ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בואנה איזו דאחקה מה נסגר עם השביתה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=23249)

P-a-n-1-c 06-11-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
זה כי הרמה בחינוך ירדה,כל המורים עם הפוטנציאל הבינו שהם נכנסים לחרא.
אתה חושב שכשהם עובדים הם סתם יושבים בכיתה וקוראים מהספר אבל זה ממש לא ככה..
ולמה כמה כסף כבר הם מקבלים?4 בחודש זה כלום!!מלצרים שעובדים מספר שעות די זהה ביום,עם פחות אחריות ולחצים,עושים יותר כסף ממורים!שהתפקיד הזה הוא בין החשובים שיש,תחשוב שאם לא היו מורים,אחרי דור,כל ארץ ישראל בורים,שום דבר לא יפתח..כל אידיוט יתקבל לרפואה..אחי אתה חושב בקטן..באמת תפתח תראש

קודם כל מה הקשר למלצרות? מלצרים ממש לא עובדים 24 שעות בשבוע וזו ממש לא עבודה קלה. ומלצרות זו אחת העבודות שאפשר לעשות ממנה את הכי הרבה כסף, מלצרית במסעדת גורמה מצליחה יכולה לסגור בכיף כל יום את ה400-600 שקל במשמרת של 6 שעות.

בלי קשר, מה הקשר לחשיבות של המקצוע? אין מקצוע שהוא חשוב יותר וחשוב פחות. אתה לא יכול פתאום לעשות רפורמה בכל הענפים ולשנות את המשק. זה כמו שתגיד למה מוסכניק שלא סיים בצפר פותח עסק ועושה עשרות אלפי שקלים בחודש [אני מדבר על מוסכניק מצליח], או למה איזה מישהו שלא סיים כיתה ו' פותח קלייה ומוכר אותה אחרי 9 שנים ב10 מיליון שקל [מקרה אמיתי].
הוראה זה מקצוע שקשה מאוד להצליח בו. מי שהולך לזה לא הולך לזה מכוונה של לעשות ג'ובות אלא כי הוא אוהב את זה.יש עשרות מקצועות שקשה מאוד להצליח בהם ושאין בהם פרנסה, אבל עדיין אנשים ממשיכים ללכת לאותם מקצועות.

PcGunMan 06-11-07 14:35

רוב הבגריות שלי ברוך השם סימתי בי' ובי"א עכשיו אני בי"ב
יש לי שתי יחידות באנגלית
אזרחות שאפילו לא התחלנו ללמוד חחחחח המורה שברה את הרגל תלמיד דחף אותה לברכה שברה את הרגל:laughing:
ספרות
ומגמה אני במגמת קולנוע שככה אין לי כמעט בגריות
תנ"ך מתמטקיה היסטוריה לשון סימתי כבר שנה שעברה ולפני שנתיים:11::basketball:

gman 06-11-07 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Maor_Lieber
מה לעשות, לא משלמים לפי החשיבות של המקצוע.

זאת הבעיה, הוראה זה מקצוע מאוד חשוב והם בקושי מקבלים כסף...
תחשוב שבנאדם חכם, מסיים ת'תיכון עם ציונים טובים, מה הוא יבחר ללמוד? הוראה שהוא יודע שבמקרה הטוב הוא יקבל 6500 או משהו אחר כמו משפטים שהוא יודע שבקלות הוא יוכל להרוויח פי 2 מזה?
מצד אחר, אם המורים היו מקבלים משכורות טובות מאוד, הרמה של המורים היתה עולה-> רמת החינוך היתה עולה-> ההשכלה הכללית בארץ היתה עולה-> וזה היה תורם להתפתחות הכלכלית של הארץ...

Shir =] 06-11-07 14:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
קודם כל מה הקשר למלצרות? מלצרים ממש לא עובדים 24 שעות בשבוע וזו ממש לא עבודה קלה. ומלצרות זו אחת העבודות שאפשר לעשות ממנה את הכי הרבה כסף, מלצרית במסעדת גורמה מצליחה יכולה לסגור בכיף כל יום את ה400-600 שקל במשמרת של 6 שעות.

בלי קשר, מה הקשר לחשיבות של המקצוע? אין מקצוע שהוא חשוב יותר וחשוב פחות. אתה לא יכול פתאום לעשות רפורמה בכל הענפים ולשנות את המשק. זה כמו שתגיד למה מוסכניק שלא סיים בצפר פותח עסק ועושה עשרות אלפי שקלים בחודש [אני מדבר על מוסכניק מצליח], או למה איזה מישהו שלא סיים כיתה ו' פותח קלייה ומוכר אותה אחרי 9 שנים ב10 מיליון שקל [מקרה אמיתי].
הוראה זה מקצוע שקשה מאוד להצליח בו. מי שהולך לזה לא הולך לזה מכוונה של לעשות ג'ובות אלא כי הוא אוהב את זה.יש עשרות מקצועות שקשה מאוד להצליח בהם ושאין בהם פרנסה, אבל עדיין אנשים ממשיכים ללכת לאותם מקצועות.

אי אפשר להיות מוסכניק בלי לסיים בית ספר.

P-a-n-1-c 06-11-07 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]

מה את אומרת..

blinki 06-11-07 14:37

המורים אומרים שאנחנו נרוויח מזה מכך שיעלו להם את השכר ואני לא מבין איך בדוק הרי נישאר עם אותם מורים,אם עושים רפורמה שיעשו אותה עד הסוף שכוללת גם פיטור מורים,ואני בהחלט יכול להגיד שבמערכת החינוך שלנו יש מורים שלא היייתי נותן להם ללמד ערבים,ובמקומם לגייס סטודנטים רעננים ורעבים ולמצטיניים לתת שכר גבוה בהתאם יש פשוט מורים שזורקים זין על התלמידים וזה לא קשור בשכר וזה מבלי להזכיר את הכישרים שלהם שבחלקם אני מפקפק.
ככה שהם עושים רפורמה אז לא כל מורה שסיים תואר הוראה בסמינר הקיבוצים(למרות שתיכון לפחות כן דורשים תואר) צריך להתקבל אני חושב שמגיע לנו יותר וצריך להקשות את התנאים אולי אפילו מבחני קבלה שיסננו בין המורים הפחות טובים ליותר טובים

Shir =] 06-11-07 14:38

ציטוט:

מה את אומרת..

צריך לזה תואר לא?

gman 06-11-07 14:39

ציטוט:

צריך לזה תואר לא?

אם את רוצה לפתוח עסק עצמאי ויש לך ת'כסף לזה אף אחד לא ימנע ממך, ומה צריך תואר בשביל מוסכניק? כולה צריך לדעת לתקן מכוניות...

SuzukiR 06-11-07 14:40

ציטוט:

מצטער אבל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
הרגת אותי פה גללך הפרתי על עצמי סגריה חחחחחחחחחחחחחח

SuzukiR 06-11-07 14:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אם את רוצה לפתוח עסק עצמאי ויש לך ת'כסף לזה אף אחד לא ימנע ממך, ומה צריך תואר בשביל מוסכניק? כולה צריך לדעת לתקן מכוניות...

כולה אה?

אני בטוח אתה אפילו לא יודע ציריות

Deja Vu 06-11-07 14:41

ציטוט:

בגדול השביתה לא מוצדקת, למורים יש תנאים מצויינים הם סתם בוכים.

+10

gman 06-11-07 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
כולה אה?

אני בטוח אתה אפילו לא יודע ציריות

אני באמת לא יודע מה זה ציריות...
שיט, העתיד שלי הרוס, אני לא אוכל להיות מוסכניק :cry:

Shir =] 06-11-07 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אני באמת לא יודע מה זה ציריות...
שיט, העתיד שלי הרוס, אני לא אוכל להיות מוסכניק :cry:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא נורא, תהיה סטאנדאפיסט :)

P-a-n-1-c 06-11-07 14:44

ציטוט:

צריך לזה תואר לא?

תואר בלחרטט אנשים תמימים כמוך

Dino Psaras 06-11-07 14:45

פאניק מה זה הם סתם בוכים שאני יבין?

הם צריכים לפרנס משפחה, והכסף שהם מקבלים הוא בדיחה.

xLaes 06-11-07 15:01

לא לומד בכלל,אפילו לא עושים לנו
כל הבגרויות שלנו יהיו בקיץ.
P.ם

BlueNinja 06-11-07 15:23

לי אין שביתה אז לא כלכך אכפת לי //=

jonathan 06-11-07 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
פאניק מה זה הם סתם בוכים שאני יבין?

הם צריכים לפרנס משפחה, והכסף שהם מקבלים הוא בדיחה.

הוא לא יבין עד שאמא או אבא שלו יהיו מורים..

Deja Vu 06-11-07 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
הוא לא יבין עד שאמא או אבא שלו יהיו מורים..

מה עשיתם מהם כאלה קורבנות מה עם חצי מדינה שעובדת במינימום כל יום משמרות בלי חופשות בלי תנאים ולא סוגרת מזכורת כזאת?

yonip 06-11-07 16:14

שמע פאניק, עשית לי חשק להיות מורה חחח :)
תאכלס אם מורה מלמד 24 שעות בשבוע, ויש גם שבת שלא מלמדים + יום חופשי לכל מורה ,
זה יוצא 4.8 שעות ביום, 5 שעות ביום.. כמובן שיש מורים שמלמדים יותר, אבל זה אחלה :)

בואנה תאכלס אני לא יודע מה לעשות יש לנו בגרות במחשבים השנה ואני לא משהו במחשבים =\
פיסיקה לפחות הולך טוב ומלמדים אותנו, וגם מתמטיקה.. אבל מחשבים ? =\
תנ"ך זה קל, יומיים לפני מתחילים ללמוד ויודעים תחומר ..
תגידו ביא' יש גם בגרות באנגלית למי שב5 יחידות ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ