ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
לא, מכמה סיבות:
1. שתינו ממש הרבה אז אין לנו מה להשכיר קטנוע. בלילה היינו שיכורים וביום היינו ערים לא הרבה. הסדר יום שלנו היה כזה:
12-1 קמים הולכים לים חוזרים ב4 אוכלים, מתקלחים הולכים לישון ככה ב6 קמים ב10-11 והולכים לפאב, אח"כ מועדון אח"כ אפטר, חוזרים ב7-8 וחזור חלילה. ככה שאין סיבה להשכיר קטנוע.
2. התנועה של הפוכה. אם בישראל נוהגים בצד הימני אצלהם זה בשמאלי. נכון אפשר להתרגל אבל וואלה אנ'לא רוצה להסתכן.
3. הנהגים שם חולים בראש. מבחינת תנועה זה מטורף. אנשים שם משוגעים לא שמים פס על התמרורים ולא על כלום.
4. מספר התאונות שם מטורף! ראיתי אנשים פצועים וחבולים בכל הגוף שלהם. ראיתי כמה עם רגליים כולן בפצעים ובכלל ראיתי אנשים במצבים לא בשמיים בלשון המעטה.
תכלאס אפשרי להשכיר קטנוע\טרקטורון, אני אישית חושב שזה לא חכם.
|
אז אני הייתי שם באמצע יולי...... שזה ה-שיא........
סקנדינביות נורווגיות דנמקיות חח אנגליות ואמריקאיות ערביות מארצות ערב ומה לא.........כל אחת גורג'ס............
אין צורך להרחיב במילים על המסיבות אין צורך להרחיב........על האלכוהול אין צורך..........ועל ההתפננות שם אין צורך.......
אבלללללל:כל מי שהיה ולא השכיר הפסיד......... חבל על הזמן כמה כיף אפשר לעשות:!
אני אישית חולה חולה אופנועים השכרתי שם 4 ימים אטרקטורון 400 סמק הילוכים שזה ממש יקר וקשה להשיג כי לתיירים לא נתנים את זה......
ואחר כך היה לי אופנע מוטוקרוס שם וחייתי את הרגע נהנתי בטיולי שטח שלא נגמרים וים חויות.......נכון כיוון נסיעה הפוך אוליי אני טמבל אבל לפי דעתי שם פחות מסוכן מפה להיות על אופנוע למה?מכיוון ששם המודעות לתאונות עם אופנוע כ"כ גדולה שאשכרה מכבדים אותך בכביש נגיד אם אני מאותת אני לא עוד כלי על שתיים ליופי אני כלי רכב.........
פה בארץ?על הזין של כולם אופנוע לא אופנוע הם עושים מה בא להם.......!והכיוון ההפוך ב5 דקות מתרגלים עד כדי שבאתי לארץ נסעתי פה הפוך חחחחחחח!שנה הבאה אני שם בע"ה!
|