ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   התרגילים שעשו את ההבדל מבחינתכם ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=19208)

Leo 16-09-07 01:42

קודם כל , דדליפט , כשעשיתי אותו הייתי יותר חטוב ממה שאני עכשיו ו80 קילו במשקל, כמו כן הגב שלי נהייה משהו מפחיד... לצערי אין לי אפשרות לעשות אותו עכשיו (מדריכים חארות אומרים שצריך להיות בן 20 ומשהו או זיבולי שכל אחרים , וכבר עזבתי את המכון הזה למרות היה דיי טוב)

דבר שני ושלישי: מתח ולחיצות חזה כבדות :
אחרי שהתחלתי להשקיע במתח ולא במכשירים לגב פתאום בשבוע ומשהו התחלתי להרגיש הבדלי ענק בכוח ואחרי חודש+ בגודל וכמובן גם ביד קדמית

ולחיצות כבדות עזרו לי לבנות מאסה בטרייספס בגלל שכבלים זה מעפן ולא עושה כלום וצרפתי וכל אלה דופק את המרפקים ולא מאמן טריפס כמו שצריך כי המרפק חלש.. וגם חיזקתי את המרפקים

GEVER 16-09-07 12:11

מקבילים ולחיצת כתפיים

d-undertaker 16-09-07 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
קודם כל , דדליפט , כשעשיתי אותו הייתי יותר חטוב ממה שאני עכשיו ו80 קילו במשקל, כמו כן הגב שלי נהייה משהו מפחיד... לצערי אין לי אפשרות לעשות אותו עכשיו (מדריכים חארות אומרים שצריך להיות בן 20 ומשהו או זיבולי שכל אחרים , וכבר עזבתי את המכון הזה למרות היה דיי טוב)

אחרי שהתחלתי להשקיע במתח ולא במכשירים לגב פתאום בשבוע ומשהו התחלתי להרגיש הבדלי ענק בכוח ואחרי חודש+ בגודל וכמובן גם ביד קדמית

ולחיצות כבדות עזרו לי לבנות מאסה בטרייספס בגלל שכבלים זה מעפן ולא עושה כלום וצרפתי וכל אלה דופק את המרפקים ולא מאמן טריפס כמו שצריך כי המרפק חלש.. וגם חיזקתי את המרפקים

אם כואב לך המפרק בלחיצה צרפתית תקנה תחבושות מיוחדות כאלו למפרק
לחיצה צרפתית זה אחד הטובים לטרייספס חבל לוותר עליו

Daniel-Barak 16-09-07 13:05

לחזה - לחיצת חזה עם דאמבלים, פשוט הבדל עצום לעומת מוט אולימפי!
לגב - בנט אובר רוו כנגט מוט אולימפי
לרגליים - סקוואט ודדליפט רומני

כל השאר פחות חשוב

ThaiB0X 16-09-07 17:15

אתם אשכרה מרגישים את השינוי בחזה ויזואלית בין העבודה עם הדאמבלים לבארבל ? אולי גם אני יעבור לדאמבלים

assito 16-09-07 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אתם אשכרה מרגישים את השינוי בחזה ויזואלית בין העבודה עם הדאמבלים לבארבל ? אולי גם אני יעבור לדאמבלים

זה בסה"כ עוד תרגיל לחזה, אל תתרגש יותר מדי. ההבדל הוא שבדאמבלים הכתף צריכה לייצב הרבה יותר, ההבדל הוא הרבה פחות בחזה כמו שכולם כאן מנסים לעשות את זה.

assito 16-09-07 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

איך חיזקת את המרפקים?

ran_z 16-09-07 18:02

לחיצת חזה באחיזה צרה

Yoshi-Moto 16-09-07 18:06

פולי עליון בפרונציה צר.

לחיצת חזה בדמבלים.

קרוס אובר.

itaiprz1 26-03-08 09:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
סקוואט
לפני שהתחלתי עם הסקוואט לא הייתי גודל כמעט ברגליים
איך שהתחלתי עם הסקוואט הרגליים שלי לא מפסיקים לגדול

כמה שזה נכון שבוע אחרי שהתחלתי אותו כבר היה שינוי אני רציני
אחרי חודשיים הרגל כבר גדלה בכמה סנטימטרים

TzviKa 26-03-08 09:49

דדליפט אצלי מקום ראשון :)

Fatboy 26-03-08 09:54

דדליפט

!Demon! 26-03-08 10:42

לחיצת כתפיים ..נתן לי מבנה לגוף ופולי עליון :)

P-a-n-1-c 26-03-08 10:42

בנט אובר

וד"א הקפצת אחושארמוטה

xLaes 26-03-08 13:08

דדליפט..

alpha 26-03-08 13:28

לחיצה צבאית.

OverPower 26-03-08 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
דרוף סט של הרחקת כתף וכפיפת מרפקים ובשניהם דגש לאקצנטרי אחריהם אני מרגישה שיש לי פרקינסון חצי שעה חח

Nזה? ם.ם

לגבי - כפיפת מרפקים עם מוט W ב-RP זה פשוט התעללות....
להביא את ה-5 חזרות הראשונות בקושי רב תוך כדי גניחות שמזכירות גניחות לידה... לאחר מכן 10 נשיפות מסכנות ועוד 2 חזרות כאשר בחזרה השנייה אין לך כוח ואתה נשבר באמצע, ואז ל-5 שניות המוט נשאר תלוי באמצע ותוך כדי שחרור צרחה לסיים אותו, עוד 10 נשיפות עלובות ובכוחות על וייסורי על בצורה האיטית ביותר שאפשר לעלות ושנייה לפני סיום התרגיל כוחותיך אופסים, מביא ציט קטן, מסיים את התרגיל, זורק את המוט, ולא מצליח ללחוץ על הקולר בגלל היד :)

The Sun 26-03-08 15:11

מתח ומקבילים כמו שהרבה לפני אמרו... פשוט כל כך פשוט לביצוע וכל כך הרבה שרירים משתתפים.

Tal67 26-03-08 15:36

תאכלס אני לא מרגיש הבדל בין בארבל לדאמבלים בחזה אולי הכתפיים עובדות יותר כידי לייצב ..
סקוואט
הנפה לצדדים
פולי עליון
וכפיפות כאלה של יד אחורית עם חבלים מאחורי הראש..

Ferrari F430 26-03-08 15:44

לחיצת חזה ומתח, גם רחב וגם צר.

:)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ