![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיך מבחינת טלפונים? כמה מקבלים ביום/שבוע? |
אני הייתי בדרך לבילוש מצ"ח, אבל היום הייתה לי חזרה לא מתוכננת הביתה בגלל סיבות נפשיות (עוד שעה עם האנשים שם והייתי משתגע סופית נראה לי). אז נראה מה יהיה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כן אז אני ממש אודה לך אם תזרוק מילה |
ציטוט:
אני יחזיר לך תשובה גם מה היא אמרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה תלוי באיזה כלא תהיה. כלא 4 בצריפין כפי שאני יודע הוא הכלא עם התנאים הכי "טובים", לעומת זאת כלא 6 בצפון, מעדויות של חבר אחר, זה סיוט! בכך הכל התנאים בכלא חרא, האכול שם גרוע, יש שם כול יום מסדרים כמו בטירונות, נותנים לך לעשות עבודות שונות ומשונות, מותר לך לדבר רק פעם אחת ביום בטלפון ציבורי ( לא זוכר כמה דק', אבל מעט מאד), מותר לך לעשן (אם אתה מעשן) רק נובלס וגם זה בהקצבה נמוכה. הדבר הגרוע ביותר הוא שיש ביקורים רק פעם בשבוע ( אולי שבועיים אפילו), לא זוכר כבר. בקיצור, סיוט. אני כבר שנה וחצי בצבא, ולמזלי עדיין לא הייתי בכלא, אבל חטפתי המון ריתוקים וכשמדובר בריתוקים בבסיס פתוח אני לא יודע אם זה לא פחות גרוע. בכול מקרה, תהיה חזק אחי ותעבור את זה. |
שלחתי אחי
|
ד"א, תעשה את הבדיקות ואת החושבין לפני שאתה נשפט, כי יכול להיות שיהיה עדיף לך לסרב להישפט בפני אלוף משנה ( שהוא במקרה הדרוזי המפחיד ממחנה 80, מכיר אותו גם אני עשיתי שם טירונות) ולהשפט בבית דין צבאי, בפני תת-אלוף - בניגוד למה שרן כתב, לא תמיד הדרגה של מי ששפוט אותך קשורה לעונש ולחומרתו. אבל בכלל נראה לי שאתה תישפט בפני שופט מ"צ שזה דבר רע מאד מאד ( הם נאצים אחושרמוטה).
|
ציטוט:
אחי , המב"ס הדרוזי שלנו נראה נאצי אחושרמוטה |
דרוזים הם סטלנים אחושלינג, הוא ישחרר אותך ככה בפאנן, ועוד יזמין עוד לעוד מטווח.
|
ציטוט:
רק חבל שהמטווח יהיה על KACHOK.... |
ציטוט:
הכי עצוב זה שההורים שלי מריצים עלי דאחקות |
ציטוט:
|
קאצ'וק אחי דיברתי איתה היא מ"מ של מחלקה 3, היא באמצע אוכל, אני הולך אליה עוד מעט, אני ידבר איתה על זה.
|
ציטוט:
|
מה חשתם חיילים יא טירונים
|
אני כבר רואה את הכותרות: "ילד בדווי בן 10 נפגע מקליע של רובה אמ16 בישבנו"
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ