![]() |
מבחינתי אם קשטן לא מזמן את טועמה הוא יכול להגיש את ההתפטרות שלו באופן מיידי.
|
ציטוט:
|
עם מי קוסטה ריקה בבית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בסוף מתעוררים! כי תכלס, אין מה לעשות... אין לך שום דרך לשנות כלום! זו הרמה שלנו, ואני לא רואה דרך לשנות שום דבר לפחות ב 10 השנים הקרובות! אם בכלל. אם נעלה למונדיאל, כולם יתלהבו, כולם יגידו קשטן הביא הישגים, קשטן זה, קשטן פה, יש לנו שחקנים מוכשרים, שחקנים ברמה גבוהה. ובלה בלה בלה אחרי שני משחקים במונדיאל נעוף משם, אבל מה, יתפערו רק בגלל עצם ההישג שעלינו! (ביג דיל) גם אם נעלה! והלוואי שזה יקרה, אני לפחות לא מתרגש, משחקים בליגה כמו שיש כל סופ"ש זו פשוט בושה לכדורגל, ולכדורגל הישראלי בפרט. אז מכיוון שאף אחד לא מוכן להשקיע, כי כנראה אין כסף להשקיע ואולי אין גם במה, לא בדקתי את הנושא, כמו שאתה אומר, הכל זה רק עוד חלום, שנקום ממנו מהר מאוד!:unsure: |
ציטוט:
|
כמה אנשים אמרו פה "אם נשחק טוב כמו ששיחקנו נגד רוסיה"..הנבחרת שיחקה ממש גרוע נגד רוסיה!
הקטע הוא שגם רוסיה שיחקו ממש לא טוב! היה פשוט משחק גרוע בכללי... יש סיכוי כלשהו לעלות, אבל אני לא חושב שזה יקרה...יוון היא נבחרת מצוינת, שזכתה באליפות אירופה, ושוויץ להזכירכם הגיעה די רחוק במונדיאל הקודם...שמינית גמר אם אני לא טועה... |
ציטוט:
ומה הבעיה להבקיעה גול לקבוצה שמשחקת עם 3 מגנים בהתקפה מתפרצץ ( אני לא אומר שזה קל אבל הסיכוי מאוד גדול,) קיצור היה לנו מזל |
ציטוט:
|
תיראו מה גודל לנו.. http://youtube.com/watch?v=db-C0_ruw5A
משווים אותו למסי,הוא שחקן מצוין,אבל לא ממש מתקרב למסי,מאז מארדונה לא היה כמו מסי וגם לא יהיה עוד 100 שנה |
ציטוט:
אפשר להשוות אותו למסי רק בשיער מרחוק :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
בן סהר סתם שחקן בית שימוש וכנראה גם בצלסי הבינו את זה מהר מאוד ושלחו אותו לקבוצת תחתית מהליגה השניה שגם שם הוא לא רואה דקות משחק. בגיל הנערים הרמות שוות אבל הפערים הולכים וגדלים ככל שהגיל גדל. קח את הנבחרת הצעירה של ישראל מול הנבחרת הצעירה של צרפת עוד 4 שנים, נראה אם לא נחטוף רביעייה :basketball: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לגבי גיא אסולין, עם כל זה שחייבים להיות סקפטיים על רקע תקדימים של הבטחות כוזבות בעבר, יש תחושה שמדובר בכל זאת במשהו אחר.
לא רק על פי פרשנויות של אנשי מקצוע, אלא במבט על הרבה מאוד קליפים עם מבצעים שלו ביו טיוב (ושוב אני מסתייג וכו וכו אבל הרי לא מדובר במשהו מבויים), הילד הוא כישרון מטורף לגמרי. בואו לא נפסול כל דבר, בנאדם משחק וגדל באחד ממועדוני הפאר מגיל 12 אם אינני טועה (הדבר אינו דומה לסאסי, דהאן או שי בירוק המטומטם שהיו בחול תקופות קצרות בהרבה) והוא מאוד מוערך שם. עומר אני מאוד מסכים איתך לגבי רמת הליגה, אבל יש פה ושם שחקנים נהדרים, תן לכולם לשחק באירופה, תביא מאמן טוב, ותראה שיכולה להיות כאן נבחרת. עד כמה שאני יודע גם בקמרון ובניגריה אין ליגות רציניות, ובכל זאת הם העמידו נבחרות מפוארות, שמבוססות על ליגיונרים. אגב קראתי עכשיו שגיא עשוי לקבל זימון לאולימפית - ואני מקווה שזה יקרה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475366,00.html |
לגבי בן סהר, יתכן מאוד שהוא כן יתפתח להיות שחקן טוב, לא הייתי ממהר לקטול את אימא שלו בגלל תקופה איומה ונוראה.
לבנאדם יש פוטנציאל מצויין, אני רק מקווה שהוא יעשה בחירות נכונות בקריירה שלו כדי שיוכל להתקדם, הוא פשוט עדיין לא בשל וחוץ מזה נוצר פה מצב שבו לאו דווקא מבחירה שלו, התקשורת ניפחה אותו למימדים דמוניים - וזה יצר אנטגוניזם בציבור. אנשים רק חיכו לנפילה שלו כדי לדרוס אותו. קצת סבלנות לא תזיק, לבחור בהחלט יש כדורגל, וראו את זה לפרקים כשהאולימפית שיחקה ביורו (למרות שהנבחרת הייתה חושך בכללי). באשר לעומר פרץ, כאן באמת חבל על הזמן, מדובר לכל היותר בשחקן לליגה השניה. |
אתם מסתכלים על השחקנים שמצויים עכשיו בכושר טוב אבל זה לא אומר שהם אכן ישחקו במוקדמות יש שחקנים כמו מאור מליקסון שישחק באשדוד בקרוב ויחזור לעצמו ויגיע לנבחרת אין ספק וליאור רפאלוב ועוד איזה שחקן שיצוץ משום מקום.
התקשורת ואנחנו כתוצאה מהשפעתה או שמנפחים את ישראל או שמגמדים את ישראל אנחנו איפה שהוא באמצע,אבל אנחנו בהתקדמות אין ספק בזה,כל מדינה אחרת שמסתכלת מן הצד אומרת שישראל משתפרת בשנים האחרונות,ויש כיוונים חיוביים כמו שיפור המתקנים ובניית איצטדיונים חדשים. |
גיא אסולין לא אמר שהוא רוצה לשחק בנבחרת ספרד ?
|
ציטוט:
ועומר אחי, אני לא מבין אותך. על סמך מה אתה בא וקובע שגיא אסולין יהיה עוד פלופ? מדובר בשחקן הכי מוכשר בקבוצות הצעירות של ברצלונה, שחקן שכבר ערך בכורה בבוגרים, ושחקן שכל העיר ברצלונה כבר מכירה. אני זוכר את הופעת הבכורה של מסי בברצלונה, מישהו חשב שיצא ממנו השחקן הכי טוב בעולם? לטעמי, גיא אסולין יהפוך לאחד הגדולים באירופה בשנים הבאות. יש לבחור כישרון לא נורמלי.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ