ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
אני קניתי חלבון מישראלבדי ב350 שקל..עכשיו אני מבין שיש אבקות חלבון לא פחות איכותיות במחירים הרבה יותר נמוכים,270 שקל וכו'
|
אבקות שלא עלו עדיין, מכיוון שהתחלופה שלהם איטית. זה פשוט עניין של זמן, גם החלבונים האלה שפחות נמכרים יעלו בסופו של דבר.
זה פשוט לא הגיוני, אנשים פשוט מתעלמים מההתייקרות של מוצרי החלב בעולם, כאילו בכוונה המחירים גבוהים. אמרתי זאת פעם ואני אומר זאת שוב, ההתחייבות למחירים הנמוכים בארץ עדיין עומדת על הפרק, אם ראיתם יותר זול -> התקשרו ותפוצו על כך (ע"ע הפוסט שגיל נעץ לגבי המחירים).
בכל מקרה, גם בישראלבודי יש אבקות שעדיין לא עלו ונמכרות בזול, אם זה 289, או אפילו 250 לאיירון טקים האחרונים בארץ. האופטימום והצ'מפיון גם מגיעים עם שייקר במתנה, ובקרוב יהיו עוד מבצעים לרגל פתיחת הסניף החדש.
תהיו קצת יותר בוגרים. אני אישית חושב שזה לגיטימי לגמרי שחנות עם כזו איכות של שירות, מוכרים, ייעוץ, תמיכה וקידום של הענף מאחוריה, תדרוש קצת יותר כסף (ושלא נדבר על הפורום האיכותי שבו אתם כותבים)... ככה שעל אחת כמה וכמה צריך להעריך את ההתחייבות הזאת לספק לכם את המוצרים הזולים בארץ, ואת המימוש שלה כמובן. תחשבו על זה...
|