![]() |
ציטוט:
|
|
|
אחת היפות שראיתי עומרי אחי!! תגיד אתה קשור לפורום סקאלה או משהו כי גם שם מסתירים את מספר הרישוי של האוטו..:wiggle:
|
ציטוט:
|
עומרי היא חלומית!!!
של ההורים!?!? |
פיי איזה רכב!
אבל אתה צריך משהו שיותר יתאים לפוזה של הסלקטור.. איזה מרצדס שחורה או משו חח |
וואי חייה עומרי חייה
אתה מכיר מישהוא שבונה ספויילרים בנייה עצמית? אני מחפש, |
lol מה של ההורים חח
מה הוא בן 17? |
הא אימפרזה יפהפיה, אין על אימפרזה טורבו, תשאל כל בדואי בדרום :)))
האוטו הזה אצלך כבר די הרבה זמן אני זוכר ואתה צעיר מדי וסטודנט מדי בשביל לקנות אותו, אז מי קנה אבא ? :)) הערכה שלי אבא קנה אתה מחזיק. |
ווואיייייי איזה חלום עומרייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!
תחרות הבאה אתה בא לאסוף אותי מהבית עם האימפרזה ועושה לי סיבוב ואז הולכים :) :) :) איך קנית אותה אבל? סטודנט צעיר עם אמפרזה טורבו? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בלי קשר, אני לא אמכור אותה בחיים, זה אוטו כל כך אמין שלמרות שיש לו 100 אלף קילומטר, ועשיתי איתו הרבה רייסים ובלאי גדול בתקופה שלו, בחיים הוא לא ראה מוסך חוץ מבלאי רגיל של חלקים,דוגמא ברקסים/קלאץ וכו'. זה בניגוד לדגמים הישנים של ה-GT שרואים כל שבוע מוסכים, ה-WRX הוא דגם אמין מאוד מאוד. |
ציטוט:
אני חושב שאני בין בעלי האימפרזה היחידים שנישאר להם הספויילר על הרכב. למרות שערבים קילפו לי את הסמלים היפים שהיו לי מאחורה, כי רוב הזמן הייתי נוסע לצבא ברכבת שהייתי בקבע, והאוטו היה עומד בתחנה עד הלילה, אבל זה כלום כי ממש פחדתי שיגנבו לי אותו. |
ציטוט:
את ההלוואה שלקחתי החזרתי תוך שנתיים ורוב המשכורת של הקבע שלי הלכה על האוטו. כרגע האוטו שלי רוב הזמן בחניה ואין לי הוצאות גדולות עליו כי גם המכללה שאני לומד בה היא פחות מ-3 ק"מ מהבית שלי. והמכון כושר הוא גם מרחק כזה,אז אין לי כמעט הוצאות.. |
יפההה!!!!!!1
תגיד אתה ממכורי הקו הישר רייסים או שאתה נוסע לנגב לכבישים מפותלים? מה הסטייה המוטורית שלך? :) ד"א יש ציפ יצרן די זול שבקלות (בלי לגעת במנוע, רק עם לפטופ) נותן לך 265 כ"ס, זה לפני דיבורים על שיפוריים רציניים. ד"א2 דוד לי יש קוואסקי zx12 עם שיפורים ב50,000$ (ניטרו 2 בלונים, הגדלת נפח הקיט הכי גדול של 1390 סמק ועוד ועוד....) |
נימרוד אתה מוזר
|
עומרי? אתה - שחיף? בחיים לא דימיינתי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ