ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פתחו ערוץ שתיים! (https://israelbody.com/showthread.php?t=22244)

SiX PACK 22-10-07 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
מה אתם עושים מזה צחוק? ילדים בני שנה וחצי חוטפים מכות מזוג זקן ומתוסכל. איזה אנשים רעים, אי אפשר להאמין שיש דבר כזה, פשוט מגעיל.!

לא נורא קצת מכות זה טוב..

סתם לא ראיתי את זה כי אין פה ערוץ 2 מה הלך שם..?

Shir =] 22-10-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
לא נורא קצת מכות זה טוב..

סתם לא ראיתי את זה כי אין פה ערוץ 2 מה הלך שם..?

מעון ביתי כזה של ילדים בני שנה וחצי- שנתיים. מנוהל בידי זוג זקנים מגעילים שמחייכים להורים וכל השיט הזה. שלחו תחקירנית כלבוטק שהתחזתה לסייעת. התחקירנית צילמה את הגבר דופק לילד סנגל בראש ומושיבים אותם בבומים כאלה וצועקים ומחטיפים להם חופשי.האשה אומרת, אם לא נלמד אותם עכשיו- אח"כ הם יטפסו עלינו. האשה אומרת לתחקירנית תמיד צריך לחייך להורים, אסור להראות מה אנחנו מרגישים בפנים.

Nicolas 22-10-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
מעון ביתי כזה של ילדים בני שנה וחצי- שנתיים. מנוהל בידי זוג זקנים מגעילים שמחייכים להורים וכל השיט הזה. שלחו תחקירנית כלבוטק שהתחזתה לסייעת. התחקירנית צילמה את הגבר דופק לילד סנגל בראש ומושיבים אותם בבומים כאלה וצועקים ומחטיפים להם חופשי.האשה אומרת, אם לא נלמד אותם עכשיו- אח"כ הם יטפסו עלינו. האשה אומרת לתחקירנית תמיד צריך לחייך להורים, אסור להראות מה אנחנו מרגישים בפנים.

אם הילד שלי היה שם היתי שורף להם את הגן כדי שהם לא יוכלו להתאלל יותר בילדים אחרים
כוססאאמממו איתם

OMRI-TURBO 22-10-07 22:07

זה מה שקורה שיש פמניזם "במערב" הליברלי. נשים מפקירות את התינוקות שלהן לחולי נפש, אף אחד לא באמת יודע איפה הוא שם את הילד שלו. נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.

DropDead 22-10-07 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.

באמת ?

OMRI-TURBO 22-10-07 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
באמת ?

כן באמת, להיות אמא טובה זאת לא מילה גסה. לזרוק את התינוק שלך שילדת לכל הרוחות זה כן.

tomerA 22-10-07 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה מה שקורה שיש פמניזם "במערב" הליברלי. נשים מפקירות את התינוקות שלהן לחולי נפש, אף אחד לא באמת יודע איפה הוא שם את הילד שלו. נשים צריכות להיות לפי חוק צמודות לילד מהלידה עד שהוא מגיע לכיתה א'.

או שפשוט מוצאים מקום טוב? :unsure:

OMRI-TURBO 22-10-07 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
או שפשוט מוצאים מקום טוב? :unsure:

אממ.. למה? המקום הטבעי של התינוק זה עם האמא שלו.

Logout 22-10-07 22:57

ציטוט:

אממ.. למה? המקום הטבעי של התינוק זה עם האמא שלו.

רסמי...יש בזה משהו..
אבל בכל זאת אתה יודע לאמא יש עבודה וכמה זמן זה חופשת לידה? זה כלום זמן ...... עד כיתה א ההורים פושטים רגל

OMRI-TURBO 22-10-07 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
רסמי...יש בזה משהו..
אבל בכל זאת אתה יודע לאמא יש עבודה וכמה זמן זה חופשת לידה? זה כלום זמן ...... עד כיתה א ההורים פושטים רגל

טוב, אני מדבר על מצב אידיאלי. בכל אופן אצלי לא בא בחשבון כזה דבר.:character63:

arbel2 22-10-07 23:08

לרוב אני מאוד נגד השוביניזם שלך עומרי ,אבל הפעם אנחנו בהסכמה
זכותה המלאה של האישה לעבוד ,ואני מכבד את זה, אבל ילד זאת אחריות ,לזרוק את התינוק אצל מטפלת זה להיתנער מאחריות

מהרגע שהגבר יודע שיש לו ילד ? כל ההחלטות כבר לא תקפות רק לגביו ,זה מסבך הכל,אפילו אם הוא רוצה להיפרד מאישתו זה כבר לא אותו דבר
אז המעט שאישה יכולה לעשות זה לשים בצד את הקריירה לכמה שנים ולדאוג שהילד יצא תקין .

Antonator1 22-10-07 23:09

האמת שבזמן האחרון גם אני נהייתי קצת שוביניסט...

DropDead 22-10-07 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
האמת שבזמן האחרון גם אני נהייתי קצת שוביניסט...

חחח איזו יציאה

Yoshi-Moto 22-10-07 23:13

עומרי, במידה ואתה לא שולח את הילד לגנון, הוא גודל להיות מפונק(כל דבר ירצה לעשות עם אמא ואבא, מתוך הרגל, לא מתוך חוסר יכולת) וחוץ מזה הוא גם לא רגיל להיות בחברת אנשים(שהם לא ההורים שלו) וזה יכול לגרום לו קשיים בעתיד בהתחברות עם אנשים...

כשאתה לוקח אותו לגנון הוא מתרגל למסגרת מסודרת ובנוסף לזה הוא גם מכיר חברים, רואה אנשים חוץ מאמא ואבא שלו.

Shir =] 22-10-07 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
עומרי, במידה ואתה לא שולח את הילד לגנון, הוא גודל להיות מפונק(כל דבר ירצה לעשות עם אמא ואבא, מתוך הרגל, לא מתוך חוסר יכולת) וחוץ מזה הוא גם לא רגיל להיות בחברת אנשים(שהם לא ההורים שלו) וזה יכול לגרום לו קשיים בעתיד בהתחברות עם אנשים...

כשאתה לוקח אותו לגנון הוא מתרגל למסגרת מסודרת ובנוסף לזה הוא גם מכיר חברים, רואה אנשים חוץ מאמא ואבא שלו.

זה כמו האנשים שלא שולחים את הילדים לבית הספר, ונותים להם ללמוד בבית את דרך החיים. wtf?!

OMRI-TURBO 22-10-07 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
לרוב אני מאוד נגד השוביניזם שלך עומרי ,אבל הפעם אנחנו בהסכמה
זכותה המלאה של האישה לעבוד ,ואני מכבד את זה, אבל ילד זאת אחריות ,לזרוק את התינוק אצל מטפלת זה להיתנער מאחריות

מהרגע שהגבר יודע שיש לו ילד ? כל ההחלטות כבר לא תקפות רק לגביו ,זה מסבך הכל,אפילו אם הוא רוצה להיפרד מאישתו זה כבר לא אותו דבר
אז המעט שאישה יכולה לעשות זה לשים בצד את הקריירה לכמה שנים ולדאוג שהילד יצא תקין .

נכון מאוד, ולא ידעתי שאתה נגד השוביניזם שלי, למה?
אגב,אני מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות,אין קשר בין שוביניזם ללהתייחס רע לנשים ,בכלל לא. דווקא זה לכבד את האשה בתור אשה, ובסה"כ לעמוד על ההבדלים שיש בין גבר לאשה, אחרי הכל זה מה שיוצר איזון והשלמה של החסר על מנת ליצור תמונה שלמה. זה כמו +-.

OMRI-TURBO 22-10-07 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto

מזה גנון איזה גיל זה? אני כבר לא זוכר את כל השמות של הגנים.
בכל אופן גן חובה צריך וגם טרום חובה אולי, לא חובה בכלל אבל אפשר.
ואין קשר,עדיין האשה צריכה להכין לו ארוחה חמה ולא לזרוק לו איזה משהו שיחמם במיקרו וגם לקחת אותו מהגן בצהריים. זה הרי נגמר ב-12.

arbel2 22-10-07 23:40

ציטוט:

נכון מאוד, ולא ידעתי שאתה נגד השוביניזם שלי, למה?
אגב,אני מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות,אין קשר בין שוביניזם ללהתייחס רע לנשים ,בכלל לא. דווקא זה לכבד את האשה בתור אשה, ובסה"כ לעמוד על ההבדלים שיש בין גבר לאשה, אחרי הכל זה מה שיוצר איזון והשלמה של החסר על מנת ליצור תמונה שלמה. זה כמו +-.

אני מאמין בכך שמעמד האישה בחברה היתקדם ,באיזושהו מקום ההגדרה של שוביניזם היא בעייתית.

וגם ההגדרה שלי כ"לא שוביניסט" היא בעייתית ביותר ,אחרי הכל עם כל הנאורות שלי ,אני צופה בפורנו בצורה מאסיבית,מתייחס לנשים כאובייקט מיני , וכמובן נהנה מדי פעם במועדון חשפנות רק בשביל הגיוון

אכן דילמה.

OMRI-TURBO 22-10-07 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אני מאמין בכך שמעמד האישה בחברה היתקדם ,באיזושהו מקום ההגדרה של שוביניזם היא בעייתית.

וגם ההגדרה שלי כ"לא שוביניסט" היא בעייתית ביותר ,אחרי הכל עם כל הנאורות שלי ,אני צופה בפורנו בצורה מאסיבית,מתייחס לנשים כאובייקט מיני , וכמובן נהנה מדי פעם במועדון חשפנות רק בשביל הגיוון

אכן דילמה.

אתה רואה, אז אני בתור שוביניסט מתייחס לנשים יותר טוב. ואגב,שוביניסט זאת מילה קצת בוטה, מה היא בעצם אומרת? למה לביאה לא אומרת לאריה שהוא שוביניסט?

arbel2 22-10-07 23:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אתה רואה, אז אני בתור שוביניסט מתייחס לנשים יותר טוב. ואגב,שוביניסט זאת מילה קצת בוטה, מה היא בעצם אומרת? למה לביאה לא אומרת לאריה שהוא שוביניסט?

אל תצא בהנחה שאני לא מתייחס לחברות שלי כמו לנסיכות
פשוט הבעיה היא שהפעם האחרונה שהייתה לי חברה רצינית ,הולכת יד ביד עם הפעם האחרונה שהיה לך שיער על הראש :sbb4:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ