ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי שעוזר לי למצוא שתי שירים מלך (ומוניטין :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=21103)

look 10-10-07 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
קודם כל, ביגי ואמינם בהחלט נחשבים לשמות גדולים מאוד בתחום.
אתה יודע מה הפוזה? לכתוב מה שאתה כותב, ללכת נגד הזרם כי זה מגניב, לכתוב כמו פקאצה ("זה הפאקינג פוזה עכשיו") בגדול (טוב שלא הוספת כאילו דה!%%# בסוף) זה פוזה.
עכשיו תסביר למה לחשוב שטופאק הוא הטוב ביותר זו פוזה, תגיד לי איזה ראפר כשלעצמו באמת מגיע לרמה שלו, לא בלהיטים חד פעמיים, אלא בעשרות (אם לא מאות) שירים גדולים של אותו אמן. מי מגיע לכזו רמה? אז למת'וד מאן יש כמה שירים יפים, אותו דבר Mase. זה ההבדל בין אמנים כמו טופאק, מייקל ג'קסון, הביטלס, פינק פלויד ועוד רבים, לעומתם של מי שהבאת כדוגמאות. אם נלך לפי הדרך שלך, ריאנה היא אחת הזמרות הגדולות בהיסטוריה של ההיפ הופ.

אהה, ואני עדיין צוחק על כך שהכנסת אותם באותו משפט.

וואלה,
אז אני צוחק על זה שאתה מכניס את טופאק, באותו המשפט עם מייקל ג'קסון, הביטלס פינק פלויד ועוד.
אתה יודע מה הסיבה היחידה שאנשים בכל רחבי ארה"ב שמעו עליו ? הביג דיל שעשו מהמוות שלו. אני מבטיח לך בלי זה אף אחד לא היה שומע עליו חוץ מהאנדרגראונדרים המגניבים.

אני אגיד לך למה זה פוזה להגיד שטופאק מלך. זה הפוזה של האנדרגראונד. כל ה"מחתרות ראפ" האלה שמשחקות אותה כולם "הייל טופאק".
אמינם וביגי הגיעו להישגים יותר גדולים. אז למה הם לא הכי גדולים בתחום ?
אותם נתונים שאתה אמרת. עשרות אם לא מאות להיטים אחד אחרי השני של אותם אומנים. למה הם לא הכי גדולים ?
הם מכרו יותר מטופאק, הגיעו לאותם כמות להיטים אם לא יותר, השמעות בלתי פוסקות. לא יעזור שתגיד לי גם הם שמות גדולים, אני רוצה לדעת מה הפוזה של טופאק הכי גדול. למה הם לא הכי גדולים.

למה אתה טמבל ? מישהו אמר ריהאנה ? זה שאתה בטוח בעצמך כי יש פה איזה טמבל אחד שהולך אחריך בפוסט ואומר כל שניה "טופאק הגדול מכולם" או "אחי אתה צודק" זה לא אומר שאתה יכול לזיין ת'שכל בשביל שיסכימו איתך.
לפי הדרך שלי ? איך אתה משווה בין מי שאני אמרתי, מת'וד מאן, דה לה סול, אה טרייב ועוד לריהאנה ? מישהו אמר ריהאנה ?

אגב, אתה לא חייב להתחיל לחפור על הצורה שאני כותב בה בשביל שתהיה לך הודעה יותר ארוכה.

C.Ronaldo 10-10-07 16:42

אמנם הוא טעה שהוא הכניס אותם באותו משפט אבל אתה יטבא לא יותר טוב..
לטופאק הייתה אמירה הרבה יותר משמעותית מאמינם וביגי עם כמה שאני מעריץ אותם..
הוא סחף אחריו כל כך הרבה אנשים הוא עמד מאחורי מה שהוא אמר כל הזמן העובדה שהוא היה נציג לאנשים האלה האנשים שבאו מעוני והעובדה שהוא היה נציג בדיוק כמו אמא שלו שהייתה בפנטרים השחורים אאל"ט עושה אותו לראפר הטוב מכולם שלא לדבר על היכולות שלו בתור ראפר עזוב את האמירה וכל מה שאמרתי..
חוץ מזה להזכירך בדיוק כמו שאמרת איך זה שביגי שמת בדיוק כמו טופאק ולא נחשב לגדול מכולם..
איך זה שונה.. אתה סתם סוטר את עצמך כי לא באלך להודות שאתה טועה כמו שאמרתי מקודם כנס לוואלה שופס ותקנה מערכת קולנוע ביתית שב ליד הרמקול ותתחיל לשמוע מוזיקה נורמלית ימעריץ דה לה סול

look 10-10-07 17:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי C.Ronaldo
אמנם הוא טעה שהוא הכניס אותם באותו משפט אבל אתה יטבא לא יותר טוב..
לטופאק הייתה אמירה הרבה יותר משמעותית מאמינם וביגי עם כמה שאני מעריץ אותם..
הוא סחף אחריו כל כך הרבה אנשים הוא עמד מאחורי מה שהוא אמר כל הזמן העובדה שהוא היה נציג לאנשים האלה האנשים שבאו מעוני והעובדה שהוא היה נציג בדיוק כמו אמא שלו שהייתה בפנטרים השחורים אאל"ט עושה אותו לראפר הטוב מכולם שלא לדבר על היכולות שלו בתור ראפר עזוב את האמירה וכל מה שאמרתי..
חוץ מזה להזכירך בדיוק כמו שאמרת איך זה שביגי שמת בדיוק כמו טופאק ולא נחשב לגדול מכולם..
איך זה שונה.. אתה סתם סוטר את עצמך כי לא באלך להודות שאתה טועה כמו שאמרתי מקודם כנס לוואלה שופס ותקנה מערכת קולנוע ביתית שב ליד הרמקול ותתחיל לשמוע מוזיקה נורמלית ימעריץ דה לה סול

ילד,
זה שאמא שלו הייתה בפנתרים השחורים לא אומר כלום. אם הבן של תנועה מחתרתי היה עושה פה ראפ, זה לא היה משנה את האיכות שלו.
אני סותר את עצמי ? איך ? אני אומר שטופאק לא הכי גדול, ואני מביא בדיוק את הדוגמאות שהוא מביא. מכירות, אימרות, להיטים וכו'.
הוא לא היה "נציג" האנשים לא בטיח. רדו מהסרט שהוא היה איזה מרתין לותר קינג 2. הוא לא היה נציג ולא בטיח טופק היה עבריין כל חייו וכל האימרות שהוא דיבר עליהם זה העוני, השכונות והגזענות נגד הכושים. אין שום הבדל בין ה"אימרות" שלו לבין האימרות של ביגי לבין האימרות של דה לה סול לבין האימרות של הוו טאנג.

י'מעריץ דה לה סול ? תן לי דבר אחד רע בדה לה סול. הרכב מדהים.

אתה מדבר איתי על מוזיקה נורמלית ?
שים ת'רמקול קרוב קרוב לאוזן ותנגן כמה מהשיטים הכי חזקים של:
CL Smooth
Wu Tang
De La Soul
Mos Def
A Tribe Called Quest
Beasty Boys
Sugarhill Gang
אני מבטיח לך לא תתאכזב.

C.Ronaldo 10-10-07 17:32

כמו שאמרתי מקודם תוסיף את כל מה שאמרתי ליכולות שלו כראפר והוא הטוב ביותר! סוחף.. פלואו מצוין וכמו שמישהו אמר פה פעם יש לו את היכולת להדגיש חלקים בשירים שלו ולעשות אותם הרבה יותר טובים..
בכל אופן אתה לא יכול להתווכח עם כל הפורום.. הרוב קובע והרוב קובע טופאק!

look 10-10-07 17:40

ציטוט:

כמו שאמרתי מקודם תוסיף את כל מה שאמרתי ליכולות שלו כראפר והוא הטוב ביותר! סוחף.. פלואו מצוין וכמו שמישהו אמר פה פעם יש לו את היכולת להדגיש חלקים בשירים שלו ולעשות אותם הרבה יותר טובים..
בכל אופן אתה לא יכול להתווכח עם כל הפורום.. הרוב קובע והרוב קובע טופאק!

אז תסביר לי שאיך במכירות הרוב קבע ביגי ואמ' שהגיעו לדיימונד ופאק הגיע רק ל9 פלטינום.

C.Ronaldo 10-10-07 17:44

מה אכפת לי מהמכירות מה אתה נדבר לזה עבור לנושא הבא

shahaflol 10-10-07 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
וואלה,
אז אני צוחק על זה שאתה מכניס את טופאק, באותו המשפט עם מייקל ג'קסון, הביטלס פינק פלויד ועוד.
אתה יודע מה הסיבה היחידה שאנשים בכל רחבי ארה"ב שמעו עליו ? הביג דיל שעשו מהמוות שלו. אני מבטיח לך בלי זה אף אחד לא היה שומע עליו חוץ מהאנדרגראונדרים המגניבים.

אני אגיד לך למה זה פוזה להגיד שטופאק מלך. זה הפוזה של האנדרגראונד. כל ה"מחתרות ראפ" האלה שמשחקות אותה כולם "הייל טופאק".
אמינם וביגי הגיעו להישגים יותר גדולים. אז למה הם לא הכי גדולים בתחום ?
אותם נתונים שאתה אמרת. עשרות אם לא מאות להיטים אחד אחרי השני של אותם אומנים. למה הם לא הכי גדולים ?
הם מכרו יותר מטופאק, הגיעו לאותם כמות להיטים אם לא יותר, השמעות בלתי פוסקות. לא יעזור שתגיד לי גם הם שמות גדולים, אני רוצה לדעת מה הפוזה של טופאק הכי גדול. למה הם לא הכי גדולים.

למה אתה טמבל ? מישהו אמר ריהאנה ? זה שאתה בטוח בעצמך כי יש פה איזה טמבל אחד שהולך אחריך בפוסט ואומר כל שניה "טופאק הגדול מכולם" או "אחי אתה צודק" זה לא אומר שאתה יכול לזיין ת'שכל בשביל שיסכימו איתך.
לפי הדרך שלי ? איך אתה משווה בין מי שאני אמרתי, מת'וד מאן, דה לה סול, אה טרייב ועוד לריהאנה ? מישהו אמר ריהאנה ?

אגב, אתה לא חייב להתחיל לחפור על הצורה שאני כותב בה בשביל שתהיה לך הודעה יותר ארוכה.

ואתה
לא חייב
ללחוץ אנטר
אחרי כל
כמה מילים
כדי שתהיה לך הודעה ארוכה יותר, וחבל שאי אפשר לנהל איתך שיחה נורמלית בלי שתעקוץ כמו ילד מפגר. אם כבר אתה עוקץ, אגב, תדאג שזה יהיה בצורה אינטיליגנטית.
אם תקרא את ההודעות הארוכות שלך שוב, בטח תשים לב שאפשר לסכם כל הודעה שלך בשני משפטים. רוב ההודעות שלך חסרות תוכן.
למה אתה עבריין מקלדת? בויכוח הזה קיללת על הדרך את כל מי שלא מסכים איתך, ואתה מדבר איתי על פוזה?? מצחיק שלכולם יש פה גדול כשמדובר בפורום. צא מזה, השמות שהזכרת לא כאלה דגולים. לא אכפת לי שאתה גרופי שלהם, וכנראה שהיית גם מוצץ להם אם היתה לך אפשרות, אבל זה באמת לא מעניין אותי. הם פשוט לא כאלה טובים. אותו דבר לגבי ביגי (שלא מתקרב מבחינת מכירות לטופאק, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה, ושוב, אני לא אומר שמכירות זה הקריטריון הכי חשוב בהתיחסות לדיסק). אתה יכול להמשיך לבכות כמה שאתה רוצה, מבחינתי טופאק הכי טוב, ואני לא היחיד.

רק לשם הבהרה, אני דווקא כן אוהב את האמנים וההרכבים שהזכרת, שלא יהיה פה ספק.

2pac2 10-10-07 18:01

מבחינת קהל מעריצים תיקח מדגם בפורם יש לו יותר מעריצים מאשר כל אחד אחר
לא מדבר על מעריצים שאומרים שונאים אותו או אוהבים אותו (ככה היה יותר)

יש פה 4 שאומרים לא שהוא טוב, אלא שהוא הכי טוב
ורק אחד אומר שהוא טוב ויש יותר טובים ממנו

המכירות שלו שהיו יחסית לראפרים של היום נמוכות היו בתקופה שלו אסטרונומיות
מוזיקת הראפ לא היתה כל כך נפוצה הוא הראשון שהוציא אלבום שבאמת הצליח
שיחק בסרטים וכו..

ב-96 הוא מת איך עדיין בתוכניות טלויזיה מאוד פופולאריות מזכירים תשם שלו יותר מכל ראפר אחר?
איך??

The Game (שהוא סוס אבל בלי קשר) השווה את אמינם (שנחשב לראפר הכי מצליח היום) באחד השירים לטופאק
אמר שאומרים שהוא אגדה כמו ביבי וטופאק, רק השווה - אמר שראפר היכ מצליח היום ברמה של טופאק, והוא לא אמר את זה חד משמעית, אמר שאומרים..

אבל חאלס כבר חפרנו עליו יותר מדי גם אני מתחיל לשנוא אותו חח

ומה פוזה בלהגיד שטופאק הכי טוב??? זה כמו שתגידו על כל ראפר אחר שאתם חושבים שהוא טוב שהוא מספר אחת, לא הבנתי איזה פוזה זה בדיוק

look 10-10-07 18:14

ציטוט:

ואתה
לא חייב
ללחוץ אנטר
אחרי כל
כמה מילים
כדי שתהיה לך הודעה ארוכה יותר, וחבל שאי אפשר לנהל איתך שיחה נורמלית בלי שתעקוץ כמו ילד מפגר. אם כבר אתה עוקץ, אגב, תדאג שזה יהיה בצורה אינטיליגנטית.
אם תקרא את ההודעות הארוכות שלך שוב, בטח תשים לב שאפשר לסכם כל הודעה שלך בשני משפטים. רוב ההודעות שלך חסרות תוכן.
למה אתה עבריין מקלדת? בויכוח הזה קיללת על הדרך את כל מי שלא מסכים איתך, ואתה מדבר איתי על פוזה?? מצחיק שלכולם יש פה גדול כשמדובר בפורום. צא מזה, השמות שהזכרת לא כאלה דגולים. לא אכפת לי שאתה גרופי שלהם, וכנראה שהיית גם מוצץ להם אם היתה לך אפשרות, אבל זה באמת לא מעניין אותי. הם פשוט לא כאלה טובים. אותו דבר לגבי ביגי (שלא מתקרב מבחינת מכירות לטופאק, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה, ושוב, אני לא אומר שמכירות זה הקריטריון הכי חשוב בהתיחסות לדיסק). אתה יכול להמשיך לבכות כמה שאתה רוצה, מבחינתי טופאק הכי טוב, ואני לא היחיד.

רק לשם הבהרה, אני דווקא כן אוהב את האמנים וההרכבים שהזכרת, שלא יהיה פה ספק.

אני קיללתי ?
ההודעה היחידה שקיללתי בה הייתה האחרונה שלי. העקיצות לא היו שלי אלא שלך ושל חברך, עקיצות לדוגמא "תקנה מערכת סטריאו ותקשי למוזיקה אמיתית", "יא טבע", "גרופי", "כותב כמו פאקצה" וכו'. שלא נדבר על זה שאני מאשים אותך בפוזה של אנדרגראונד ואתה ישר "אתה פוזה, כי אתה הולך אחרת". אני הולך אחרת כי נמאס מהמושפעות הזאת של אחד מהשני.
שים לב שאתה עובר מנושא לנושא אחרי שאני מוכיח לך שבהכל יש יותר גדולים מטופאק, או לפחות כאלה שמשתווים אליו ללא ספק.
בהתחלה לקחנו מכירות, אחרי זה להיטים והשמעות. ובשלושתיהם יש יותר טובים ממנו.
אתה מאשים אותי בגרופיות כשבעצם אתה מהלל פה את טופאק כאילו היה משהו. שים לב למילים שלך פעם הבאה. שים לב למה שאתה עושה לפני שאתה מאשים אותי באותם דברים כאילו כלום.
ושים לב שעם ההודעות שלך ענית פחות ופחות לגבי טופאק, ויותר לגבי ולגבי איך אני.

אני לא מאשים אותך, זה מאכזב לראות שמי שתפסת ממנו בסוף לא כזה גדול כמו שנראה.

look 10-10-07 18:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
מבחינת קהל מעריצים תיקח מדגם בפורם יש לו יותר מעריצים מאשר כל אחד אחר
לא מדבר על מעריצים שאומרים שונאים אותו או אוהבים אותו (ככה היה יותר)

יש פה 4 שאומרים לא שהוא טוב, אלא שהוא הכי טוב
ורק אחד אומר שהוא טוב ויש יותר טובים ממנו

המכירות שלו שהיו יחסית לראפרים של היום נמוכות היו בתקופה שלו אסטרונומיות
מוזיקת הראפ לא היתה כל כך נפוצה הוא הראשון שהוציא אלבום שבאמת הצליח
שיחק בסרטים וכו..

ב-96 הוא מת איך עדיין בתוכניות טלויזיה מאוד פופולאריות מזכירים תשם שלו יותר מכל ראפר אחר?
איך??

The Game (שהוא סוס אבל בלי קשר) השווה את אמינם (שנחשב לראפר הכי מצליח היום) באחד השירים לטופאק
אמר שאומרים שהוא אגדה כמו ביבי וטופאק, רק השווה - אמר שראפר היכ מצליח היום ברמה של טופאק, והוא לא אמר את זה חד משמעית, אמר שאומרים..

אבל חאלס כבר חפרנו עליו יותר מדי גם אני מתחיל לשנוא אותו חח

ומה פוזה בלהגיד שטופאק הכי טוב??? זה כמו שתגידו על כל ראפר אחר שאתם חושבים שהוא טוב שהוא מספר אחת, לא הבנתי איזה פוזה זה בדיוק

אני אגיד לך בדיוק איך מדברים עליו יותר מאחרים, בגלל הרצח שלו. בגלל שהממשלה והמשטרה לא עשו כלום בשביל לפענח את הרצח שלו אז כל העולם עושה סנסציה כי יש חשש להתעלמות על רקע גזעני.
אז משמיעים אותו הרבה ומזכירים אותו הרבה, כי הוא מין סמל להתעלמות על רקע גזעני של הממשלה והמשטרה. ולא בגלל המוזיקה שלו.
קח לדוגמא, אם מת'וד מאן היה נרצח באותה צורה, אתה היית שם תמונה שלו שכתוב עליה
"Method Man - Rap Phenomenal".

הפוזה היא, שבגלל שכל המחתרות של הראפ בארץ ובחול אומרות ככה אז אף אחד לא אומר אחרת. אנשים בארץ לא מבינים שהוא הסמל להתעלמות על רקע גזעני, ולא סמל לראפר מושלם. כי כל העובדות היבשות מוכיחות שיש כאלה שהצליחו יותר ממנו.
ע"ע ביגי, אמינם, סנופ ועוד.

C.Ronaldo 10-10-07 18:17

חחחחחח זה שנתת שמות זה לא אומר שנתת שמות של אמנים יותר טובים מטופאק..
זה אומר שנתת שמות של אמנים שרק אתה חושב שהם יותר טובים מטופאק.. והנה אני מתייחס למה שאתה כותב שלא תגיד....

look 10-10-07 18:20

ציטוט:

חחחחחח זה שנתת שמות זה לא אומר שנתת שמות של אמנים יותר טובים מטופאק..
זה אומר שנתת שמות של אמנים שרק אתה חושב שהם יותר טובים מטופאק.. והנה אני מתייחס למה שאתה כותב שלא תגיד....

רק אני ?
החבר שלך הביא דוגמאות לגבי מכירות, להיטים והשמעות ואני הראתי שיש כאלה שהצליחו יותר ממנו בקטע הזה ! עובדות יבשות לא שום דעה ושום מחשבה !

C.Ronaldo 10-10-07 18:24

:book: תראה אתה רואה את הסמיילי
אמרתי שרק אתה חושב שהשמות של האמנים שהבאת יותר טובים מטופאק לא שרק אתה הבאת דוגמאות בקשר למכירות וכו'..
או שאין לך מה להגיד וזה לא בושה או שפשוט אתה לא קורא כמו שצריך!

look 10-10-07 18:32

ציטוט:

:book: תראה אתה רואה את הסמיילי
אמרתי שרק אתה חושב שהשמות של האמנים שהבאת יותר טובים מטופאק לא שרק אתה הבאת דוגמאות בקשר למכירות וכו'..
או שאין לך מה להגיד וזה לא בושה או שפשוט אתה לא קורא כמו שצריך!

יודע מה, נתן לך את זה. אתה צודק, האומנים שנתתי לא יותר טובים.
אבל טופאק לא הכי טוב, כי האומנים שהראתי לגבי הדוגמאות היבשות עקפו אותו במכירות, השמעות ולהיטים.
זאת הפואנטה שלי. שטופאק לא הכי טוב. ובוא נרד מדעות כי דעות זה ייקח שנים. קח לפי העובדות.

shahaflol 10-10-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
אני קיללתי ?
ההודעה היחידה שקיללתי בה הייתה האחרונה שלי. העקיצות לא היו שלי אלא שלך ושל חברך, עקיצות לדוגמא "תקנה מערכת סטריאו ותקשי למוזיקה אמיתית", "יא טבע", "גרופי", "כותב כמו פאקצה" וכו'. שלא נדבר על זה שאני מאשים אותך בפוזה של אנדרגראונד ואתה ישר "אתה פוזה, כי אתה הולך אחרת". אני הולך אחרת כי נמאס מהמושפעות הזאת של אחד מהשני.
שים לב שאתה עובר מנושא לנושא אחרי שאני מוכיח לך שבהכל יש יותר גדולים מטופאק, או לפחות כאלה שמשתווים אליו ללא ספק.
בהתחלה לקחנו מכירות, אחרי זה להיטים והשמעות. ובשלושתיהם יש יותר טובים ממנו.
אתה מאשים אותי בגרופיות כשבעצם אתה מהלל פה את טופאק כאילו היה משהו. שים לב למילים שלך פעם הבאה. שים לב למה שאתה עושה לפני שאתה מאשים אותי באותם דברים כאילו כלום.
ושים לב שעם ההודעות שלך ענית פחות ופחות לגבי טופאק, ויותר לגבי ולגבי איך אני.

אני לא מאשים אותך, זה מאכזב לראות שמי שתפסת ממנו בסוף לא כזה גדול כמו שנראה.

התחלת בגישה מתנשאת שרק אתה יודע את האמת כי אתה "יודע" שטופאק לא קרוב להיות הגדול מכולם, וכולם טועים חוץ ממך. אח"כ עברת לעקיצות על מה שאני יודע בתחום, ובקיצור - זה לא התחיל בהודעה האחרונה שלך. אני לא אחראי למה ששאר האנשים מגיבים לך, אני לא מכיר אותם בכלל.
איפה הוכחת לי בדיוק בכל אחד מהנושאים?! במכירות לא רבים בכלל הראפרים שעקפו את טופאק במחינת מכירות, והראפרים שכן עקפו אותו לא נמצאים בין אלה שאתה הזכרת. להיטים והשמעות? מתי נכנסנו לנושאים האלה בכלל? הפעם היחידה שהזכרתי את הלהיטים היא מתי שאמרתי שלטופאק אין רק להיטים חד פעמיים אלא עשרות שירים גדולים. זה לא נקרא להיכנס לנושא. אני מהלל את טופאק רק כי אתה מזלזל בו מלכתחילה.

אתה מודע לעובדה שאתה לא באמת יכול להוכיח בנושא הזה כלום, כי הוא מבוסס על טעם, נכון?
המקסימום שאתה יכול לעשות הוא לנסות לשכנע אותי לאמץ את הדיעה שלך, אתה לא יכול להכריח לחשוב שטופאק הוא לא הגדול מכולם לטעמי. אתה באמת מאמין שהצלחת לשכנע אותי עם ההודעות החסרות תוכן האלה? הדיעות שלך, כמו שלי, מבוססות על טעם, אז מה הטמטום שאתה חוזר עליו בכל הודעה שאתה מוכיח לי משהו?

C.Ronaldo 10-10-07 18:39

אני חושב שמה ש2pac2 אמר נכון מאוד וכדאי שתשמע ותפנים ולא יעזור לך הנתונים הטיפשיים האלה לא אומרות כלום..
ואני חושב שאני מסכם את מה שכולם חושבים.. לפי מה שאתה אומר נתוני מכירות והשמעות הם הנתונים הקובעים על הזמר האמן הראפר הכי טוב..
אני מבין ש50 סנט ריהנה ופ.דידי הם הטובים ביותר..
אתה לא משכנע בטענות שלך בבקשה תעבור לנושא הבא... אלא אם אתה רוצה להמשיך לראות אותי מנפץ את כל מה שאתה אומר:character63:

look 10-10-07 18:41

ציטוט:

התחלת בגישה מתנשאת שרק אתה יודע את האמת כי אתה "יודע" שטופאק לא קרוב להיות הגדול מכולם, וכולם טועים חוץ ממך. אח"כ עברת לעקיצות על מה שאני יודע בתחום, ובקיצור - זה לא התחיל בהודעה האחרונה שלך. אני לא אחראי למה ששאר האנשים מגיבים לך, אני לא מכיר אותם בכלל.
איפה הוכחת לי בדיוק בכל אחד מהנושאים?! במכירות לא רבים בכלל הראפרים שעקפו את טופאק במחינת מכירות, והראפרים שכן עקפו אותו לא נמצאים בין אלה שאתה הזכרת. להיטים והשמעות? מתי נכנסנו לנושאים האלה בכלל? הפעם היחידה שהזכרתי את הלהיטים היא מתי שאמרתי שלטופאק אין רק להיטים חד פעמיים אלא עשרות שירים גדולים. זה לא נקרא להיכנס לנושא. אני מהלל את טופאק רק כי אתה מזלזל בו מלכתחילה.

אתה מודע לעובדה שאתה לא באמת יכול להוכיח בנושא הזה כלום, כי הוא מבוסס על טעם, נכון?
המקסימום שאתה יכול לעשות הוא לנסות לשכנע אותי לאמץ את הדיעה שלך, אתה לא יכול להכריח לחשוב שטופאק הוא לא הגדול מכולם לטעמי. אתה באמת מאמין שהצלחת לשכנע אותי עם ההודעות החסרות תוכן האלה? הדיעות שלך, כמו שלי, מבוססות על טעם, אז מה הטמטום שאתה חוזר עליו בכל הודעה שאתה מוכיח לי משהו?

לא נמצאים ?!
אתה פאקינג לא קורה את ההודעות שלי ?
ביגי - הגיע לדיימונד וטופאק לא
אמינם - הגיע לדיימונד וטופאק לא.
אתה נתת את הדוגמא שלטופק יש עשרות אם לא מאות להיטים ואני נתתי לך דוגמא לאנשים עם בדיוק אותה כמות אם לא יותר:
סנופ, אמינם, ביגי.

פה הראתי לך אנשים שעקפו אותו במכירות והגיעו לאותו כמות של להיטים אם לא יותר.
מעכשיו בוא נרד מאישיות, יאללה עובדות יבשות. תראה לי שלמרות מה שכתבתי, לפי העובדות היבשות, טופאק עדין הגדול מכולם.

C.Ronaldo 10-10-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
לפי העובדות היבשות, טופאק עדין הגדול מכולם.

זה אתה אמרת:boxing:

look 10-10-07 18:45

ציטוט:

זה אתה אמרת:boxing:

ברגע זה הוכחת שאתה לא באמת קורא את ההודעות שלי אלא עונה בלי קשר. קרא משפט אחד לפני.

C.Ronaldo 10-10-07 18:47

קראתי..
צורת הכתיבה שלך קצת מוזרה..
בכל אופן כדאי שתזוז להודעה הקודמת שלי ושל 2pac2 ותפנים וסוף סוף תעבור הלאה.. חלאס!
לך להרים משקולות:11:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ