![]() |
ציטוט:
לי יש 77.. |
ציטוט:
ומותניין של ממוטה (אל תעלב..אבל אתה במסה חחח..אני 8 אחוז שומן) |
הכתפיים והחזה מעולים. מה זה תמשיך לעלות נקי? תתחיל לפרק את המקרר אחי, כי חסרה לך הרבה מסה. בסה"כ יש גנטיקה טובה מאד. בהצלחה.
|
ציטוט:
לא הבנתי מהאמרתה. |
ציטוט:
ואמרתי שיש לי מותניים של ממוטה...היקף76 ואני על 8% ולך 77 על אחוז הרבה יותר גבוה משלי <_< |
ציטוט:
אני כולה 11 אחוז שומן.. |
חטוב יפה , אסטתי , נראה סבבה תמשיך מסה כל החורףףףףף ובהצלחה :)
|
ציטוט:
חח לא נורא..אתה עדיין שמן ידובי :laughing: |
ציטוט:
|
פש אחי אתה חטוב מאוד אחלה קוביות +גב שפק ידיים. .
|
גוף פצצה חטוב אח אח שלנו יפה עליה נקיה ביותר
|
ציטוט:
ואם הראש יותר גדול מהגב... והגב עדיין ניראה יחסית מרשים מזה אומר מותניים צרות ... מה אתם בוכים אני 183 והיקף מותניים כרגע 90 וחטוב בערך 83-80 |
אני די חושש בחבורה הזאת שלכם...בגלל התקרית הפוטושופ אם יורה אני מתקשה שלהאמין לתמונות שלכם.
מה שכן נגיד וזה לא קרה אני יכול להגיד שהגב ישתפר וכל הכבוד אבל שהבחור יתחיל לעלות מלוכלך יותר:boxing: אחלה לילה ובהצלחה:sbb4: מקוה לטובתכם שאתם לא משחקים בפוטושופ יותר אחרת אתם סתם יוצאים הומואים אם להעליב:flowers: |
Night Wolf אתה יכול להסביר באיזה תמונות היו פוטושופ ?
אני זוכר כמה תמונות שגם אני הייתי בשוק, כל האלה מקרוב של סטס שראו לו תיד מקרוב וזה ניראה כמו כדור סינטול כזה זה פוטושופ, ? והיו תמונות של Terminator בחולצה שחורה שראו אותו מרים דאמבלים זה גם היה פוטושופ ? |
ציטוט:
התמונות אחי שהוא העלה מפוסט קודם..אם הבייספס בכל תמונה בגודל אחר וניראה אחרת פעם שטוח פעם כדור .. גם האלכסונים היו ערוכים טוב טוב בפוטושופ והגב והרגלים יש לגלעד מומחה פוטושופ שנותן לו עדכון לגבי כל הרמאים אח שלי! תזריק אינסולין כמו גבר ואל תשחק בפוטושופ כמו נקניק סלמי מעושן אטלקי אחי. |
ציטוט:
ולא היה לי שטוח ולא גב ולא רגליים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הם לא היו |
מרשיםם מאודד ...אני מאוהבבב
itaik ..אם היה אפשרי עדיין להביא לך מוניטין היתי מביא לך חודש שלם רצוף על החתימה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט מתת פההה |
ציטוט:
ואל תנסה לשחק איתי משחקים של לא הם לא וכן הם כן חחחחחחחחחח אני יודע מה פוטושופ ומה לא עלי לא עובדים:) קח את זה לצומת ליבך חבר... לילה טוב :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ