ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ניאו נאצים בישראל..כתבה מוואלה! (https://israelbody.com/showthread.php?t=18778)

powergainer 09-09-07 17:29

צריך להשמיד אנשים כאלה!!! :mad:

goldBEN 09-09-07 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
לא אחי....
עריכה: עוד הודעה אחת ויש לי 4000!

אז בסוף זה with your max?

ציטוט:

זה בסדר,תמיד אפשר להביא לבן מוניטין שלילי..אפילו מומלץ!
אתה מדבר כאילו אני מכיר אותך או משהו...S:
אני מכיר אותך?

עלוש 09-09-07 18:27

צריך להרוג אותם !

Troya 09-09-07 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
יש לך את התמונה בגדול?...?

http://img512.imageshack.us/img512/4...57f1hl1zo0.jpg

Leo 09-09-07 18:47

ואי שתחמם לי את מקס.......

אם רק היו יותר בנות כאלה...

+rep

Mad_dog 09-09-07 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni32
לא צריך לגרש אותם!
צריך להוציא אותם להורג בדרך איטית וכואבת במרכז כיכר רבין + שידור חי בטלויזיה.

מממ דבר ראשון לא מכיר כזה דבר כיכר רבין אולי כיכר מלכי ישראל אתה מתכוון דבר שני להוציא אותם להורג בחיים לא יקרה בישראל יש יותר מידי יפי נפש צריך להיכנס בנאצים האלו בלי לערב סמכיות פשוט להרוג אותם לבד ...

ZoonD 09-09-07 19:09

על תדאג בחדר חקירות ...
יטפלו בהם יפה מאד , אולי אפילו השב''כ יצטרף לחגיגה ....

Mad_dog 09-09-07 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
על תדאג בחדר חקירות ...
יטפלו בהם יפה מאד , אולי אפילו השב''כ יצטרף לחגיגה ....

כן ואז העיתונים יגדו שאנחנו רעים שאנחנו כמו הם קיצור לעיתונות יש סבלנות לכול מי ששונא יהודים אבל שמחזרים להם אנחנו הרעים בסוף

מתן18 09-09-07 19:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אז בסוף זה with your max?

אתה מדבר כאילו אני מכיר אותך או משהו...S:
אני מכיר אותך?

לא:boxing:

DMX 09-09-07 20:09

היה עכשיו כתבה בחדשות [לא זוכר איזה ערוץ] על הונדליזם והשטויות שהם עשו, ובאחת התמונות הכתב אומר שהם ריססו שם של להקה נאו-נאצית גם בבית כנסת, וזה היה Rammstien
אני כמעט בטוח, הם באמת ניאו נאצים ?

Elevation 09-09-07 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
היה עכשיו כתבה בחדשות [לא זוכר איזה ערוץ] על הונדליזם והשטויות שהם עשו, ובאחת התמונות הכתב אומר שהם ריססו שם של להקה נאו-נאצית גם בבית כנסת, וזה היה Rammstien

הסולן או אחד החברים בלהקה נשוי ליהודיה.

אז התשובה היא לא.

Mad_dog 09-09-07 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX

ראמשטיין לא נאצים עם זה מה שאתה שואל הם פשוט להקת מטאל גרמנית למרות שיש הרב מהשרים שלהם רמיזות לנאציזם אבל הם טוענים שהם בכלל לא כאלו

Mikeo 09-09-07 20:18

ראיתי את זה, בני זונות, מה הם מתלהבים מרמשטיין? זאת בכלל לא להקה ניאו נאצית! שמעתי גם שהם תרמו לקרן למען שימור השואה.

בקיצור, מה שאני יכול להגיד על האנשים האלה, שאין להם לא מצפון, ולא זהות. ברוסיה יש מלא ניאו-נאצים, וזה כבר נוגד את עצמו כי הרי לפי האידאיולוגיה הנאצית הסלבים הם עם נחות ועלוב. אז הם מתנכלים לכל מי שלא סלבי, מריעים להיטלר ושוכחים שהוא שנא סלבים.

ואלה גרועים פי 100, כי לא רק שהם סלבים, הם גם יהודים! אם הם היו חיים בתקופת השואה היו רוצחים אותם! אז מה הם מתלהבים מעצמם? עד כמה חסרי מוח אנשים יכולים להיות... ועוד סבתא של אחד מהם ניצולת שואה, איך הוא לא מתבייש?

flikeron 09-09-07 20:21

כל העליה האחרונה מרוסיה זה פשוט זוהמה הם לא יהודים מקבלים אזרחות ומימון מהמדינה וכולם עבריינים סוחרי סמים ונאצים שאלוהים יעזור למדינה הזאת

Dino Psaras 09-09-07 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי flikeron
כל העליה האחרונה מרוסיה זה פשוט זוהמה הם לא יהודים מקבלים אזרחות ומימון מהמדינה וכולם עבריינים סוחרי סמים ונאצים שאלוהים יעזור למדינה הזאת

שתוק אחי! אל תכליל.

Coleman 09-09-07 20:26

בני זונותתת לפי דעתי צריך להוציא עונש מוות לאנשים כאלה ולא לתת להם לשבת בכלא שבוע וחצי ואז לשחרר אותם סעאמקקקקקקקק מדינה מפגרת

Mikeo 09-09-07 20:26

ציטוט:

טוב זאת כבר גזענות, אחי
יש המון שנאמנים למדינה הזאת בכל ליבם, משרתים בסיירות אליטיסטיות ועובדים בהייטק.
זה שיש מלא שיכורים ונרקומנים עדיין לא מדד לשפוט את כולם.

goldBEN 09-09-07 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
לא:boxing:

so STFU...

Mad_dog 09-09-07 20:33

ציטוט:

לך יא חתיכת מתרומם עכשיו זה כמו שאני יגיד שכול העליה מארצות ערב הם מוסלמים בכלל לא יהודים אלה סתם אוהבי ערבים ... אף פעם לא שמעת את זה ?? כדי שתתחיל לשמוע מה אתה מכליל את כול העולים ??? אני טוען שאתה בכלל לא יהודי אולי יותר מוסלמי בגלל שלך הייתה יותר תערבות בין ערבים אז אתה יותר קרוב לערבים אתה לא יהודי בכלל

Leo 09-09-07 20:41

תכלס מתוך הכמעט מיליון שעלו מברית המועצות שכבר נולדים להם ילדים צברים פה בארץ
מספיק 1000 מפיונרים כדי לעשות את מה שהמאפייה הרוסית עושה ולעשות להם שם רע , כמובן בכל בית ספר יש כאלה שבאמת גורמים לך לתהות מה הם עושים בישראל אז זה יותר מ 1000 (מדבר רוסי)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ