![]() |
ציטוט:
|
אני צריך להביא את התעודות של הביצפר או משו כזה?
|
ציטוט:
תעודת זהות ואת עצמך ;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כאילו ישלחו אותך נגיד במקום לרופא, לראיון אישי.. אחרי זה יסננו אותך לשם בכוח.. שמע אני גם התרגשתי בהתחלה,אבל זה שטויות הוא אפילו לא מסתכל עליו (רק אם הוא הומו) הוא אומר "להוריד תחתון" נוגע לך שם וזהו... גם אם תיהיה הילד הכי חרמן בעולם שהרופאה תבוא לנגוע לך לא תגמור לה בידיים.. :laughing: אם אתה רוצה אבל מישהי שנראת טוב תגיד "אף אחד לא בודק לי" הם ידאגו לך כבר... :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה שהרופא של קופת החולים רשם לך צריך להראות לרופא ששם... |
מה לגבי בנות?
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי בוקים משו בגב וזהו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הגעתי ללשכת גיוס, בלי שום צו.. שאלו אותי בכניסה פשוט למה באתי, אמרתי להם צו 1 ונכנסתי.. גם לא לקחתי שום בדיקות מרופא,או שתן וכו'... העיקר זה להגיע לשם... דרך אגב המבחן של הקברא או איך שלא רושמים את זה, מעצבן ברמות מטורפות.......... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אני לא רציתי להתגייס, ועכשיו לא יודע עם אני אתגייס או לא.. יש לי זימון ב 12 לחדוש לשם .. עדין לא אמרו לי את הפרופיל וכו' |
ציטוט:
בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק תביאיי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אח שלי שיהיה המון בהצלחה!!!!
אל תעשה שטויות, תענה כמו שצריך על השאלות ותראה להם מאיפה משתין הדג... =\ :):):):) בקשר לאשכים אמממ, אני מעריך שזה יותר פשוט מלרוץ עירום עם 30 ק"ג על הראש ולשיר : "לדוד משה הייתה פרה איה איה הו" :):):):) מ:laughing: לצערי הרב, יודע מנסיון :unsure: המון המון בהצלחה.. פרופיל 97 והופ הפכנו ל sniper :):boxing: :boxing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ