![]() |
ציטוט:
לא שאני חלילה אומר שזה הפתרון .. אבל זה בהחלט עוזר .. |
ציטוט:
אולמרט החתיכת אפס מזובל הזה, מי נתן לטמבל הזה להיות ראש ממשלה, איזה מדינה מפגרת יא רבעאק. מתי כבר יגיע הראש ממשלה שאחרי כזה קסאם יתן בהם אחת שיותר לא יקומו ממנה!! איפה?! |
אני מזיקים.ממש מתנה קיבלנו בדיוק בסיום הטירונות.אכלתי סרטים שהקסאם נפל..
|
ציטוט:
|
אגב יש הרוב בהלם..
|
ציטוט:
|
שוב אני שואלל .
אתם יודעים את מי אולמרט רוצה לשחר?? או שאתם סתם כותבים |
ציטוט:
|
ציטוט:
שהיו אמורים להשתחרר עוד שנה בערך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מה שאני אומר בימי החזקים , ישנם ימים שרוחי נחלשת ואני לרגע מתחיל לשנוא .. אבל מייד אני מתחזק כי אני מבין שזאת הדרך היחידה.. @סוזוקי , רבין אולי לא מלאך אבל גם לא איזה מושחט כמו אולמרט... בעיקר זוכרים לו את אלטלנה ואוסלו אבל הוא גם תרם הרבה להתיישבות(אפילו ביו"ש ועזה , למרות שרצה להשאיר אותם למות שמה אחרי הסכמי אוסלו) |
טוב .. בואו הסבר קטן
בעזה עכשיו מתחוללת מלחמה .. בין החמאס לפת"ח .. החמאס דוגלים בלזיין לנו את הצורה , (וגם עושים את זהל א רע ) והפת"ח דוגלים במשא ומתן עכשיו החמאס בנוסף לזה שהם מזיינים אותנו , הם מזיינים גם את הפת"ח מה שאולמרט רוצה לשחרר , ואף שחרר לפני כמה זמן הם אסירי פת"ח .. כאלה שילכו וילחמו בחמאס ... כמו שאמרתי , לא הפיתרון האופטימלי (כי להטיל 1000 פצצות נפל"מ על עזה זה אמנם יהיה יותר טוב מאורגזמה , אבל יגרור הרבה בעיות אחריזה ) אבל זהו סוג של עזרה בנוסף לזה נקווה שראש הממשלה הזבל שיש לנו יאשר מבצע צבאי עכשיו שיש לנו שר ביטחון לפנים , ורמטכ"ל לפרצוף נקווה שאשכרה יהיה משהו כמו שצריך |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט הפת"ח מבינים שניתן להם את ישראל ואת זכות השיבה שלהם כל פעם שבא מנהיג מושחט כמו אולמרט או אחד אחר... בטח שבמשא ומתן נותנים להם את כל מה שהם מבקשים ועוד קצת והם לא נותנים כלום אז זה טוב יותר , אחרי זה הם יקימו ככה עוד שני ארגוני ,הטרוריסט הטוב" וה"טרוריסט הרע" לקלף עוד משהו מישראל עדיף כבר כאלה שרוצים לחסל אותנו צבאית ולא מקבלים כלום עד שיגמר להם הנפט והתמיכה והכל (אתם חושבים שאם לא יהיה משא ומתן זה ימשך לעד? טעיתם , הנפט לא מתחדש) ואז כבר נוכל לדבר בצורה הוגנת הם הרגו יותר ישראלים עד עכשיו מהחמאס .. |
לתת אולטימטום לתושבי עזה או שאתם מפסיקים את הקאסמים או שאנחנו נמחוק לכם שכונה כול יום.
שיחליטו עם מי הם מעדיפים להסתבך איתנו או עם החמאס |
ציטוט:
ראית מה אולמרט עושה? חותם על הסכם כניעה מלא עם ה"טרוריסט הטוב" שבטח 5 דקות אחרי הפגישה עושה שיחה להנייה |
אלון בן דוד פרשן צבאי ערוץ 10 עדכן לפני כמה דקות: "חייל האוויר מפציץ בעזה לעבר שטחים ריקים".
פששש הראנו להם מה זה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ