![]() |
ואלק הניגרי קצת עקום..
|
ציטוט:
|
אביב אתה נראה מעולה...
התמונות האמת לא עושות לך כל כך טוב. במציאות אתה נראה 10 דרגות מעל! |
סחטיין עליך דניאל, אני באופן רשמי מכתיר אותך למורעל, אנשים נוסעים לטבריה שבוע חופש בשביל לנפוש ולהתנתק משגרת היום יום, אתה רק הגעת לשם כבר התחלת לחפש איפה דופקים אימון.
סיקור יפה נתת, רמת כתיבה גובהה ויפה. התמונות יצאו מעולה, הניגרי נראה פנטסטי. מה שמאוד מפליא אותי זה איך אחרי זיליון סטים לכתפיים ביום שישי, יש עוד כוח לזיליון סטים לחזה כבר ביום ראשון שאחרי, אצלי מנוחה כזאת קצרה בין כתפיים לחזה היתה מורידה לי אחוזים רבים מהכוח לאמן את החזה, שכמובן הכתף מסייעת בתרגילי החזה. |
דניאל ברק - מה הגובה שלך? היד נראית יותר מ39 , אהבתי את הכתף! אתה מזכיר את כריס בנואה כילד חחח...בן כמה אתה? נראה בוגר יחסית לפורום.
ניגרי ענק -אחי אני מציע לך לא להעלות תמונות זה פשוט בושה וחלימה זה לא אותו בנאדם .כמה שבתמונות אתה נראה ענק במציאות כשרואים את הגודל הממשי אתה נראה הרבה , הרבה יותר מרשים! אני אומר לכם ראיתי את הבנאדם בIFBB קיבלתי חום , כמה שהתמונות לא משקפות את המציאות!!! תגיד ניגרי מה ההיקפים שלך נכון לעכשיו?:sbb4: |
בבייספס מדדתי 46.6 לפני כמה שבועות, וצריך לזכור שזה לפני העלייה במאסה.
היד חטובה יחסית, אפילו רואים ווריד מציץ. |
ציטוט:
חחחחח התמונות אבל ממש ממש לא משקפות את המציאות תצלמו בלי פלאש, פלאש הורס את האמא של התמונה:( |
רן הסטלן, תודה רבה. אל תדאף לא שכחתי לבלות בכלל, סמוך עליי :) פשוט היה לי גם זמן להתאמן, 3 פעמים סכ"ה (פעם אחת בקיסר עם אביב ואלכס, פעמיים בספא שהמלון שנפשתי בו עובד איתם), ככה על הדרך, אז אמרתי: שיהיה.
אליאב, תודה גם לך. אני בן 18 וחצי, 170-171 גובה. יש הרבה (בעיקר כשאני עם זקן כמו בתמונות, ויש הרבה פעמים שגם כשאני לא) שאומרים לי שאני נראה בן 20, יש כאלו שאפילו שנותנים לי 20+. לגבי הידיים, אם אתה זוכר, כשהעלתי תמונות בתחילת חודש ראשון השנה, גם אמרת אתה, ולא רק אתה, שהידיים לא נראות 39+, אלא משהו כמו 43... זה בעיקר בגלל התמונה, האמת, ככה יצא, כי במציאות כעת הן 39. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דיברתי איתך בכלל? לפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה בתמונות וזה הכל. ואם גלעד ואליאב עזבו בגלל דעות של אנשים אז שלא יחזרו |
וואלה אחי כל הכבוד קודם כל על המשקלים הגבוהים ועל העצימות הגבוה שאתה עובד באימון..התרשמתי מאוד מהתכפיים מהיידים ומהגב העצומים שלך..אהת גם דיי חטוב לשלב הזה של המאסה...שיהיה לך בהצלחה
יהיה מעניין לראות אותך תחרות הבאה.. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק אתה!!! מוניטין שפכת אותי עכשיו |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחח אני רואה שבזמן האחרון אתה מנסה לחמם איתי טיפה את האוירה אחי יהיה מענין אם תעלה לכאן תמונות שלך לראות אם איזה מקצוען יש לי עסק:) או שאני פשוט אקפוץ לטרגד לראות אתה מתאמן שם נכון? ד"א שאלתי את גדי ולוליק אם הם ראו אותך או מכירים אותך והם אמרו לי שהם מעולם לא שמעו עלייך..בקשר לציטוט שלך אז בפוסט על לוליק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתה רוצה תקפוץ לטרגט בכל יום וכל שעה =] **ואני לא מבין אסור להעיר הערות בונות? סך הכל אמרתי שלפי דעתי החזה שלו לא יצא יפה זה הכל מה עשיתם סיפור** |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן המראה של הניגרי שונה בהרבה מהתמונות האלו אם הייתה בא למר ישראל הייתה רואה..הרבה אנשים יודעים לשחק אותה מבינים אבל שיש תחרות כל אחד מקפל את הזנב בן הרגליים כי קשה להוציא 65 שקל מהמשכורת לאילת. בכל אופן ניתראה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ