![]() |
ציטוט:
|
כל הכבוד בייספס פשוט מ-ע-ו-ל-ה!
אבל.. הטרייספס והאמה בפיגור, ככה שזה הורס ת'צורה של היד :( תן דגש לטרייספס, ותשמר את גודל הבייספס - ככה תהיה לך יש אכזרית! תעשכן בתמונות בהמשך, מקווה שהטרייספס ישלים פרופורציות עד אז |
למה אתם לא מתחרים???
|
ואווווווווו !!! החלום שלי זה כזה בייספס (לא מבחינה של היקף אלה מבחינה של צורא אני חולה על הכדור הזה)
אחי היתרשמתי כל הכבוד! |
ואיי אחי זה נראה מפחיד! מעניין איך היד שלך נראת רפויה בלי שריר ....
|
ציטוט:
תשמע אחי קודם כל תודה על המחמאות שנית יש לי יד אחורית גדולה פשוט כמו שאמר אחינו אליאב שאני צלמתי אותה מזווית שממנה לא רואים את היד אחורית אם אני אצלם אותה מלמטה הייתם רואים שנית בקשר לזה שאמר שאני לא טבעי כפרה תאמין או לא תאמין אני לא שמתי כדור בחיים שלי בפה רק חלבונים ולא מעניין אותי מה אומרים אני איש ישר אני אומר הכל לא משקר לא כלום אם אני אשקר אני אשקר על עצמי חוץ מזה אני לא דוחק משקלים כבדים בכלל פשוט נולדתי עם זה איאל חסון לפני 3 שנים שהתחלתי אימונים שהייתה יד שלי היקף 34 אמר לי לך תהיה היד הכי יפה שיכולה להיות וברוך השם היא הגיעה ל 44 ס"מ והיא רואים תוצאות ;) |
עריכה:...לא משנה...
יד יפה אחי...אתה המטרה שלי...:) |
בונא יסוס תביא תמונות של שאר הגוף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תמונה לגוף שלי כבר שמתי הנה רוצים תמונה :
http://img353.imageshack.us/img353/1...0722002xy1.jpg והנה עוד תמנוה של היד שלי בזווית אחרת שנראית פחות טובה אבל רק שתראו עם מדידה ! http://img58.imageshack.us/img58/9847/20060726by0.jpg |
ציטוט:
סוף הדרך אחי! אתה רוצה לעשות משהו אם הגוף הזה ?תחרות? או שסתם אתה מתאמן בישביל הפיתוח גוף שלך והכושר? |
תאמת אחי איאל אומר לי שהוא רוצה להכין אותי לתחרות אבל אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי צריך לקחת חומרים ודברים כאלה אני לא רוצה לכנס לזה !
|
סולימאן כל הכבוד גבר יש לך יד רוצחת!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי אני אומר לך אני טבעי אני לא משקר עליך ולא משקר על עצמי ותאמין לי אני לא מתבייש להגיד שאני לוקח חומרים פשוט אני לא לוקח עובדה אני לא מרים משקלים כבדים ואני לא גדול שלישיתתתתת חומרים לא משנים גניטיקה !!!!!!!
|
מה הבעיה להגיע לזה טבעי???
מה הנתונים שלו? |
נתונים שלי :
מתאמן כבר 3 שנים בייסיפ הגיע ל 44 ס"מ דוחק 100 קילו חזה 4 פעמים מרים ביחד אחת 22 קילו משקל 75 בשיא 80 בן 17 גובה 180 אחוז שומן הגיע ל 9.5 עכשיו נראה לי 11 |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ