![]() |
אם לוקחים נגיד את מאריוס פוזאנובסקי שהוא מרים משקולות והוא גם מתאגרף (ראיתי סרטונים שלו מתאגרף) ומשווים את האגרוף שלו בעוצמה לזה של מייק טייסון אגרוף של מרים משקולות יהיה יותר חזק לא? מה אתם חושבים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ועם כל הכבוד אין סיכוי שמריוס יעקוף תכוח של האגרוף שלו |
בשביל אגרוף חזק צריך טרייספס וכתפיים חזקות
אז אולי כן |
ציטוט:
|
Mike Tyson על כח אגרוף של 1 טון, כח של מכונה.
איך אתה מסבירים שיש כאן בפורום הזה אפילו אנשים פיזית יותר גדולים ויותר שריריים ממנו? ניפוח. תחשבו כמה הוא עבד כדי שהשריר שלו יראה ככה רק באימוני כח....זה מטורף |
אבל מייק טייסון הרי לא יכול להרים משקלים כבדים כמו מרימי משקולות(כוח בידיים)
|
ולתת אגרוף זה בעיקר כוח בידיים
|
ציטוט:
ציטוט:
בשביל אגרוף צריך טכניקה מהירות ומשקל .... ותאמין לי הוא לא היה קטן היה נמוך אבל שקל 100 קילו + Height: 5' 11-1/2". Weight: 218 lbs אימונים על טכניקה שנים על גבי שנים מניבים תוצאות בגלל זה אני מעדיף שעם יש זמן לשלב תעבודה במכון עם אגרןף |
כמה שטויות אתם מדברים
אני מביא לכם ילד אחד בכיתה ט' שלמד 4 שנים איגרוף ושוקל כולה 60 קילו מזיין פה את כולם אחד אחד זה לא המסה שקובעת במכות ממש לא מסה וכוח זה רק בונוס |
ציטוט:
לא רעים אבל עדיין לא נראה לי שהוא מרים כמו מרימי משקולות |
ציטוט:
אגב http://img64.imageshack.us/img64/6123/tyson3sc.jpg |
דיברנו פה על הכוח של האגרוף אם אתה מרים הרבה אז מן הסתם צריך להיות לך כוח באגרוף
|
ציטוט:
מה אתה חושב המשקלים שלו לא יביישו אף אחד מרימי משקולות לא מתאמנים על טכניקת אגרוף כל החיים |
ציטוט:
אם פיל יבעט בך לאט לא יכאב אם סוס יביא לך בעיטה מהירה לא תקום ולפיל יש יותר מסה אז? |
ציטוט:
אז אני ישאל אותך שאלה אחרת אם תיקח מרים משקולות מקצועי ותלמד אותו את הטכניקה של נתינת האגרוף באגרוף האם עוצמת האגרוף תעבור את זאת של מייק טייסון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואולי ואולי יעבור את האגרוף אף אחד לא יודע טייסון לא סתם היה אלוף הרבה זמן היה לו כשרון מה' אם תמצא מרים משקולות עם כשרון ,בבקשה ציטוט:
פיל בועט כל כך לאט שאתה פשוט תרגיש דחיפה חזקה תתגלגל ותקום (היו הרבה מקרים אני לא סתם אומר) סוס יבעט בך את לא תתגלגל ואתה גם לא תקום |
שים לב אני מדבר פה על עוצמה של אגרוף נטו כשעומדים מול מד הכוח ונותנים אגרוף אני לא מדבר על הכנעת בן אדם בזירה
|
קבלו איזו תספורת היתה לאמרגן שלו דון קינג חחחחחחח
http://www.ynet.co.il/PicServer2/040...at_king_wa.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ