![]() |
למה אתה קורה "לעבוד חזק"? אנשים אוהבים להשתמש בביטוי הזה "לעבוד חזק", או "לתת דגש". מה הכוונה פה בעצם? הרי אם יש איזו שהיא דרך לעבוד חזק על איזו שהיא תנועה ובאמת להפיק מהעבודה הזאת תוצאות, למה לא ליישם אותה גם על תנועות אחרות?
עבודה "חזקה" ותחזוקה מתבצעות על אותה תנועה ולא על תנועות שונות, אחרת אין בזה הגיון. בשביל זה אגב, עושים ימים קלים וכבדים. לא הבנתי מה רצית להגיד בחלק השני של ההודעה עם הסקוואט 400 קילו. |
ציטוט:
אני מתכוון שאם וויט ליפטר עובד בצורה נגיד של fbw, שאת החלק הכי חלש אצלו ישים בתחילת האימון, החלק הבנוני באמצע והחלק החזק בסוף. כמובן שיתן קצת יותר סטים לחלק היום חזק ואולי על השרירים שבו גם יתן את הקצת עבודה מבודדת. מה שאני אומר שוויט ליפטר צריך לשאוף שכל האלמנטים יהיו באותו משקל הקלין, הפרונט סקוואט והג'רק. |
נמרוד אתה חושב להיות לייל מקדונלד Ii?
|
ציטוט:
יעני תחשוב על זה בהגיון, אתה עובד בוויט ליפטינג שזה מעט מאוד תרגילים כבדים. אם סתם תוסיף סטים מערכת העצבים לא תתאושש לאימון הבא (נניח אתה עובד בfbw), אז רק להכניס את זה בתחילת האימון ושהעבודה על המבודדים תיהיה על זה יהיו הדרכים להתמקד. אין פה הרבה דעות שונות או איזה משהו שהוא המציא. אם עידן רוצה לעבוד וויט ליפטינג שיבדוק מה החלקים החלשים והחזקים שלו ויתחיל לעבוד להיות וויט ליפטר עד 80 ק"ג :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי מה שחשוב זה המלא. אבל אתה לא הולך להתחרות ככה שזה לא רלוונטי בכל מקרה :) |
שבוע 3#, אימון 2#
29/11/06 front squat - 85 kg deadlift - 132 kg push press - 55 kg |
ד"א
אתה עושה דדליפט כמעט 200% משקל הגוף - זה יפה מאוד!! כל הכבוד. |
שבוע 3#, אימון 3#
01/12/06 squat - 112 kg power clean - 75 kg :( bent over row - 62 kg dips - B.W הוספתי לבייספס 2 סטים, טרייספס 2 סטים, תיאומים 2 סטים ובטן 3 סטים. האימון היה ממש קטסטרופה. הסקוואט והפאוור קלין התחרבנו לי לגמרי. |
שבוע 4#, אימון 1#
4/12/06 speed squat - 75 kg full clean - 72 kg bent over row - 65 kg DB bench press - 55 kg |
שבוע 4#, אימון 2#
התפספס, שוב פעם הייתי חולה אינעל העולם. שבוע 4#, אימון 3# 08/12/06 squat - 112 kg power clean - 70 kg bent over row - 67 kg dips - B.W + 5 kg *עשיתי קצת סטים לבייספס, טרייספס ותיאומים. *את משקלי הפאוור קלין אני לא אעדכן יותר כי אני לא יכול לעבור את ה-70-75 ק"ג מבלי להזיע בידיים (וזה דיי מפחיד כי המוט יכול לעוף לי). *משקל הגוף ירד בכמה גרמים לכיוון ה-70 ק"ג, אני מניח בגלל שהייתי חולה ולא אכלתי כלום. *היקף טבור ירד ל-72 ס"מ והיקף מותניים ירד ל-69 ס"מ, שניהם Sucked in. *היקף היד ירד בחזרה ל-35-35.5 ס"מ :( אני מקווה שהיא תגדל קצת אחרי ההעמסה היום. |
nice
למדת olympics לבדך או בצורה מסודרת? וסחטיין על הפרוג רוק :happy: |
למדתי לבד בעיקרון, הושפעתי מאוד מהסרטים של IronMind.
ואני באמת אוהב פרוג רוק, אבל איפה כתבתי את זה? :ph34r: |
בתפוז
|
אה, חחח. :rolleyes:
|
פרוג רוק, מזה?
|
ז'אנר של מוזיקת רוק. Progresive Rock = רוק מתקדם. :-)
|
כש אתה עושה סקוואט אתה עושה סקוואט מלא עם התחת עד העקבים?
|
אה אוקי חח
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ