![]() |
יש מצב לאפדרין? או שלא כדאי?
|
ציטוט:
מצטער, בט"ש זורם אצלי בורידים. |
ציטוט:
והקשר הוא ? את המעבר מקרבי לג'ובניק עשיתי אחרי הגיוס את הגיבושים וההכנות לגיוס עשיתי כקרבי לכל דבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבנתי שהמטרה היא ב6:45 דק' את ריצת 2000 ו68 כפיפות בטן ו75 שכיבות שמיכה בדקה וחצי (זה אבל בחובלים, לא יודע אם יש הבדל, זה מה שאני יודע)
השאלה שלי לגביי זה, אם זה אחד אחריי השני או שיש מנוחה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל להגיעה לשם לא היתה הבעיה שלי ... אלה סגנון הפעילות , התדירות של המבצעים נראת לי חשוכה מידי ובלי שום קשר אני לא נמשך לצלילות עשיתי כבר גדנ''ע עברתי את המיונים נשאר לי "רק" הגיבוש... אני מדגיש את ה"רק" כי זה העיקר עשיתי סימולציות של הגיבוש 3 פעמים ! עשיתי אימונים אישיים עם המאמן שלי אני מאמין שלעבור את הגיבוש יכולתי אז כל מי שבא להתפלצף פה ולעשות רעש , תרגיעו אני לא איזה שמוק שמשחק אותה הולך לאן שמתאים לו פשוט אני לא התחברתי לסגנון של השירות (מכל מיני סיבות שאי אפשר לפרט) אני מעדיף שירות ב"יחידה" נקודה למה כל הרעש הזה לא הבנתי |
ציטוט:
אגב, לא חייב לעשות 76 שמיכה, 86 בטן ו-6:40 באלפיים כדי לקבל מה שרוצים. |
ציטוט:
אם אתה חושב שבמטכ"ל יש יותר פעילות מבשייטת אתה יותר מטועה. אני אישית לפני שנגשתי לגיבוש ידעתי שמבין יחידות העילית השייטת ללא ספק הכי פעילה, ממידע שקיבלתי מחברים במטכ"ל, שייטת ושלדג. אחרי שעברתי את הגיבוש ויצא לי לדבר קצת עם חבר'ה בצוותים היותר וותיקים, הבנתי כמה טעיתי. השייטת פעילה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי, כמובן שלא אפרט כאן מספרים מדוייקים, אבל זה פשוט מדהים איך שום דבר לא מפורסם בתקשורת. ובעניין הסימולציות, שום כושר קרבי לא ידמה את מה שאתה תעבור בגיבוש, פשוט מאוד כי אתה לא תהיה במסגרת שאתה מכיר, לא עם האנשים שאתה מכיר, לא בקושי הפיזי והמנטלי שאתה מכיר. אל תסתמך על הסימולציות שעשית. |
ציטוט:
כי הריצה לטווח ארוך אצלי זה צד חלש.. |
ציטוט:
אני לא מבין מה הרעיון בכל הכושר קרבי האלו, סימולציות, מאמרים על גיבושים באינטרנט, צריך כבר לבטל את הגיבושים המצחיקים האלו שהמתגבשים כבר עשו דברים יותר קשים מהם... מה גם שזה נראה כאילו הוא חושב שנשאר לו "רק" הגיבוש. הוא כנראה לא מודע שנשאר לו סיוט של שנה ו-8 חודשים שנקרא מסלול. ציטוט:
בגדול, המדריכים כן מסתכלים על הציונים של הבר-אור, אבל במבט חטוף כזה, אחרי הכל ניתנה עליהם האחריות לבחור את המלש"בים לגיבוש, לפיכך כשהם יראו תוצאות "עלובות" הם יחליטו לותר על המלש"ב - כי הם ידעו שהוא לא יוכל לעבור את הגיבוש (אחרי הכל צריך כושר). לתת מספרים? קשה לי, אני לא יודע איך המדריכים מסתכלים על זה, אם כי זה ידוע שגיבוש גדנ"ע של השייטת צריך מקסימום תוצאה של 9:45 ב-2000 (שלא צריך אפילו להתאמן כדי לעשות את הריצה בזמן הזה). |
אחי ...
לא נכנס לפעילויות כי אתה מבין יותר בזה אני גם לא מתווכח איתך על הכמות ועל האיכות ... שמע הסיצולציות שעשינו ברור שזה לא אותו דבר כמו הגיבוש אני התאמנתי אצל הבנאדם הכי טוב שיש היום "בשוק" ערן אילנג הבנאדם הכי מקצועי שאני מכיר הוא לא עושה חלטורות , ולא מנסה לעשות קופה על מורעלים הוא ערך את הסימולציות אם אותם קשיים מנטליים אם אותם סיטואציות ... אחרי זה הלכנו לווינגיט ומומחים הסבירו לנו איך לפעול בגיבוש וכיצד לבלוט , כל מיני טיפים ככה שאני עשיתי את המקסימום מבחינתי בשביל לעבור בהצלחה את הגיבוש אחרי שיחה שעשיתי אם אותו בנאדם ירד לי "הרעל" ברות מטורפות ולא הגעתי לגיבוש אחרי שחזרתי לעצמי , והבנתי שהשירת לא משנה איפה הוא היה זה לא היה מלון 5 כוכבים ושאני יאוכל חרא בכל מקרה החלטתי ללכת על יחידה שמבחינתי היא עפופה מיסתורין ואפחד לא מחרבש לי עליה מידע אישי ! אז זה בעקרון השיקול שלי , אין ויכוח בזה שאנשי הצפרדע הם הטובים ביותר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ