ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   השתחררתי מהצבא (https://israelbody.com/showthread.php?t=22545)

Sugarzaza 25-10-07 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אפשר לומר שאם אתה גבר לבן חילוני-מסורתי+ , שמתכוון לעבוד במקצועות "שמרניים" כמו רוב הייטק\תעשייה , מכירות , עבודות ממשלתיות\עירוניות משטרה וכו'

90% מהאנשים לא יחשבו על זה באופן טוב... ו10-20% אולי יעשו לך בעיות עם זה.
במיוחד בחברות קטנות וסניפים.

לפחות זה מה שאני חושב שיקרה לפי מה שאני יודע

חרטא אש מגיל שש כמו שאומרים :)

franz ferdinand 26-10-07 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה הרגת אותי
עלק "אח שלי משרת שבוע שבוע והוא לא נראה סובל"
יא גנוב אם תביא לי תפקיד של שבוע שבוע אני מוצץ לך

אתה יכול להיות מאבטח מתקנים שזה שבוע שבוע ושנתיים שירות, או טבח שזה גם שבוע שבוע, והאמת שזה לא כל כך בעייתי להגיע לשם... השאלה האמיתית היא, האם אתה מוכן לבזבז שנתיים-שלוש מהחיים שלך בעבודה סתמית, משעממת, לא ממצה, לא מספקת שעלולה לשחוק אותך גם פיזית וגם נפשית עד כדי שיגעון, הבחירה בידיך...
אתה לא חייב להיות קרבי בכלל! יש כל כך הרבה תפקידים עורפיים עם יציאות טובות (חמשושים+אפטר באמצע השבוע) שיתרמו לך כל כך הרבה לאישיות, תאמין לי, אני מדבר מניסיון, אל תקטין ראש לך על הטוב ביותר זה ישתלם רק לך....

Kachok 26-10-07 00:22

על כל קרבי יש 7 תומכ לחימה וג'ובניקים שמגבים אותו , אז יש פול לא קרביים שעושים עבודה מאוד מועילה עבור הצבא שלנו
לדעתי כל אחד יכול לתרום

franz ferdinand 26-10-07 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
על כל קרבי יש 7 תומכ לחימה וג'ובניקים שמגבים אותו , אז יש פול לא קרביים שעושים עבודה מאוד מועילה עבור הצבא שלנו
לדעתי כל אחד יכול לתרום

אני מסכים איתך... אבל בשביל הבחור, אני ממליץ לו לא לקחת את היציאות כשיקול, כי כשאתה במקום שטוב לך ואתה נהנה מהעבודה לא אכפת לך מהיציאות אתה פשוט נהנה...

Kachok 26-10-07 00:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי franz ferdinand
אני מסכים איתך... אבל בשביל הבחור, אני ממליץ לו לא לקחת את היציאות כשיקול, כי כשאתה במקום שטוב לך ואתה נהנה מהעבודה לא אכפת לך מהיציאות אתה פשוט נהנה...

תכלס...כמו שאצלי יש מצב שאני אעשה חצאים בשירות שלי אבל עדיין לפחות זה תפקיד שאני יודע שיהיה איכותי ויביא לי תועלת בעתיד

כפול

משולש

Antonator1 27-10-07 14:10

חחח פרנץ פרדיננד היה איתי בבקו"ם...

HHHEELLBBOOYY 27-10-07 14:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
ממש נשברת אה אחי?? איך יצאת?? והאם הצבא זה עד כדי כך סיוט!!? אחי משרת בעתלית בבת גלים ש''ג שבוע צבא שבוע בבית והוא לא נראה אחד שסובל למרות שהוא מוציא הרבה גימלים והוא הביא לי תמונות מהבסיס נגנבתי כמו חוף ים!! אתם מפחידים אותי כברר

דניאלו אל תיתיחס אליהם
אלה ילדי שמנת שגדלו עם כפית זהב בפה, ונפתחו לעולם האמיתי ועכשיו בוכים

שומר החומות 27-10-07 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
ממש נשברת אה אחי?? איך יצאת?? והאם הצבא זה עד כדי כך סיוט!!? אחי משרת בעתלית בבת גלים ש''ג שבוע צבא שבוע בבית והוא לא נראה אחד שסובל למרות שהוא מוציא הרבה גימלים והוא הביא לי תמונות מהבסיס נגנבתי כמו חוף ים!! אתם מפחידים אותי כברר

מי זה אח שלך?

Avi 28-10-07 00:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
תכלס...כמו שאצלי יש מצב שאני אעשה חצאים בשירות שלי אבל עדיין לפחות זה תפקיד שאני יודע שיהיה איכותי ויביא לי תועלת בעתיד

אתה לפחות קרבי. אני הייתי גובניק וסגרתי חצאים.

VoRteX 28-10-07 01:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avi

הוא לא קרבי

Kachok 28-10-07 05:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avi

אני לא קרבי,אני ג'ובניק אחי

ThaiB0X 28-10-07 12:47

צעירים

tona_mAn 28-10-07 15:14

חח מצחיק. "אחרי חודשיים וחצי"... אבאל'ה, אנשים סבלו יותר ממך בצבא וגמרו עם זה והשתחררו
ושכחו מזה לגמרי.... השתחררת כי לא מתאים לך....נראה לאן המדינה הזאת תגיע.

tona_mAn 28-10-07 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה הרגת אותי
עלק "אח שלי משרת שבוע שבוע והוא לא נראה סובל"
יא גנוב אם תביא לי תפקיד של שבוע שבוע אני מוצץ לך

אני משרת שבוע שבוע ...שבוע שבוע ויוצא כל יום הביתה חחח...
זה לא כזה איי איי איי כמו שעושים מזה.. תפקיד חרא. כולם מתייחסים אליך כמו אל חייל סוג ז'

PcGunMan 28-10-07 15:22

פותח הפוסט איך יצאת מהצבא?

///Efi/// 28-10-07 17:03

להיות קרבי זה גם אומר משו על האישיות ונאמנות למקום שאליו אתה שייך, והרבה חברות ובעלי עסק מיתחשבים בזה!
אני באופן אישי לא הייתי מעסיק מישו שביגלל שלא היה לו טוב אם הזמנים בצבא היה מוכן לחתום שהוא חולה נפש,(לא קשור לפותח, יכול להיות ויש לו סיבה)

P-a-n-1-c 28-10-07 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tona_mAn
אני משרת שבוע שבוע ...שבוע שבוע ויוצא כל יום הביתה חחח...
זה לא כזה איי איי איי כמו שעושים מזה.. תפקיד חרא. כולם מתייחסים אליך כמו אל חייל סוג ז'

מה אתה עושה ואיך השגת את הקומבינה המטורפת הזאת? :)

Anton 29-10-07 08:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אם אתה רופא אתה חותם על הסכם הפרת סודיות , אתה חושף אל כל הפרטים עליך כולל הכל , ובין היתר מה עשית או לא עשית בצבא למה יצאת ואיך יצאת , ואם יצאת על נפשי אתה לא תתקבל לעבוד במוסד רפואי מכובד.

בתיק האישי האזרחי שלי לא כתוב איך יצאתי מהצבא..גם לא נראה לי שכתוב משהו על צבא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ