![]() |
ציטוט:
זה היה בבית שלהם בגלל זה הם נתנו את כל ה 150% רק מוכיח ששחקנים ברמה בינונית עם הרבה רצון ומזל יכולים לנצח קבוצות ברמה עולמית |
ציטוט:
מזל טוב :) |
פאק,חשבתי שתמיד מרמים בתוכנית הזאת.
X.x' |
כוסשלאמא שלהם עוד לא העבירו את הכסף :mad:
|
וואלה מזל טוב אחי .. :):):):) מוזר שהצלחת לעלות לשידור
|
חחחחחחחח מזל טוב אחי אבל באיזו תוכנית זה היה.? מצלצלים של אתמול?
|
בונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשו אני ניזכר שאני יושב מדבר עם חבר במסנגר חחח ואני שומע מישהו עלהה מבאר שבע בשם יואב בהתחלה לא קלטתי שזה אתה חחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווו :d
|
ציטוט:
הטלוויזיה מאחרת בכמה שניות + כמה שניות שלקח לי לקלוט שאני כבר בשידור = בלבלה :laughing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך זה? היה פעם אחת היה לשלוח את האות "ר", מי שמספיק עולה, לא הצלחתי לעומת זאת היו איזה קבוצה שעלו איזה שלש פעמים ברצף!! (משהוא מוזר!!)
אבל זה בשעות הקטנות של הלילה.. בחופש זה נחמד וכשאין מה לעשות וכו' ולא רוצים לישון כל כך..כך סתם? |
ציטוט:
וואלה לא יודע. כשירדתי משידור היא לקחה ת"ז, תאריך לידה (שמעה אותו ולא אמרה כלום) וכו', ואז נתתי לה חשבון בנק של אבא שלי חח :diractor: הקיצר עכשיו ביררתי איתם זה 6 שבועות להעביר את הכסף. :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולג סלנקו ב-94 5 שערים מול קמרון פאקקקקקקק,זידאן שקיבל אדום מול סעודיה ב98,הרננדז של מקסיקו הבלונדיני מקסיקו מקסיקו מקסיקו,ניגריה מפרקת את ספרד משער אדיר של סנדיי אוליסה,סזאר סמפאיו הגמד של ברזיל איך אהבתי אותו,מוסטפה חאג'י המרוקאי המצויין,אךךךךךךךךךךך היו זמנים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ