![]() |
ציטוט:
התאומים* |
גם לי יש תאומים 35 :(
|
מה ההיקף רגל שלכם?
שלי 60 מתחת למפשעה אבל אני מאמן רגליים בדדליפט בעיקר |
שלי כימעט 70 יש לי שוק:s... ממש שוק
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עזבי אותך מאמי,פינצטה זה כואב רק סכין :sbb4: Logout אחי אתה לא יכול ליראות את התגובות אם אתה לא רשום שם :wiggle: |
עוזי תגיד לי זה נראה לך נורמלי ?
להיצתלם עם הומון בן :):):):):):) ? http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../184/086/1.jpg |
תגידו בתמונה הראשונה זה לא fff המבחיל?
נ.ב פאניק פשוט רצחת אותי מצחוק חחחחחחחח |
בינתיים התאומים שלי גודלים בלי עין רעה רק שהם עדיין מאוד קטנים אבל מיתפתחים אין תלונותת מאז שהיתחלתי להיתאמן ברצינות התאומים שלי גדלו ב6 וחצי סנטימתר
שהיתחלתי להיתאמן התאומים שלי היו 28 וחצי עכשיו 35 גם הרגליים מיתפתחות עדיין יפה אבל אני עדיין שחיף |
מה הקשר שאתם אומרים שלא התבגרתי?
רק אמרתי ששוקס באמת מביא בנות.... ואם אני אוהב לצחוק "חעחעחעחחעחע" למישהו יש בעיה? אם כע לכו זדינו... אתם שונאים הומוים נכון? אני אין לי שום דבר נגד זה אני לא אוהב ולא שונא שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה... אבל אתם נמצאים בפורום הזה? כע אתם נמצאים, ואני אומר לכם שיש בפורום הזה מלהההההההההה הומוים... |
ציטוט:
לכי תתקועי ידפוקקקקקקקקקקה... אני דברתי אם גיל הוא אמר ששוקס מביא הרבה בנות אז הצדקתי אותו... |
ילד[כן אתה עוד ילד מבחינת גודל, חשיבה הכל..] יום אחד בבוקר צעיר תיפתח את העיינך הפעורות ותגיד לעצמך "ואי אני Emo" ותחתוך את הורידים שלך
Gl |
פוזר מלקק ביצים עם יד של אחותי הבת 3.
|
אימו לא אימו... יום אחד גם הוא יהיה גדול
|
ציטוט:
קיצר לבחור שפתח את הפוסט שיהיה לך בהצלחה |
אתם מזה לא קשורים...
מה למי שיש שוקס אז הוא ילד קטן? ושוקס=מביא בנות. וזה עובדה :) וsandrik תתחילי קצת לדבר בהתאם לגילך. |
יוסי אתה חושב אני מתיחס עליהם?
אני שם זין פה על כול מי שאומר שאני ילד קטן... כל אחד חש מעצמו... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ