ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מחר אני הולך לקנות בגדים, יש המלצות? (https://israelbody.com/showthread.php?t=20268)

Mr.Bazooka 30-09-07 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
אני אלך עם אמא שלך שתלביש אותי

לא נעים.

toxicity 30-09-07 00:38

ציטוט:

חלש
בדיחות אמא שך זה כבר דבר ישן

VoRteX 30-09-07 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
חלש
בדיחות אמא שך זה כבר דבר ישן

אז אני אלך עם אבא שלך

סהר! 30-09-07 00:40

תראה אני אישית ממליץ לך ככה.
פעם הייתי הולך מתלהב עם פולו וזה כמו שכל הערסים הולכים עכשיו עם החולצות פסים וגם פייר קארדין וזה.
תשמע זה גם די יקר אם אתה לא קונה בסוף עונה וזה גם די חרוש עניין הפסים.
אני אישית עכשיו העדפתי לעבור קצת למרסל ומניה וכאלה וגם סקיני גינס זה סבבה לגמרי לא בקטע של ההומים או כוסיות זה בקטע של סטייל.
אם אתה מכיר חנות בשם נאקו יש שם הכל מולנטינו ופולו ועד למרסל וגם בגדי ילדים של ספיידרמן.
יש נאקו בחונים קונים ראשון,יש בפ''ת ויש בחדרה(אני יודע כי עבדתי שם)
מקווה שעזרתי.
אני אישית קונה בגדים או בסוף עונה או ביריד המותגים

2pac2 30-09-07 00:40

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

Mr.Bazooka 30-09-07 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
תראה אני אישית ממליץ לך ככה.
פעם הייתי הולך מתלהב עם פולו וזה כמו שכל הערסים הולכים עכשיו עם החולצות פסים וגם פייר קארדין וזה.
תשמע זה גם די יקר אם אתה לא קונה בסוף עונה וזה גם די חרוש עניין הפסים.
אני אישית עכשיו העדפתי לעבור קצת למרסל ומניה וכאלה וגם סקיני גינס זה סבבה לגמרי לא בקטע של ההומים או כוסיות זה בקטע של סטייל.
אם אתה מכיר חנות בשם נאקו יש שם הכל מולנטינו ופולו ועד למרסל וגם בגדי ילדים של ספיידרמן.
יש נאקו בחונים קונים ראשון,יש בפ''ת ויש בחדרה(אני יודע כי עבדתי שם)
מקווה שעזרתי.
אני אישית קונה בגדים או בסוף עונה או ביריד המותגים

MY NIGGA!! :sbb4: :flowers:

2pac2 30-09-07 00:42

בטח עזרתה אחי
מרסל הוא ישראלי?

Mr.Bazooka 30-09-07 00:43

זה מעצב ישראלי נדמה לי סטייל מאניה Mamz.
אופנה תל אביבית קיצר

סהר! 30-09-07 00:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
בטח עזרתה אחי
מרסל הוא ישראלי?

אין לי מושג אני מאמין שכן.
יאללה חתכתי לישון שבוע טוב וחג שמח
וזה שאמר על עניין מייקל בפוקס דיייייייייייי כבר נמאסתםםםםםםםםם עזוב ת'בן-אדם אם לא הייתם מעריכים אותו כל-כך לא הייתם מדברים עליו כל-כך ומקווה שתסגר הפינה בעניין שלו

Danielllo 30-09-07 02:05

לך לבלו בירד בלו וואטר קנה קפוצ'ונים של של ריפכארל ובילבונג יש עכשיו קולקציהה יפה רצח אומנם קצת יקר אבל בשביל איכות משלמים אני השבוע עשיתי איזה קנייה של 2000 שקל רק בלו וואטר בלו בירד ופול אנד ביר זה הבחירה שליי (ולא אני לא ילד שמנת, קרעתי ת'תחת בשביל הכסף הזה) קניתי נעליים סטייל של נעלי סקייט הרחבות האלה של Xdye מה זה יפות צבע לבן ליציאה ונעליים של נייק אם הזהב מאחורה ונייק שחור בצד למי שמכיר 2 קפוצ'ונים כל אחד 300 שקל מה זה יפים של ריפכארל עוד 4 חולצות ארוכות אחת של נו פייר אם קפוצ'ון ו3 ארוכות רגילות של ריפ כארל ובילבונג 3 ג'ינסים של פול אנד ביר תנסה ת'ג'ינסים שלהם הם הביאו סחורה בת זונהה... בקיצוררר תשקיעו לחורףף קצת תהיו פלפלים :) המטרה הבאה איזה מעילל טוב וסגרתי ת'קנייה לחורף...

Mr.Bazooka 30-09-07 02:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
לך לבלו בירד בלו וואטר קנה קפוצ'ונים של של ריפכארל ובילבונג יש עכשיו קולקציהה יפה רצח אומנם קצת יקר אבל בשביל איכות משלמים אני השבוע עשיתי איזה קנייה של 2000 שקל רק בלו וואטר בלו בירד ופול אנד ביר זה הבחירה שליי (ולא אני לא ילד שמנת, קרעתי ת'תחת בשביל הכסף הזה) קניתי נעליים סטייל של נעלי סקייט הרחבות האלה של Xdye מה זה יפות צבע לבן ליציאה ונעליים של נייק אם הזהב מאחורה ונייק שחור בצד למי שמכיר 2 קפוצ'ונים כל אחד 300 שקל מה זה יפים של ריפכארל עוד 4 חולצות ארוכות אחת של נו פייר אם קפוצ'ון ו3 ארוכות רגילות של ריפ כארל ובילבונג 3 ג'ינסים של פול אנד ביר תנסה ת'ג'ינסים שלהם הם הביאו סחורה בת זונהה... בקיצוררר תשקיעו לחורףף קצת תהיו פלפלים :) המטרה הבאה איזה מעילל טוב וסגרתי ת'קנייה לחורף...

XDYE נמכרות בחנות של פול אנד בר יש לי זוג כזה חום מעור ומה שהכי כיף שהם זולות כי החברה לא הכי מוכרת בארץ!

חחחח לפני שנה חרשתי על החנות של מאניה על קאסטרו פוקס וביריד המותגים ומסיבה מסויימת לא יכולתי ללבוש את אותם הבגדים השנה אני יתפנק על מה שקניתי +מה שאני קונה השנה =]

SkyLiNe 30-09-07 04:59

קסטרו כדאי!

פוקס מכל החנות יש רק איזה מעיל עם חולצה שיפה,גם הג'ינסים שלכם גועל נפש

סהר! 30-09-07 08:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo

דבר ראשון כותבים ככה ריפ קארל.
דבר שני אני קונה רק בסוף עונה או כשיש מבצעים מזדמנים כי ככה הכי כדי ונייק הכי יפה שוקס.
אני אישית קנתי לא מזמן אדידס בואנץ כמו שוקס רק שאדידס מייצרת ב359 במקום ב500.

אליאב קרייסלר 30-09-07 09:35

אתה לא מראשון לציון?
בכל מקרה אם כן יש לך ליד קניון הזהב איפה התחנת דלק יש חנות של דולצ'ה גבאנה דיזל לקוסט טומי וכאלה... תלך לשם זה הנחות חבל ל הזמן כל השנה יש שם דיזלים במקום ב1200 שקל ב700 ככה יש גם ב650 שווה חבל על הזמן אני תמיד הולך לשם

Elevation 30-09-07 09:38

וואו, אשכול כוסיות.

קנו באגיס י'ערסים.

Coleman 30-09-07 11:33

Tnt קאסטרו ורנואר :)

Homie 30-09-07 11:44

מעיל שחור סגנון של מטריקס , זהו לא צריך יותר מזה לחורף.

IRON-MASS 30-09-07 11:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
איזה כיף לכם שאתם יכולים לקנות בגדים בכל חנות..
בפעם האחרונה שהייתי בקסטרו, קרעתי להם חולצה.
לגבי ג'ינסים אין בכלל מה לדבר.
ברנואר קניתי לפני כמה חודשים חולצה 3xl אבל היום היא כבר לא עולה לי על הידיים.

ואני אומר- כמה טוב להיות שחיף!:sbb4:

eyalamzleg 30-09-07 11:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
אתה לא מראשון לציון?
בכל מקרה אם כן יש לך ליד קניון הזהב איפה התחנת דלק יש חנות של דולצ'ה גבאנה דיזל לקוסט טומי וכאלה... תלך לשם זה הנחות חבל ל הזמן כל השנה יש שם דיזלים במקום ב1200 שקל ב700 ככה יש גם ב650 שווה חבל על הזמן אני תמיד הולך לשם

עוד בן אדם איכותי שיודע מזה טומי:sbb4:

אליאב קרייסלר 30-09-07 12:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
עוד בן אדם איכותי שיודע מזה טומי:sbb4:

חחח מה איכות בזה אחי לכל ערס מצוי בן 17 יש טומי בארון...
רוצה איכות תקנה בגדים של פרה' , מרסל , אד הארדי, ואן דאץ' , אממ אממ...היה עוד אחד ששכחתי חח לאמשנה... אבל אנלא אוהב תבגדים האלה זה הבגדים של האשכנזים העשירים שהם מתלבשים ברמה והולכים לי להתאמן עם בגדים בשווי סייקל GH...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ