ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   קצת רקע ותמונה של הבטן (https://israelbody.com/showthread.php?t=22335)

!Demon! 23-10-07 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
סבא שלך שחיף.
אני שוקל 73 על 13 אחוז שומן, שחיף אעלק לך תריח תקיר.

:laughing: :laughing: :laughing:

לפותח הפוסט:אתה לא איזה מישהו עם גנטיקה מטורפת שיושב בבית ויגדלו לו שרירים..צריך להשקיע ..וגם מי אמר לך שאם תשקיע תעלה איזה 20 קילו בחודש?זה לא הולך ככה , בשביל רובנו..ושוב פעם אתה לא צריך אבקות תוכל תונה יצים גבינה ספגטי ויהיה טוב

megashape 23-10-07 18:41

חחח כן זה האלה שמפחדים להרים משקולות כי הם חושבים שבום הם יתנפחו והם לא רוצים.
יש אנשים שמשקיעים את החיים ולא מתנפחים והם חושבים שפוק, והם יהיו גורילות.
אה בעצם לא, להיות גורילה? עדיף שחיף עם כתפיים ברוחב כוסית בת 15 וקוביות.
\

יילד מסכן למה נראה לך שאם תתאמן ותאכל חזק אתה תהפוך להיות גוריללללהה?@$?!#?$%?%^?!#$!#$?!#$?!#?$!#?!#?%!#?$% #?!#!? סעמקק

m4a1 23-10-07 18:43

טוב נראה לי שהפורום הזה לא בשבילך.. אז אם אתה רוצה להשקיע בפיתוח גוף תתחיל לקרוא מאמרים.. אתה פשוט מייצג את הטמטום בארץ בינתיים ולהתאמן לא יעצור לך את הגביהה ובטח שלא תהפוך לגורילה . בן כמה אתה !?

Danzig 23-10-07 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
\

יילד מסכן למה נראה לך שאם תתאמן ותאכל חזק אתה תהפוך להיות גוריללללהה?@$?!#?$%?%^?!#$!#$?!#$?!#?$!#?!#?%!#?$% #?!#!? סעמקק

:whistle:

tomerA 23-10-07 20:46

אנשים חושבים שעושים כמה סטים יד קידמית וקמים בבוקר עם יד 50.

Blabla144 23-10-07 21:29

עצוב מאוד !!!חחחחחחחחחחחחחחחחח
----אין תגובה----
----No comment----

///Efi/// 23-10-07 21:39

חבר'ה חבר'ה מה נפלתם על הילד לפי התמונות הוא בן 13-14 שאם הפוסט הזה הרסתם לו את השבוע!

מר בחור תתחיל לאכול ואתה יודע מה הלוואי ואני באמת מקווה בשבילך שיום אחד אתה תיסתכל במראה ותגיד "פאק אני יותר מידי גדול, עכשיו אני שמח ואני לא רוצה ליגדול יותר" (דבר שבחיים לא יקרה למפתח גוף רציני)

OhadB 23-10-07 23:01

ציטוט:

\

יש בעיה אחת קטנה אחי.
לא הראתי את הכתפיים שלי באף תמונה . :laughing:

OhadB 23-10-07 23:01

ציטוט:

\

יש בעיה אחת קטנה אחי.

עלוש 23-10-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח +++

///Efi/// 24-10-07 08:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB
יש בעיה אחת קטנה אחי.

אין צורך שתראה את הכתפיים, אני בטוח ב10000000% שהן דקיקות (לפי איזור החזה בתמונות אפשר ליראות שאתה לא רחב בגרוש):jockey:

נ.ב אתה ניראה ממש כמוני....

(כשהייתי בכיתה ה)

OhadB 24-10-07 12:11

אני מוכן לשים כסף שאתה שמן עם איזה 18% אחוזי שומן ואולי אתה רחב אבל בידיים רואים רק קו מסכן. אז שב בשקט.

OhadB 24-10-07 12:11

אני מוכן לשים כסף שאתה שמן עם איזה 18% אחוזי שומן ואולי אתה רחב אבל בידיים רואים רק קו מסכן. אז שב בשקט.

!Demon! 24-10-07 12:14

תקשיב בחור..בקושי יש עלייך מסה..ככה שבמקום להיתעצבן לרדת פה על כולם ולקבל כפות תקשיב לעצות ותתחיל לעבוד רציני אם אתה רוצה..אין לך צורך לפחד מגדילת יתר בכמה שנים הקרובות זה לא יקרה...

slim shady 24-10-07 12:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB

גבר תקשיב... כל עוד אתה שוקל כמו דוגמנית ממוצעת אין לך הרבה דיבור פה על אנשים ששוקלים 15- 20 קילו יותר ממך... תעשה טובה ותלחץ CTRL +W ותתחפף מהאתר הזה עם הסיקס פאק המהממים והכוסונים שלך... טוב?

///Efi/// 24-10-07 12:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB

כן אני עושה עכשיו סוג של מסה ככה שאני בסביבות ה13%.. וכן אני די רחב ובידיים רואים הרבה קווים במין גוון של ירוק-כחול כזה...
ובקשר לזה שאני ישב בשקט... ההקיף יד שלי גדל בחצי ס"מ ככה שאני דיי שחצן בשבוע האחרון (גם מחוץ לפורום), אבל הרווחתי את הזכות להיתלהב קצת:sbb4:

Sugarzaza 24-10-07 13:01

יצאת פארש אחי. תעלה 10 קילו ואז תחזור לפה, אז אולי יהיה לך דיבור.

PcGunMan 24-10-07 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip

חחחחחחחחחחחחח גדול!! למרות שבמסה המקרר שלי הרבה יותר מפוצץ יש לי שתים:jockey:

Logout 24-10-07 13:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB
שמע אני לא רוצה להביא מסה בכל הכוח כי אני גם רוצה לגבוהה וחוץ מזה אני גם לא כל היום טוחן תוספי מזון . אז תעשה לי טובה . וכן אני מעדיף שיהיו לי קוביות מאשר סתם להיות גורילה בלי פרופורציות.

מה אתה דפוק? הם כל היום על אבקות ניפוח....עזוב אותך תאכל רק טונה אחרי אימון שאר היום תאכל סלט רק...כה תישאר כמו שאתה סעמקקק... מה אתה עושה ת'צמך דפוק או מה?! עלק אני לא רוצה להי ותגורילה ענקית....גם אם היית רוצה לא היית מצליח עם גישה כמו שלך דעמקק...אנשים מקדישים שנים על גבי שנים כדי לגדול ואתה לא רוצה לאכול קצת כדי שלא תתנפח ולהיות גורילה?! ומה אתה בכלל יורד פה על אנשים שניסו לתת לך ביקורת... תראה איזה תמונה העלת.... זה תמונה שתשים בשוקס שלך או משהו לא בזירת גולשים בישראלבודי (פורום פיתוח גוף!) חח סעמק עיצבן אותי..

שיהיה לכולם יום שמח גם לזה ששם את התמונה :flowers:

OhadB 24-10-07 14:00

טוב אתם די צודקים אני די מצטער למרות שהיו כמה שאמרו דברים לא לעניין.
דבר שני אני כן מנסה להשמין ואני בדיאטת השמנה כבר איזה שבועיים ולא העלתי גרם דבר שלישי עליתי 11 קילו מאז שאני בחדר כושר 43-54 .אה ודרך אגב אני כן מנסה לאכול טונה או ביצים אחרי אימון.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ