![]() |
ציטוט:
נראה לי בכוונה בגלל שזה היה מבחן קל אז הם הקשו מאוד בבדיקה. |
ציטוט:
:wiggle: |
ציטוט:
בגלל זה אני שונא מבחנים רבי מלל שזו בעיה של הרבה פרשנות ושל מה שהמורה שלך לימד וכו' .. אה ו.. - יפה מאוד אחי ! |
ציטוט:
זה לא בגלל זה, זה בגלל שיצא לי ללמוד עם מורה מאוד מיוחד ושמו ברוך =\ שהוא גם מנכ"ל הבית ספר חחח אם היית לומד איתו, היית מקבל לא פחות מ 95 :) |
מזה מנכ"ל בצפר ?! Xd
יאללה למה לא מביאים לנו ברוך-ים כאלה לבצפר ? רק מורים טמבלים מביאים לנו תאמין לי. המורה היחיד שמלמד אותי ואני באמת חושב שהוא על רמה וטוב זה המורה שלי למתמטיקה. |
ציטוט:
מאמלל את החיים :):unsure: |
94 סופי בלשון,ו95 סופי בהסטוריה א'.
|
תקשיבו סליחה שאני מקפיץ פשוט חזרתי אתמול.
אלו שעשו את הבגרות בפיסיקה, עד כמה נפלתם בקרינה וחומר? וגם במעבדה כל הכיתה שלי איבדו איזה 10 נק' על פארש כנראה שכחנו לעשות משהו.. בכללי ציונים סבבה, ממוצע 110.24 |
לשון 58
היסטוריה א' 81 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אממ אתה יכול להגיד לי אךי מחשבים את הממוצע הזה? פשוט סוכמים הכל עם בונוסים בהתאם (נגיד 25 בפיזיקה) ומחלקים במספר המקצועות? |
קיבלתי 49 בתנ"ך, 45 במנהל, אבל אלו רק חלקים והשנה אני צריך להוציא 60+ כדי לעבור (3 יחידות תנ"ך, 5 מנהל).
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי בת"א זה 110.24 בטכניון 114.54 |
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שבב"ש\טכניון צריך פחות |
ציטוט:
ג'ונס, צר לי לבאס - אבל אתה חי בסרט, זה לא פשוט להוציא 760 במכה הראשונה.. במיוחד בהתחשב בזה שרק 2% מהאוכלוסיה עוברים את ה725. בהצלחה בכל אופן, מקווה שיצליח לך. פאניק, רק בבאר שבע אפשר להתקבל עם סכם *יחסית* נמוך אבל יש שם ראיונות שמאוד קשה לעבור.. בטכניון הדרישות דומות לתל אביב וירושלים. |
ציונים סופיים:
תנ"ך יח' 1 - 89 הסטוריה א' - 90 מתמטיקה 03 - 100! מחשבים 3 יח' - 95 לשון - 86 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ