ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קסאם נפל בבסיס זיקים: 50 חיילים נפגעו (https://israelbody.com/showthread.php?t=18909)

G-G 11-09-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
איך המדינה תגיב אני יגיד לך קדם כל אולמרט ישחרר אסירים לקראת הראמדן אחרי בערך חודש יחריזו על מבצע צבאי נרחב בעזה גם יעשו את אותה הטעות יודיעו זאת לתקשורת עכשיו במקום לנתק חשמל\מים\הספקת אוכל \דלק ושהתושבים של עזה אלה שרוצים שלום(בגלל זה 80 אחוז מהם בחר בארגון טרור שמטרתו למחוק את ישראל ושאר האחוזים בפתח שבראשו מכחיש השואה אבו מזן)יתחילו לעשות מהומות נגד החאמס ישראל תיכנס לעזה במקום להפציץ מהאוויר את כל מפקדות החאמס כבישים בתים של החאמס ואיזה טיל או שתיים בתושבים ככה שיהיה להם 100 פצועים או הרוגים יותר טוב לכל אלה שיגידו להפציץ את כל עזה מהאוויר ברגע שנעשה זאת (חח עלק)העולם יפסיק קשרים כלכליים אם ישראל וכל שאר הדברים אם היה לנו משרד חוץ חכם מזמן כבר לו ההינו במצב זה .

סתם שאלה .. אתה יודע את מי אולמרט רוצה לשחרר ???
לא שאני חלילה אומר שזה הפתרון .. אבל זה בהחלט עוזר ..

Dino Psaras 11-09-07 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
המספרים מדברים על כ-69 אבל כשליש מהם כבר שוחררו הבית.
האולמרט הזה עוד מתכוון עכשיו לשחרר עוד אסירים מחווה לאבומאזן.
מתי מתי מתי יהיה כבר בחירות מתי?
זה לא יכול להימשך ככה, אני מניאק עם אני לא מצביע ליברמן מיצידי אני גם יזייף קולות אני אכניס את כל הפתקים של ליברמן לקאלפי.
אני רוצה לראות במידה אחרת אם היה דבר כזה, אני רוצה לראות בארה"ב ג'ורג' בוש היה נותן שאיזה מדינה שכנה תפגיז עיר בארה"ב.
גם ברוסיה אני זוכר הצ'צ'נים עשו קצת בלאגן הרוסים הלכו החריבו להם את הרבעק.
רק פה יכול להיות דבר כזה.

אכן הצבא הרוסי לא רואה אף אחד בעיניים, משמידים.

אולמרט החתיכת אפס מזובל הזה, מי נתן לטמבל הזה להיות ראש ממשלה, איזה מדינה מפגרת יא רבעאק. מתי כבר יגיע הראש ממשלה שאחרי כזה קסאם יתן בהם אחת שיותר לא יקומו ממנה!! איפה?!

IGOR 11-09-07 14:29

אני מזיקים.ממש מתנה קיבלנו בדיוק בסיום הטירונות.אכלתי סרטים שהקסאם נפל..

dror 11-09-07 14:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
הבעיה בניתוק חשמל מים ואספקות נוספות, היא המוות של התושבים, התקשורת העולמית והערבים בכלל ינגנו על זה כמו שניגנו על ההפצצה בכפר קנא שנהרגו 100 אזרחים, יעשו לישראל לינץ' תקשורתי על זה.

בגלל זה אמרתי שאם משרד החוץ היה עובד לא ההינו צריכים הסברים ועוד משהוא יצאנו יצאנו יצאנו יצאנו מרצועת עזה לא חייבים להםםםםםםםםםםםםםםםם כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

IGOR 11-09-07 14:31

אגב יש הרוב בהלם..

dror 11-09-07 14:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי G-G
סתם שאלה .. אתה יודע את מי אולמרט רוצה לשחרר ???
לא שאני חלילה אומר שזה הפתרון .. אבל זה בהחלט עוזר ..

מה עוזרררררררר???

G-G 11-09-07 14:48

שוב אני שואלל .
אתם יודעים את מי אולמרט רוצה לשחר?? או שאתם סתם כותבים

dror 11-09-07 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי G-G
שוב אני שואלל .

מה זה משנה את מי הוא רוצא לשחרר הכל בסדר?? או נשים שניסו לפוצץ את עצמם ולא הצליחו או ילדים שזרקו בקבוקי תבוערה על חיילים או אבנים או שניסו להתפוצץ ולא הצליחו או אנשים שעזרו למחבלים מה זה משנה למה בכלל לשחרר יואו מאיפה צצת כוס עמק

VoRteX 11-09-07 15:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי g-g
שוב אני שואלל .

אסירים בלי דם על הידיים
שהיו אמורים להשתחרר עוד שנה בערך

dror 11-09-07 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
אסירים בלי דם על הידיים
שהיו אמורים להשתחרר עוד שנה בערך

אסירם בלי דם על היידים זה אסירים שכמו מה שכתבתי ניסו ולא הצליחו

dror 11-09-07 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
המספרים מדברים על כ-69 אבל כשליש מהם כבר שוחררו הבית.
האולמרט הזה עוד מתכוון עכשיו לשחרר עוד אסירים מחווה לאבומאזן.
מתי מתי מתי יהיה כבר בחירות מתי?
זה לא יכול להימשך ככה, אני מניאק עם אני לא מצביע ליברמן מיצידי אני גם יזייף קולות אני אכניס את כל הפתקים של ליברמן לקאלפי.
אני רוצה לראות במידה אחרת אם היה דבר כזה, אני רוצה לראות בארה"ב ג'ורג' בוש היה נותן שאיזה מדינה שכנה תפגיז עיר בארה"ב.
גם ברוסיה אני זוכר הצ'צ'נים עשו קצת בלאגן הרוסים הלכו החריבו להם את הרבעק.
רק פה יכול להיות דבר כזה.

ליברמןןןן מה אתה צוחק הוא הציל את הממשלה הזאת מקריסה לאחר המלחמה ולאחר וינוגרד בזה שהוא יצטרף אלייה דיי הוא לא קיצוני זה מה שהתקשרות עשתה ממנו תבינו כבר

dror 11-09-07 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
ומשה יש עדויות שהוא גם נטש חיילים שלו למות ושאני לא יתחיל להזכיר את ירי על היהודים
ועל תקפית אנשי האצ"ל ורק בזכות בגין נימנעה מלחמת אחים

אבל היא לא נימנעה לגמרי היא רק נידחתה מלחמת אחים קרובה מאוד

אם כמה שאתה לא סובל אותי וכל הזמן רב איתי כל מה שאמרת זה הדברים הנכונים לגביי רבין

Leo 11-09-07 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ספרטן
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448281,00.html

טוב זה כבר עובר כל גבול!!! איזו מדינה מתוקנת מקבלת טיל לתוך הבסיס שלה?!!?!?!

כדאי מאוד שזה יתחיל להזיז שם את העניינים בצמרת הפיקוד כי חייבים לעשות משהו... זה כבר עובר כל גבול!!!

לפוצץ את הכל , את כל החארות האלה עד שיתחננו לתת לנו שטחים תמורת שלום (גם את אלה ביפו וגם את אלה בירדן) עם רגישות(רגש עצבים) ונחישות(לפוצץ את הכל)

זה מה שאני אומר בימי החזקים , ישנם ימים שרוחי נחלשת ואני לרגע מתחיל לשנוא ..
אבל מייד אני מתחזק כי אני מבין שזאת הדרך היחידה..

@סוזוקי , רבין אולי לא מלאך אבל גם לא איזה מושחט כמו אולמרט...
בעיקר זוכרים לו את אלטלנה ואוסלו אבל הוא גם תרם הרבה להתיישבות(אפילו ביו"ש ועזה , למרות שרצה להשאיר אותם למות שמה אחרי הסכמי אוסלו)

G-G 11-09-07 15:29

טוב .. בואו הסבר קטן
בעזה עכשיו מתחוללת מלחמה .. בין החמאס לפת"ח .. החמאס דוגלים בלזיין לנו את הצורה , (וגם עושים את זהל א רע ) והפת"ח דוגלים במשא ומתן

עכשיו
החמאס בנוסף לזה שהם מזיינים אותנו , הם מזיינים גם את הפת"ח
מה שאולמרט רוצה לשחרר , ואף שחרר לפני כמה זמן הם אסירי פת"ח .. כאלה שילכו וילחמו בחמאס ...
כמו שאמרתי , לא הפיתרון האופטימלי (כי להטיל 1000 פצצות נפל"מ על עזה זה אמנם יהיה יותר טוב מאורגזמה , אבל יגרור הרבה בעיות אחריזה ) אבל זהו סוג של עזרה
בנוסף לזה נקווה שראש הממשלה הזבל שיש לנו יאשר מבצע צבאי
עכשיו שיש לנו שר ביטחון לפנים , ורמטכ"ל לפרצוף נקווה שאשכרה יהיה משהו כמו שצריך

dror 11-09-07 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי G-G
טוב .. בואו הסבר קטן
בעזה עכשיו מתחוללת מלחמה .. בין החמאס לפת"ח .. החמאס דוגלים בלזיין לנו את הצורה , (וגם עושים את זהל א רע ) והפת"ח דוגלים במשא ומתן

עכשיו
מה שאולמרט רוצה לשחרר , ואף שחרר לפני כמה זמן הם אסירי פת"ח .. כאלה שילכו וילחמו בחמאס ...
כמו שאמרתי , לא הפיתרון האופטימלי (כי להטיל 1000 פצצות נפל"מ על עזה זה אמנם יהיה יותר טוב מאורגזמה , אבל יגרור הרבה בעיות אחריזה ) אבל זהו סוג של עזרה

תגיד בתקופת מי חטפו את גילעד שליט והחזיקו אותו בשבי אה?(אתה באמת חושב שאבו מזן לא ידע, איפה הוא )טוב בוא אני יסביר לך מי זה אבו מזן, אבו מזן כדי לקבל תואר או דוקטורת (לא זוכר מה מהם לא משנה) עשה עבודה ענקית על הכחשת השואה ואלמרט בא ומנשק אותו באמת מגניב עכשיו האסירים שאולמרט רוצא לשחרר מה זה משנה מאיזה ארגון הם הם ניסו לפגוע באיזרחים או בחיילי צהל אז מה זה משנה לך מאיזה ארגון הם אגב לאבו מזן אין שום סיכוי לעצור את החמאס צריך לשכוח לפחות ב5 השנים האחרונות את המילה שלום או הסדר מדיני (וזה גם הרמטכל אם השכל בוגי יעלון אמר שהוא יודע את מצב הצבא והאזור ואסטרתג יותר גדול מכל מי שיושב בכנסת אולי גם מאשקנזי )

Leo 11-09-07 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי G-G
טוב .. בואו הסבר קטן

עכשיו

אתה באמת קונה את השטויות האלה?????

פשוט הפת"ח מבינים שניתן להם את ישראל ואת זכות השיבה שלהם כל פעם שבא מנהיג מושחט כמו אולמרט או אחד אחר... בטח שבמשא ומתן נותנים להם את כל מה שהם מבקשים ועוד קצת והם לא נותנים כלום אז זה טוב יותר , אחרי זה הם יקימו ככה עוד שני ארגוני ,הטרוריסט הטוב" וה"טרוריסט הרע" לקלף עוד משהו מישראל

עדיף כבר כאלה שרוצים לחסל אותנו צבאית ולא מקבלים כלום עד שיגמר להם הנפט והתמיכה והכל (אתם חושבים שאם לא יהיה משא ומתן זה ימשך לעד? טעיתם , הנפט לא מתחדש)
ואז כבר נוכל לדבר בצורה הוגנת

הם הרגו יותר ישראלים עד עכשיו מהחמאס ..

tomerA 11-09-07 16:12

לתת אולטימטום לתושבי עזה או שאתם מפסיקים את הקאסמים או שאנחנו נמחוק לכם שכונה כול יום.
שיחליטו עם מי הם מעדיפים להסתבך איתנו או עם החמאס

Leo 11-09-07 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
לתת אולטימטום לתושבי עזה או שאתם מפסיקים את הקאסמים או שאנחנו נמחוק לכם שכונה כול יום.
שיחליטו עם מי הם מעדיפים להסתבך איתנו או עם החמאס

לצערי האולטימטום היחיד שנותנים כאן הוא תפסיקו עם הקסאמים או שנשחרר עוד שבויים ונפנה עוד ישובים יהודיים..

ראית מה אולמרט עושה? חותם על הסכם כניעה מלא עם ה"טרוריסט הטוב" שבטח 5 דקות אחרי הפגישה עושה שיחה להנייה

ניגרי ענק 11-09-07 17:10

אלון בן דוד פרשן צבאי ערוץ 10 עדכן לפני כמה דקות: "חייל האוויר מפציץ בעזה לעבר שטחים ריקים".
פששש הראנו להם מה זה.

Deja Vu 11-09-07 17:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אלון בן דוד פרשן צבאי ערוץ 10 עדכן לפני כמה דקות: "חייל האוויר מפציץ בעזה לעבר שטחים ריקים".
פששש הראנו להם מה זה.

יש מצב שצמחו לאולמרט ביצים בזמן כזה קצר ולא דיווחו לנו?שמח לשמוע:jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ