![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
יום אחד נטרספר את כלכם ורוב ערבים הם סתם בררות חח אתם לא יודעים איך אני מעביד את הערבים אצלי בעבודה :) |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עובדים כל יום כל היום גם ברמדאן שלהם חחחחחחחחחחחחחחחחח |
תאמת פעם אחרונה הייתי בטיב טעם פתאום היה פול עובדים ערבים, במחסן, בעגלות איפה לא.
|
ציטוט:
אחי אתה לא יודע מה אני עושה לערבים בעבודה שלי פעם אחת בחממות שאני עובד הייתי צריך להרים דליים ואחי אני כולי גמור חום מוות אני בא אומר להם יאללה הבוס אמר להעביר הכל לטרקטור :):):):) אחי איזה 3 שעות הם עבדו בזמן שאני ראיתי טלוזיה במשרד חחח תמיד שמבאים מדי פעם ערבים אני חוגג חחחחח אבל מדי פעם צריך לצאת ולפקח אחרת הבני ****פוגעים לך בחממה או במערכת השקייה |
ופאניק תבין כול דלי 30 קילו והיו איזה 150 דליים במרחק מרחק מהטרקטור
יכלתי לקרב להם תטרקטור אבל למה לי חחחח ושלא תבין חלקם היום שחיפים והשאר קציצות חחח אחד הימים הטובים |
ציטוט:
|
ציטוט:
עלק סייקלים איך הרג אותי.. |
ציטוט:
|
נו זה אחלה בחלה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פעם התנדבתי לצבוע את הכיתה שלי אחרי הלימודים , לא כ"כ קשה הייתי עושה את זה כל היום מצידי דיי מהנה משום מה
נ.ב אני לא מבין איך אנשים בי"ב שמתחילים ללמוד בשעת אפס וגומרים ללמוד בממוצע ב3 בכלל עובדים פה... +בגרויות ועבודות........... |
ציטוט:
וכל השאר עובדים בחופש או בערבים ומי מתנדב לצבוע את הכיתה... מה אתה ילד כאפות? בשביל זה יש לבי"ס עובדים |
חח זה כי הרסנו את הקיר.. לא ממש התנדבתי
יענו נאלצתי בלי כסף |
ציטוט:
תגידו תודה יש לכם הפלייה מתקנת , לפי פרס גם יכניסו אותכם להייטק .. ואנחנו נממן את זה............... |
ציטוט:
|
אני עבדתי פעם שיפוצים פרשתי אחרי יום
לעלות 20 שקי מלט 50 קילו 3 קומות ברגל ואחרי זה חבילות קרמיקה לריצוף דירת 5 חדרים כל חבילה 20 קילו וזה בשביל 20 שקל בשעה מה אני מניאק חחח היום אני יושב מגרבץ משרד מטבח הטבות ומקבל 31 שקל לשעה זאת עבודה. |
ציטוט:
לא כמו כמה ילדים פה שמרגישים גברים מאחורי מסך. אה, וסוזוקי ? לפי צורת הדיבור שלו נדמה לי שהוא פרש מב"ס לפני שיצאו לו שיערות בביצים (אם בכלל) ודי כבר עם ה"אפליה המתקנת" הזאת, זאת שטות וזה לא נכון. חבר שלי, שהוא עם בגרות 11.7 ופסיכו 720 לא התקבל לרפואה, וגם אני, את ממוצע הבגרות שלי וציון הפסיכומטרי קיבלתי בזכותי ולא בזכות אף אחד אחר. אז די עם השטויות האלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ