![]() |
ציטוט:
האם זה מה שאני חושב שזה ? :jockey: |
סוסים;]
גיימר , בתמונה אתה נראה יותר גדול מניגרי! יש לך גנטיקה של סוס אני מאמין ובכלל אתה סוס. יואב עצום הוא ענק איזה חזה ואמות, אחוז גבוהה רואים אבל הוא תותח וענקק הניגרי נראה גדול כרגיל נראה מצויין ורואים עלייה מאז התחרות... הייתי בטוח שגיל הוא גם סוג של גדול כי בחיים לא ראיתי אותו אבל כנראה שטעיתי חח :oאו שזו אשליה של התמונה? |
זה ידוע שהוא לא מפלצת.. בטח אין לו זמן עם האימונים אבל אני בטוח שאם הוא רוצה הוא יכול לפתח גוף מסובב ראשים
|
ציטוט:
|
74? גיימר אתה נראה יותרר
|
:):):):) הפכתם את גיימר לאל יווני מה זה הפולחן אישיות הזה פה
|
אחלה תמונות.... גיימר איזה גובה אתה אחי?
|
ציטוט:
פאניק זה שאתה שחיף לא אומר שזה בסדר להיות קנאי. תודה רבה לכולם, וכן אני הייתי 74 אבל על הגובה שלי זה משמועתי. |
ציטוט:
|
גיל עדיין מתאמן ? כי ליד שלושתכם זה לא נראה ככה .........
|
תמונות יפות!:jockey:
|
יש ליואב חזה מטורף!
|
סלחו לי על הכנות אך לטעמי יואב טל מגודל אך הינו הסטטי כלל אילו הייתי נפגש אם הבחור האמתני ברחוב הייתי חושב שזה עוד בחור שכל היום אוכל מטעמים ומעמולים ולא מתאמן בכלל אל גיל אין מה להגיד לניגרי יש מסה מטורפת וגיימר הייתתי שמח אם הייתה מפרסם תמונות רגליים תקן אותי אם אני טועה אבל האגן שלך נראה החלק המפותח ביותר בגופך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מן הסתם...
|
חח איך אני שמח לראות אותו מושעה
|
מה יש אסור לבנאדם להביע דעה על מה ישעו אותו? גם יואב טל מביע דעה בחופשויות
|
ציטוט:
עכשיו בקשר יואב טל אין מה לעשות בכל מקום יש אנשים עם יותר השפעה מהשני ליואב יש פה כוח ואין לי בעיה עם זה הוא תורם מביא כתבות וזה מגיע לו אבל תהיה בטוח שעם למשל יקללו את יואב והוא יבקש פה ממישהו לעשות סביר להניח שיקשיבו לו ו. |
הסיבה שהשעו אותו זה בגלל שיש חשד סביר מאוד שזה משתמש בשם Fff שהושעה לפני מס' ימים בגלל הטרדות למינהם, רק הפעם הוא חזר בניק חדש אבל בדיוק באותו צורת דיבור.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ