מעדיף לדבר בנימוס. אני חושב שזה היה כי פירסמתי את האתר שהוא כל כך החביא מכולם ואז הוא התעצבן. במכתב כתבתי לו שזה לא מחובד לעשות לי התראה על המעשה שעשיתי. ועוד...
|
חחח פעם הגבתי לאיזה שחיף שם גם חחחח וישר הביאו לי באן חחחחח
|
פשוט תנו לילד קישור לזירת הגולשים במקום לרדת עליו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפורום הזה מצחיק אני ולאו הינו מנהלים שם פעם אבל לאו רק עם ההנלה והעיפו אותו ולא מזמן גם אני רבתי עם ההנהלה ניסינו לתקן את הילדים האלה אבל פשוט אי אפשר תקראו שם קצת
|
"אל תקרא לי טמבל כי אני די בטוח שאני מבין בהרבה יותר ממך :]
מכון כושר מאפשר לך לצאת למסות ממש גבוהות מה שיכול לפגוע בעמוד השידרה ושבץ בדיסקיות ושיט אחר. מה שעוד? המאמנים מעודדים אותך להתחיל לצרוך אבקת חלבונים ושייקרים מיוחד שאמורים להצמיח שרירים יותר מהר אבל יותר הורסים ממה שבונים ><. אני יודע שאין עליי מסה, אני נמצא בתהליך כזה שאני לא יכול להשמין ותאמין לי ניסיתי תודה בכל מקרה על התגובה בעניין =]" |
ציטוט:
הבחור המציא תהליך חדש! |
ציטוט:
במבט חטוף באתר הראשי של ישראל בודי אפשר למצוא הבטחות על האבקות חלבון שייתרמו לפיתוח השרירים יותר מכול חלבון אחר וכו', לפי זה אנשים חושבים שזה איזה מנפח שרירים. |
חחחחחחחחחחחחח לא מאמין למראה עיני - האשכול עליו הגיע לחמישה עמודים ?
יאללה - מלחמה בשחיפים - כל מי שפה ועדיין לא נרשם והגיב - למה אתם מחכים ? הסתערות !!! :) אגב - טאיבוקס - רגב זה אתה ? |
ואוו .. לא יאומן - משהו שאתם חייבים לראות:
קלטו את הסיטואציה - הסופר שחיף (שעליו מדובר האשכול הזה) נכנס לאשכול של מישהו אחר וכותב לו "תשמין": http://www.fxp.co.il/showpost.php?p=9440033&postcount=9 |
ציטוט:
|
אמרו לי שם שאני סתם מנופחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח ח ח ח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח ח ח ח ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי אתה בתקוותנו ? |
ציטוט:
עמוד אחרון |
ציטוט:
דרך הגב אחלה גופה אחי :flowers: |
ציטוט:
איזה נכה, הוא דיבר לחזה שלך ואעלק הורדת ידיים איזה שחיף מצוי |
חחחחחחחחחחחחחח פיגנוין זה אתה עם הכולסטרול בביצה ? :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ