![]() |
ציטוט:
ומה זה הכתמים האלה על הפנים שלך?? |
ציטוט:
הוא בטח שטף אותו מהפנים ונשאר קצת. |
אההה
|
ציטוט:
יש כאלה שטוענים שאני נראה כאילו כיביתי שריפה. |
ציטוט:
אשמח לקבל מימך תשובה :jockey: |
ציטוט:
|
צריך לצבוע הכל.
זה חלק מכריע בניקוד על אסתטיקה. |
ציטוט:
תודה ניגרי ובהצלחה בהמשך הדרך !:jockey: |
אתה יודע איזה מגוחך זה ייראה אם אנשים יהיו צבועים רק עד הצוואר?
זה ייראה כאילו ריתכו לנו ראש שלא מתאים לגוף. |
נראה טוב בצלחה בהמשך המסה
|
ניגרי הגנטיקה שלך לא משהו בבטן, או שאני טועה?
אני מתכוון הצורה של הקוביות לא כ"כ סימטרית (מה שיש לרוב האנשים לצערי :\ ) |
על פי מה קבעת את זה?
הבטן שלי היא אחת הגאוות שלי (כשהיא חטובה), כל קוביה בצבע חביבי. אמנם כרגע הן בעיקר מבצבצות מהצדדים, אבל אחרי חיטוב ניקוי שומן ומים המאסה של הריבועים עושה את העבודה. לגבי סימטריה, לא נכנסתי לזה. אם רואים מאסה של קוביות האפקט מאוד מרשים וזה מה שחשוב. |
ציטוט:
אומנם הן גדולות זה אפשר בהחלט לזקוף לזכותך, אבל אני אישית חושב שקוביות יותר יפות כשהן סימטריות ולא חשוב כ"כ הגודל. לדעתי למשל הקוביות של קולמן על הפנים, אומנם הן גדולות אבל הצורה שלהן מגעילה. |
ציטוט:
אז שלא מספיק רק שהרגליים יהיו מוכנות יש עוד המון שרירים שנמצאים בפלג גוף העליון שהם חלשים יחסית. הניגרי התקדם יפה מאוד משנת 2004(מר-צפון) ששם הייתי מקום 3 והוא 5.אז אפשר לומר שאנחנו צמודים. בקשר לבטן של הניגרי...אני חושב שהיא בין היפות בארץ!!! |
ציטוט:
|
תמונות שלי מעליה במסה?
לצערי אין לי, וחוץ מזה עליתי מהתחרות 9 ק"ג כך שאני צופה לעלות עוד 10 ק"ג לפחות ואולי אז אשלח כמה תמונות. אני סה"כ 76 ק"ג היום על גובהה 1.68 ס"מ. תשמע...מאוד קשה לעלות בלי חומרים,אני אוכל נקי כל השבוע ורק בסופ"ש חוטא קצת. |
ציטוט:
ואני אשמח לראות תמונות שלך שתעלה אותן.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה יותר טוב מחיים בריאים ויפים בלי חומרים. אני משתמש כמעט בכל תוסף תזונה אפשרי( חלבון,קריאטין.אמינו,מולטי ויטמין,אומגה 3,ויטמין C, ZMA,ועוד כמה שנוספים בחיטוב כמו L קרניטין וקפאין.BCAA.ועוד...) כמובן מנוחה טובה ואימונים רציניים. חייב לזוז...ארוחת ערב עם ההורים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ