![]() |
סבבה
תגיד אתה מיתאמן בקנטרי ההיסתדרות בראשון |
ציטוט:
בכל אופן אתה נראה ענק ואני זוכר שאמרת שאתה רק בן 17-18 [או שאני טועה?] |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואייל אחלה מסה :) כתף גדולה והיקף חזה גדול |
נראה מצוין, רואים שיש מסה.
|
תודה אנשים:) חחח ממש תודה;]
|
אח שלי הפגזתה מאסה אה ?
קיצר אחי חוץ מהידיים אחי אחי ניראה לי גם עליתה בטעות יותר מדי כי אתה בערך על 15 16 אחי שזה לא נורא אבל מציחע לךל למתן תעליה ועוד אחי תעבוד על האמות אתה עובד עליהן ? השאר סבבה רק חבל שעליתה יותר מדי כי חשבתי שאתה עולה נקי ועוד דבר אחד אתה מלא בנוזלים אחי ומה אם רגלליים ? סך הכל סבבה לגמרי תעלה ותצליח אחי |
רגליים אין מה לעלות סה"כ גנטיקה חרא ממש חרא תאומים פיצים כאלה לא משנה מה אני עושה....
כן אני מלא בנוזלים ממש מופצץ חחח כי אני לא עושה אירובי בכלל חחח אז אני מלא נוזלים האמות שלי ענקיות סתם שתיראה פרופרציות היקף יד 37:s אמות 32... חחחח עכשיו חסר רק תגובה מאדרי;] |
חח למה חיכתה לתגובה שלי ? צריך לעשות מפגש צפון אני גר די קרוב אליכם
האמות אמורות להיות בהדל של 5 סנטימתר אחי (לא רוצה שתיתבאס ) ככה שזה לא ענק אבל יפה מאוד אחי! ויאללה אחי בהצלחה |
חחח תודה!!! לא פשוט אדרי קצת ניראה לי שונא אותי חחח תגיד לו שיגיב אין אשכול שלי שהוא לא מגיב
|
חח אם הוא יכנס למסנגדר אני יגד לו
|
יפה אחי
|
בהצלחה גבר.. תמשיך עם המסה עוד קצת ולקראת הקיץ תחטב... (תן דגש לבייספס ולכתפיים)
|
נראה מצויין. בדרך הנכונה.
תקפיד יותר על תזונה כמו שדיברנו, סה"כ אתה על כ15% שומן לדעתי, וזה בכלל לא נורא למסה. נסה לעלות עוד כ4-5 קילו (מתוכם 3 בתקווה נקי) עד איזור פסח וחיטוב יפה לקיץ. ומה יהיה איתך? תבקר בhw.. נעלמת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מבקר אך לא מגיב חחח |
ציטוט:
בכל אופן אייל הייתי בטוח שהגבתי, אתה נראה אחלה ביותר, כמו שראיתי כבר בפורום תזונה - תלך על עלייה נקייה תמתן אותה טיפה, תלך על פי תפריט מסודר תתן בראש ודפוק חיטוב. בהצלחה :sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ