![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא בהכרח נכון ,חומרים בעלי שרשרת (אסטר) ארוכה משאירים סימנים בדם לאורך זמן (לדוגמא נאנדרולון דקונאט ,שנשאר בגוף מעל ל12 שבועות אחרי הזריקה האחרונה ) אני לא מאמין שאדם יגביל את מגוון החומרים שהוא יכול להישתמש בהם רק כדי להמשיך לטעון שהוא טבעי..... |
חטוב אש, אחלה גופה
הוא טבעי כמו שאני רוקד בלט |
אהבתי תמבנה ...
|
ככל הנראה הוא משתמש בחומרים האסורים לשימוש על פי החוק!!!!
|
הלוואי עלי גוף כזה בערך המטרה שלי (למרות שאני לא יגיע ניראה לי בלי חומרים )
אבל אפשרי שהוא טיבעי אם גנטיקת על |
ציטוט:
אני לא ראיתי אקנה על הגוף שלו, אני לא ראיתי סימנים של Gh על הבטן או הסנטר, הקול שלו לא יותר מידי עמוק, וכשהוא לובש חולצת T הוא לא ניראה יותר מידי נדיר. חוץ מיזה שהבן אדם מסביר לך שהוא מאמין שסטרואידים זה נגד הטבע והוא טיבעי, אני רוצה לדעת מה יוצא לו מיזה שהוא משקר? הוא מקבל כסף? כבוד? ממי כבוד בידיוק מההורים שלו או מהבן אדם או שניים שמכירים אותו? זה יקדם אותו בקרירה? לא לא לא לא לא לא לא לא! אז יכול להיות שהוא מישתמש בחומרים למינהם אין ספק שלא, אבל אני בטוח שלא מיסוג הדברים שהוא יצטרך להחליף לעצמו את הדם ליפני בדיקת סמים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין עדות לאף סייקל תוך מספר שעות. וכן יוצא לו פירסום , כמו שאתם שמים לב מראיינים אותו ועוד מראיין מכובד בעסק וכנראה גם בתוכנית מכובדת. |
טבעי כמו קולה.
:mellow: |
הוא גם נראה גדול יותר כי צילמו אותו מלמטה...
יש אפקט כזה שברגע שמצלמים כל אחד מלמטה הוא נראה גדול יותר, בגלל זה בסרטים נוטים לצלם את השחקנים קצת מלמטה כדי שיראו גדולים, אבל לא יותר מדי (למדתי את זה בתקשורת ואני מסיק מסקנות :) ). |
לפי דעתי הוא טבעי!
למעלה הוא לא גדול ומרשים במיוחד(ביחס לאלו שעל חומרים כמובן) וברגליים הוא התברך פשוט בגנטיקה טובה מאוד! הבנאדם כנראה אוכל ישן ומתאמן לפי הספר אז למה שלא יגיע לתוצאות כאלו במיוחד עם גנטיקה מתאימה כמו שלו. |
סבבה ואני אומר שכשהוא שותה , אתה יכול לראות מים משפריצים ב 20 חורים בתחת שלו
אני בספק שאפשר להגיע לכזה דבר טבעי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ