![]() |
ציטוט:
"גם אני מתאמן במכון כושר ואני מנופח ומחוטב יותר ממך אולי בידיים ההיקף שלי 31 ס``מ" פששש חייה |
שרירים ברמות Wwe חחח
|
ציטוט:
|
הכי הורג אותי שהוא עושה תרגיל חתירה והמשקולות מושכות אותו קדימה חחחחחח :laughing:
|
יש לי אותו באיסיקיו
הפניתי אליו את הנושא הזה. הוא כנראה ירשם לפורום |
כבר צחקנו מספיק על הזונה הזאת:laughing:
|
ציטוט:
וגם..הוא עושה את זה במכונה של הקרוס זה לא פולי עליון.....במכונה שם אני גם עושה משהו לא נורמלי...יותר קל לימשוך שם את משקל..בהרבה...יש יותר גלגלים כאלה...תנסה לימשך שם 70 קילו ובפולי עליון 70 קילו..אתה תבין על מה אני מדבר SAGI חחח הוא בא לפה?? חח יאו איזה אדיררררר שיגיד שהוא עומרי.שלא יתבייש |
יש לי אותו באיסי ( הוא כתב שם באחת התגובות )
אז אמרתי לו שכדאי לו לבו פורום רציני וכ"ו... הוא אמר שאולי הוא ירשם . אני מקווה שהוא כן ירשם בסוף :laughing: |
ציטוט:
ועוד יותר מצחיק שהוא חושב שההיקף שלו 36 וחצי XD |
ציטוט:
נ.ב. אם אתה מתאמן היום או מחר שלח לי הודעה באיסיקיו ותגיד לי באיזה שעה אתה הולך |
סתם הוספתי אותו..הרגשתי שאני חייב להביא אותו לפה :character63:
נ.ב אני לא יכול להתאמן עכשיו שבוע ככה...יש לי דלקת באמה של יד שמאל... :mellow: |
זה מה שיש בבלוג שלו:
ציטוט:
זה שהוא נראה די רזה עוד לא אומר שהוא חלש. אבל שמתי לב שהגב התחתון שלו ריק מה שאומר לי שמשהו מוזר פה. ד"א אם היה לי משקולות כמו אצלו ומוט אולימפי (לא כולל את המכשיר החרא הזה כי זה זבל) היה לי יותר טוב על הלב. |
ציטוט:
"נא לא להשתמש במשקלים יותר גדולים מחצי מהמשקל שלכם אחרת לא תגבהו!" זה אומר הכל :flowers: |
ציטוט:
עלק יד 36 וחצי ..אני מניאק אם יש לו את ה31 חח מה זה... בונא איזה סוס(פוני) הוא מיתכוון לפולי...לגב.. הורג אותי ...בא לי ללטף אותו..(עם כפפות כמובן) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההאמ סטירנג זה השריר הכי גדול בגוף לא? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ