![]() |
ציטוט:
זה כמו שאני אכין אוכל טעים כדי שאנשים אחרים יאהבו ולא משהו שאני אוהב ואנשים אחרים לא יאהבו... |
ציטוט:
ביזאר קונטקט אלקטריק יוניברס קליפורניה סאנשיין ראמבל פאק היפרסוניק יעל אסקימו פרנורמל אטאק MFG דיליריוס קוסמה ויש עוד מלא |
אסקימו, פרנורמל אטק וכוסמה ואולי גם ביזאר קונטקט אומנים שאני גם ממש אוהב
אבל איך אתה יכול לדבר על מסחרות ואתה שומע את היפרסוניק ופרנורמל? פרנורמל בכלל בכמיקל שזה הלייבל הכי ממוסחר (סקאזי, טיוב וכו') אני לא מבין אותך תאמין לי.. הזכרת אומנים מעולים בתחום הפול און, ובכל זאת אתה לא אוהב את אינפקטד היפרסוניק באלבום האחרון שלו בכלל עשה דברים שמאוד דומים לסאונד של אינפקטד אם היית שואל אותי הייתי אומר שהוא מנסה לחקות אותם. אתה אוהב את כל הפול און, ובפירמידה הזאת אינפקטד נמצאים למעלה למעלה. אינפקטד משלשלים על כל אומן טראנס אחר, בסאונד, במקוריות, במיקס, במלודיות ובהכל בגלל זה הם מקום ראשון! יש את אינפקטד, ויש אמנים אחרים. ככה זה בטראנס! |
נערך*
|
תראה לי ת Top50 של הdj's כיום מזמן לא הצצתי לשם מענייין....(בעולם)
|
ציטוט:
אינפקטד = פול האון? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
תגידו מה שתגידו, אין על אפליפטינג טראנס!!!!!!!!
|
רקובה היית פעם במסיבת טבע?
|
ציטוט:
|
כנראה זה לאהוא
|
ציטוט:
http://www.cosma.co.il/main.htm ופאניק, כן. |
אחי קוסמה מת
|
ציטוט:
רוב המסיבות טבע יש בהן דארק פסיי.. ואמרת שאתה לא אוהב |
אז כנראה לא הוא
נו אחד קוסמוס כזה אנערף שם כזה השם שלו זה אילן אני יודע והוא מופיע במלא מקומות יפן וכו הוא די מפורסם בעולם |
י כמה זמן היה משהו גדול בים המלך מישהו ממכם היה ?
|
נו בוא תגיד לי אתה איזה סגנון מוזיקה עושים אינפקטד מאשרום בלי להתייחס לאלבום האחרון שהיה מעורבב עם 123 סגנונות.
|
הם עושים חפירות בשכל (דראק פסיי או מה שזה לא יהיה. אם כי יש להם כמה קטעי פולהאון אבל לא יותר מזה).
|
אינפקטד מאשרום זה נטו פול און , על מה אתה מדבר..............
|
ציטוט:
איזה בזבוז זמן להתווכח איתך בכלל. תמשיך לחיות באשליות. |
ציטוט:
איזה בזבוז זמן להתווכח איתך בכלל. תמשיך לחיות באשליות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ