![]() |
ציטוט:
למה אתה מחכה אחי? |
לא חשבתי משהו אחר בקשר לשורה השנייה ומטה
אבל אתה אומר מאז שיש לך חברה זה מגעיל אז אתה אמור להיות לא בתול.. |
ציטוט:
לא אומר שאני לא רוצה, אבל מחכה כמה שצריך, בכלל לא דחוף. |
ציטוט:
כל החברים שלי מחכים רק לפמפם.. אני עם חברה שלי ואני כל כך אוהב אותה שזה לא משנה לי שהיא לא רוצה וזה לא לחוץ לי בכלל.. |
ציטוט:
למה מבאס?? למה אתה לא יכול לראות מישהי כוסית ברחוב ולהתחרמן? אתה לא מתחרמן מתמונות עירום של פריס הילטון? (אל תשקר אה..) לא נראה לי שהם חברות שלך... אז מה מפריע לך לבחוש למישהי שאתה מכיר יומיים?:unsure: |
אהה עכשיו הבנתי על מה אתה מדבר...
הבנתי ממקודם כאילו אתה כל היום מזיין אותך ואז לעשות ביד זה מגעיל אבל בעיקרון שיש חברה אתה לא חושב על זה בכלל..זה כבר משהו אחר |
שומע רוק שקט
http://www.youtube.com/watch?v=iuCU2bcnsdA |
ציטוט:
נשמע לא הגיוני ומטורף, פשוט שרגשות מעורבים בזה, החברה שלך עושה לך את זה יותר מכל אחת אחרת. |
ציטוט:
הייתי מתחלף איתך יושימוטו חחחחח |
ככה==>:boxing: :boxing: :boxing:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יכול להיות שאתה צודק עוד לא הייתה לי חברה רצינית (וגם לא מעוניין כרגע) ויכול להיות שכשתהיה לי אני יחשוב אחרת... בנתיים.. לא נראה לי.. |
זה גם באופי...
שמע זה לא סוד שאני ילד תמים, אפילו יותר מידיי.. אני בן אדם מאוד רגיש, ולא כזה שנעלב מכל דבר, אלא כזה שאוהב שהכל "טהור", אם יש לי חברה, אני לא מרגיש בנוח להסתכל על אחרות ולחשוב שהייתי רוצה "לעשות אותה"... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מרביץ לאחי הקטן איזה שאלה?!
חח סתם..אבל בדרך כלל שאני עצבני אני מוציא את כל הג'ורה בלי לחשוב בדיוק מה יהיו התוצאות ואז זה מרגיע אותי ואני מרגיש "סיפוק" חח זה ממש גרוע...לפעמים הבנאדם יכול ליבכות אבל אני אמשיך לפזר מלח על הפצעים..=/ |
יוצא לרחוב..ומשם כבר הכל יסתדר
|
תכלס רוב העצבים יוצאים בחדר כושר בזמן האימון,אבל תכלס אם אין אימון אז אחי חוטף :)
|
אחי הקטן:d
|
אחי "הקטן" בן 17 חוטף(2 מטר) אני מפוצץ אותו כשאני עצבני,והוא מנסה להחזיר אבל הוא שחיף.בעיקר שובר דברים:פלאפונים,צלחות,כוסות,דלתות ועוד שאר ירקות,פעם 1 התעצבנתי על אמא שלי ואחותי אז נתתי בוקס לזכוכית שבדלת וירד לי מלא דם אז שטפתי את זה במקלחת ופתאום התעלפתי וקמתי ולא ידעתי איפה אני נמצא,לפעמים צרך לנשום עמוק ולא להתעצבן!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ