ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הגרלת מוקדמות המונדיאל (https://israelbody.com/showthread.php?t=24518)

Dino Psaras 26-11-07 12:28

מבחינתי אם קשטן לא מזמן את טועמה הוא יכול להגיש את ההתפטרות שלו באופן מיידי.

Di-Bol 26-11-07 12:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
מבחינתי אם קשטן לא מזמן את טועמה הוא יכול להגיש את ההתפטרות שלו באופן מיידי.

טועמה שחקן טוב אבל זאת נבחרת ישראל לא פלשתין, 'צטערת

benwin21 26-11-07 12:31

עם מי קוסטה ריקה בבית?

Di-Bol 26-11-07 12:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
בגדול אני מסכים איתך, אבל אם לקחת לבנאדם את החלום - הרגת אותו.
מותר וצריך לשאוף, חלק מהבעיה זה שלא שואפים, שמגמדים את עצמנו ומסתפקים ב"תוצאה טובה".
עובדה שהנבחרת האולימפית עלתה ליורו והיא קרובה לעשות זאת פעם נוספת.
בקיצור: צריך לנסות.

אם נשליך את זה על הענף שאנו עוסקים בו, זה כמו שמתחרה 70 קילו ינצח מתחרה 90 קילו, הסיכוי הוא אפסי, כך יהיה בהצלבה. אז חלומות זה טוב, אבל בסוף מתעוררים.

ShaySE 26-11-07 12:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
אם נשליך את זה על הענף שאנו עוסקים בו, זה כמו שמתחרה 70 קילו ינצח מתחרה 90 קילו, הסיכוי הוא אפסי, כך יהיה בהצלבה. אז חלומות זה טוב, אבל בסוף מתעוררים.

בסוף מתעוררים! כי תכלס, אין מה לעשות...

אין לך שום דרך לשנות כלום! זו הרמה שלנו, ואני לא רואה דרך לשנות שום דבר לפחות ב 10 השנים הקרובות! אם בכלל.

אם נעלה למונדיאל, כולם יתלהבו, כולם יגידו קשטן הביא הישגים, קשטן זה, קשטן פה, יש לנו שחקנים מוכשרים, שחקנים ברמה גבוהה. ובלה בלה בלה

אחרי שני משחקים במונדיאל נעוף משם, אבל מה, יתפערו רק בגלל עצם ההישג שעלינו! (ביג דיל)

גם אם נעלה! והלוואי שזה יקרה, אני לפחות לא מתרגש, משחקים בליגה כמו שיש כל סופ"ש זו פשוט בושה לכדורגל, ולכדורגל הישראלי בפרט. אז מכיוון שאף אחד לא מוכן להשקיע, כי כנראה אין כסף להשקיע ואולי אין גם במה, לא בדקתי את הנושא, כמו שאתה אומר, הכל זה רק עוד חלום, שנקום ממנו מהר מאוד!:unsure:

Dino Psaras 26-11-07 12:44

ציטוט:

טועמה שחקן טוב אבל זאת נבחרת ישראל לא פלשתין, 'צטערת

בפעם האחרונה שבדקתי, גיליתי - עד כמה מפתיע - שיש לו אזרחות ישראלית ואפילו כמה הופעות בנבחרת.

gman 26-11-07 13:02

כמה אנשים אמרו פה "אם נשחק טוב כמו ששיחקנו נגד רוסיה"..הנבחרת שיחקה ממש גרוע נגד רוסיה!
הקטע הוא שגם רוסיה שיחקו ממש לא טוב! היה פשוט משחק גרוע בכללי...
יש סיכוי כלשהו לעלות, אבל אני לא חושב שזה יקרה...יוון היא נבחרת מצוינת, שזכתה באליפות אירופה, ושוויץ להזכירכם הגיעה די רחוק במונדיאל הקודם...שמינית גמר אם אני לא טועה...

Nicolas 26-11-07 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
כמה אנשים אמרו פה "אם נשחק טוב כמו ששיחקנו נגד רוסיה"..הנבחרת שיחקה ממש גרוע נגד רוסיה!
הקטע הוא שגם רוסיה שיחקו ממש לא טוב! היה פשוט משחק גרוע בכללי...

צודק אחי הרוסים זלזלו רק במחצית השניה הם התעוררו וראוה שהם בפיגור
ומה הבעיה להבקיעה גול לקבוצה שמשחקת עם 3 מגנים בהתקפה מתפרצץ ( אני לא אומר שזה קל אבל הסיכוי מאוד גדול,)

קיצור היה לנו מזל

Di-Bol 26-11-07 13:18

ציטוט:

בפעם האחרונה שבדקתי, גיליתי - עד כמה מפתיע - שיש לו אזרחות ישראלית ואפילו כמה הופעות בנבחרת.

כן גם לחבר כנסת בראכה יש אזרחות וגם לדובר החמאס הגינגי הזה יש אזרחות, בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה זבל

zidan 26-11-07 13:30

תיראו מה גודל לנו.. http://youtube.com/watch?v=db-C0_ruw5A

משווים אותו למסי,הוא שחקן מצוין,אבל לא ממש מתקרב למסי,מאז מארדונה לא היה כמו מסי וגם לא יהיה עוד 100 שנה

Di-Bol 26-11-07 13:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
תיראו מה גודל לנו.. http://youtube.com/watch?v=db-C0_ruw5A

משווים אותו למסי,הוא שחקן מצוין,אבל לא ממש מתקרב למסי,מאז מארדונה לא היה כמו מסי וגם לא יהיה עוד 100 שנה

עוד ילד שיירד לטימיון ולא חסר כאלה. בן סהר שלא ייצא ממנו כלום עמוס סאסי ושלומי דהן ששיחקו בדורטמונד, עומר פרץ שהיה בשטרסבורג, סתם עושים רעש שהם ילדים ואחר כך הם נעלמים
אפשר להשוות אותו למסי רק בשיער מרחוק :(

zidan 26-11-07 13:54

ציטוט:

עוד ילד שיירד לטימיון ולא חסר כאלה. בן סהר שלא ייצא ממנו כלום עמוס סאסי ושלומי דהן ששיחקו בדורטמונד, עומר פרץ שהיה בשטרסבורג, סתם עושים רעש שהם ילדים ואחר כך הם נעלמים
אפשר להשוות אותו למסי רק בשיער מרחוק :(

חח תאמת גם חשבתי ככה,אבל לפי מה שהבנתי הוא רוצה להישאר שם ולשחק באירופה,סאסי ודהן חזרו לארץ בגלל זה הם נהרסו,ובן סהר רק בן 17 אז אי אפשר להגיד שלא יצא ממנו כלום,למרות שתאמת לא ראיתי ממנו משהו מיוחד,אבל הגיא אסולין הזה יכול להפתיע..

Di-Bol 26-11-07 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
חח תאמת גם חשבתי ככה,אבל לפי מה שהבנתי הוא רוצה להישאר שם ולשחק באירופה,סאסי ודהן חזרו לארץ בגלל זה הם נהרסו,ובן סהר רק בן 17 אז אי אפשר להגיד שלא יצא ממנו כלום,למרות שתאמת לא ראיתי ממנו משהו מיוחד,אבל הגיא אסולין הזה יכול להפתיע..

רשמתי ייצא, בעתיד :)
בן סהר סתם שחקן בית שימוש וכנראה גם בצלסי הבינו את זה מהר מאוד ושלחו אותו לקבוצת תחתית מהליגה השניה שגם שם הוא לא רואה דקות משחק. בגיל הנערים הרמות שוות אבל הפערים הולכים וגדלים ככל שהגיל גדל. קח את הנבחרת הצעירה של ישראל מול הנבחרת הצעירה של צרפת עוד 4 שנים, נראה אם לא נחטוף רביעייה :basketball:

Dino Psaras 26-11-07 14:05

ציטוט:

כן גם לחבר כנסת בראכה יש אזרחות וגם לדובר החמאס הגינגי הזה יש אזרחות, בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה זבל

ברור, המדינה נראית זבל בגלל טועמה..

Di-Bol 26-11-07 14:37

ציטוט:

ברור, המדינה נראית זבל בגלל טועמה..

ובגלל כל ערבי שחי פה, ובגלל אנשים שחושבים שלא

ניגרי ענק 26-11-07 15:17

לגבי גיא אסולין, עם כל זה שחייבים להיות סקפטיים על רקע תקדימים של הבטחות כוזבות בעבר, יש תחושה שמדובר בכל זאת במשהו אחר.
לא רק על פי פרשנויות של אנשי מקצוע, אלא במבט על הרבה מאוד קליפים עם מבצעים שלו ביו טיוב (ושוב אני מסתייג וכו וכו אבל הרי לא מדובר במשהו מבויים), הילד הוא כישרון מטורף לגמרי.
בואו לא נפסול כל דבר, בנאדם משחק וגדל באחד ממועדוני הפאר מגיל 12 אם אינני טועה (הדבר אינו דומה לסאסי, דהאן או שי בירוק המטומטם שהיו בחול תקופות קצרות בהרבה) והוא מאוד מוערך שם.
עומר אני מאוד מסכים איתך לגבי רמת הליגה, אבל יש פה ושם שחקנים נהדרים, תן לכולם לשחק באירופה, תביא מאמן טוב, ותראה שיכולה להיות כאן נבחרת.
עד כמה שאני יודע גם בקמרון ובניגריה אין ליגות רציניות, ובכל זאת הם העמידו נבחרות מפוארות, שמבוססות על ליגיונרים.
אגב קראתי עכשיו שגיא עשוי לקבל זימון לאולימפית - ואני מקווה שזה יקרה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475366,00.html

ניגרי ענק 26-11-07 15:47

לגבי בן סהר, יתכן מאוד שהוא כן יתפתח להיות שחקן טוב, לא הייתי ממהר לקטול את אימא שלו בגלל תקופה איומה ונוראה.
לבנאדם יש פוטנציאל מצויין, אני רק מקווה שהוא יעשה בחירות נכונות בקריירה שלו כדי שיוכל להתקדם, הוא פשוט עדיין לא בשל וחוץ מזה נוצר פה מצב שבו לאו דווקא מבחירה שלו, התקשורת ניפחה אותו למימדים דמוניים - וזה יצר אנטגוניזם בציבור.
אנשים רק חיכו לנפילה שלו כדי לדרוס אותו.
קצת סבלנות לא תזיק, לבחור בהחלט יש כדורגל, וראו את זה לפרקים כשהאולימפית שיחקה ביורו (למרות שהנבחרת הייתה חושך בכללי).
באשר לעומר פרץ, כאן באמת חבל על הזמן, מדובר לכל היותר בשחקן לליגה השניה.

eminemfan 26-11-07 17:31

אתם מסתכלים על השחקנים שמצויים עכשיו בכושר טוב אבל זה לא אומר שהם אכן ישחקו במוקדמות יש שחקנים כמו מאור מליקסון שישחק באשדוד בקרוב ויחזור לעצמו ויגיע לנבחרת אין ספק וליאור רפאלוב ועוד איזה שחקן שיצוץ משום מקום.
התקשורת ואנחנו כתוצאה מהשפעתה או שמנפחים את ישראל או שמגמדים את ישראל אנחנו איפה שהוא באמצע,אבל אנחנו בהתקדמות אין ספק בזה,כל מדינה אחרת שמסתכלת מן הצד אומרת שישראל משתפרת בשנים האחרונות,ויש כיוונים חיוביים כמו שיפור המתקנים ובניית איצטדיונים חדשים.

ThaiB0X 26-11-07 19:41

גיא אסולין לא אמר שהוא רוצה לשחק בנבחרת ספרד ?

Dino Psaras 26-11-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
גיא אסולין לא אמר שהוא רוצה לשחק בנבחרת ספרד ?

לא.

ועומר אחי, אני לא מבין אותך. על סמך מה אתה בא וקובע שגיא אסולין יהיה עוד פלופ? מדובר בשחקן הכי מוכשר בקבוצות הצעירות של ברצלונה, שחקן שכבר ערך בכורה בבוגרים, ושחקן שכל העיר ברצלונה כבר מכירה.

אני זוכר את הופעת הבכורה של מסי בברצלונה, מישהו חשב שיצא ממנו השחקן הכי טוב בעולם?

לטעמי, גיא אסולין יהפוך לאחד הגדולים באירופה בשנים הבאות. יש לבחור כישרון לא נורמלי..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ