![]() |
חברים מדבר ליאור הכול בסדר אצלי לא היתקף ולא סיפורים אני מתאמן חזק ומת להיות כבר על הבמה תיראו ותהנו ויואב תמשיך ככה אתה ניראה טוב וגילי אתה הבודי בילדר האמיתי אתה מחזיק את כולם אוהב אותך חבר:11: :sbb4:
|
ציטוט:
:11: :sbb4: |
ציטוט:
|
ליאור מה המצב יתותח היתגעגעתי אליך בכול היקר לי
אני מיתאמן פה בניו יורק כיף פה אבל מיתגעגע לצחוקים איתך במכון אני זוכר שאמרת לי במכון שאתה מיתאמן בודיבלדינג "בשביל האנושות" לא ישכח את היום הזה ואני מאוד שמח אחי שאתה כאן ליאור גנייש חברה מיספר 1 בשביל אוהב אותך הרבה אחי יהודה בנעים |
ציטוט:
|
ken o aya mitamen iti
aheshav o b troya |
אוקי אוהב אותך
שמור על קשר |
אהלן ליאור המלך ,
כבוד גדול שאתה כותב כאן בפורום שלנו , תודה על המחמאות אחי לשמוע את זה ממך זה כבוד גדול מעריך את זה מאוד . חזון אחרית הימים קטגורייה אחת פתוחה על במה אחת בלי משקלים , בלי פוליטיקה של איגודים שונים . נאור זיו , אלון צוקרמן, מאור זרזד , עמית ספיר , ליאור גייניש , מישל טורני , יהודה בן נעים , עדאל חג"ג" , חוסאם מסרי, ויוני האנה לדעתכם מי מנצח (תבאיו בחשבון שכל אחד מגיע בשייפ של החיים שלו בשיא השיאים ) . פנטזיה יפה שאמן תתגשם :sbb4: |
ציטוט:
|
בטח לגילעד ,נייט ואלפ,לאן הוא נעלם?
|
התכוונתי לגיל גרנות מישראל בודי ואני חושבת שכולם צריכים להעריך אותו וגם אלה שאינם מתחרים,,,הוא הרים את הספורט בארץ...!
כל הכבוד ישר כוח..אוהב אותך תמיד, ליאור גניש. |
ציטוט:
מה קורה ליאור,טוב שאתה כאן :) זה ארבל ,חבר של מיקי מכפר סבא. |
מה מותק,, מה אתך?
|
ציטוט:
ואלה ברוך השם :) מתי אתה בא לנאוטילוס לבקר עם מיקי ? תמסור לנקניק הזה דרישת שלום :) הוא כבר התחיל חיטוב ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בטוח שילך לו טוב פעם אחת שראיתי אותו יחסית חטוב מאוד היתרשמתי מהרגליים שלו . |
ליאור מה קורה ??
ידינזאב שכחת אותי? מה איתך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ