ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   שלום לכל המומחים.... חדש פה.. קצת על עצמי פלוס תמונות :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=17814)

YOG558 27-08-07 18:11

גוף יפה אחי תאכל קצת יותר תנסה לעלות במסאה אחלה חיטוב אז אין לך מה לדאוג במסה התברכת בגנטיקה ולא תעלה הרבה באחוזי שומן

דנדין 27-08-07 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yog558
גוף יפה אחי תאכל קצת יותר תנסה לעלות במסאה אחלה חיטוב אז אין לך מה לדאוג במסה התברכת בגנטיקה ולא תעלה הרבה באחוזי שומן

תודה אחי... לקחתי לתשומת ליבי... נראה לי שאחרי התגובות למרות המסגרת הצבאית אוטוטו אני באמת יתחיל מסה.. שוב תודה

Ido 27-08-07 18:22

יפה מאוד אחי

תן במאסה כמו שצריך לאחר הצבא..

כמה אחוזי שומן יש לך?

דנדין 27-08-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ido
יפה מאוד אחי

תן במאסה כמו שצריך לאחר הצבא..

כמה אחוזי שומן יש לך?

חח השאלה בכי פופולרית בנושא... לפי דעתי וגולשים נוספים 9-11
בכל מקרה השבוע תיהיה תשובה וודאית ומדודה

סהר! 27-08-07 18:58

בוא נסכם את זה ככה
בנות להרגיע הורמונים

דנדין 27-08-07 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
בוא נסכם את זה ככה
בנות להרגיע הורמונים

חחחחחח :wub1: :wub1:

למרות שבינתיים רק בבחורה אחת ניתקלתי בפורום :dry:

maorstyle 27-08-07 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
כוסון על.
תסיים תצבא ותחזור לאתמן ולאכול כמו שצריח ,דפוק מאסה אצבנית ,בהצלחה.

--------------------------------------------------------------------------------

כוסון על.
תסיים תצבא ותחזור להתאמן* ולאכול כמו שצריך* ,דפוק מאסה עצבנית* ,בהצלחה.
__________________ ***********************

ולפותח הפוסט גוף טוב ניראה בנוזונה

דנדין 27-08-07 19:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorstyle
--------------------------------------------------------------------------------

כוסון על.
תסיים תצבא ותחזור להתאמן* ולאכול כמו שצריך* ,דפוק מאסה עצבנית* ,בהצלחה.
__________________ ***********************

ולפותח הפוסט גוף טוב ניראה בנוזונה

תודה רבה מאור

Ilan-V 27-08-07 20:29

באמת שיש לך אחלה של גוף,אתה חטוב ואסטטי שזה יפה,עכשיו מה שתעשה זה פשוט תעלה במסה כדי להיות מסיבי יותר,ואז כבר השמיים הם הגבול בשבילך.:jockey:

דנדין 27-08-07 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ilan-V
באמת שיש לך אחלה של גוף,אתה חטוב ואסטטי שזה יפה,עכשיו מה שתעשה זה פשוט תעלה במסה כדי להיות מסיבי יותר,ואז כבר השמיים הם הגבול בשבילך.:jockey:

תודה רבה איש יקר.... השמים הם הגבול לכולנו... השאלה מה ניתן בשביל להגיע לגבול!!! :jockey:

dror 27-08-07 21:03

הרגע גמרתי אז אני יכל לכתוב עכשיו אחלה חיטוב

Jones 27-08-07 21:03

טוב, בקצרה,גוף חטוב, בטן טובה, מותניים צרות(שזה מצויין)כתפיים לוקות בחסר,כנ"ל ידיים,חזה סביר..דפוק במסה גבר....בהצלחה!

דנדין 27-08-07 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
הרגע גמרתי אז אני יכל לכתוב עכשיו אחלה חיטוב

:):):):) הרגת אותי עכשיו ישרוט

דנדין 27-08-07 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jones
טוב, בקצרה,גוף חטוב, בטן טובה, מותניים צרות(שזה מצויין)כתפיים לוקות בחסר,כנ"ל ידיים,חזה סביר..דפוק במסה גבר....בהצלחה!

וואלה תודה רבה אחי ומסכים איתך בהכל פרט לדבר אחד...
הידיים שלי באמת הכי בולטות אצלי כנראה התמונה לא ממחישה את זה כראוי...
מבטיח שאעלה תמונת ידיים נורמלית שתוכל להתרשם ואני מאמין לשנות את דעתך... חוץ מזה תודה על הביקורת

dror 27-08-07 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דנדין
:):):):) הרגת אותי עכשיו ישרוט

(: חח

Jones 27-08-07 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דנדין
וואלה תודה רבה אחי ומסכים איתך בהכל פרט לדבר אחד...
הידיים שלי באמת הכי בולטות אצלי כנראה התמונה לא ממחישה את זה כראוי...
מבטיח שאעלה תמונת ידיים נורמלית שתוכל להתרשם ואני מאמין לשנות את דעתך... חוץ מזה תודה על הביקורת

תפציץ באימוני ידיים י,עבוד על הכתפיים יותר באינטנסיביות.כנ"ל על גב(שאם תעבוד עליו טוב ,תהייה לך צורת V פיצוץ כי גנטיקה יש..!).ומה עם הרגליים??

דנדין 27-08-07 21:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jones
תפציץ באימוני ידיים י,עבוד על הכתפיים יותר באינטנסיביות.כנ"ל על גב(שאם תעבוד עליו טוב ,תהייה לך צורת V פיצוץ כי גנטיקה יש..!).ומה עם הרגליים??

תודה רבה על העזרה והתמיכה.... אני יקח את אצותיך ברצינות ויעשה שינויים בהרגלי.... רגליים נחמדות לא מרשימות.. יש מקום לשפר הבעיה שאין לי דרכי עבודה על רגליים כי נכון לעכשיו אני מתאמן משקל גוף.. שוב תודה רבה ג'ונס יקר...

DBD 27-08-07 22:01

גוף חטוב ממש אחי
נראה טוב
בהצלחה

Elevation 27-08-07 22:03

סוס יאור שועט, אלפקת ביצות מקפצת, כוסון על.

עצות לשיפור:

החלק האחורי של הטורסו שלך לוקה בחסר, וזה נכון לגבי מספר שרירים:

הטרייספס מפגר מאחורי הבייספס אפילו בתנוחות שבצורה קלאסית הטרייספס אמור לבלוט בטירוף, הכתף האחורית באמת לא רעה בכלל יחסית למתאמן ממוצע, אבל בתור בחור עם וותק שחשובה לו אסטטיקה, הייתי נותן לה דגש למראש יותר שלם.... הלטיסימוס דורסי שלך, לא ברור אם גנטית או תוצר של אימונים, מתחיל גבוה מדי, ממליץ לעבוד על זה. מהמעט שראיתי את הרגליים וזה באמת מעט, הן לא קיימות.

ובנימה יותר אישית, הייתי מאוד מאוד ממליץ לך לעבוד על יציבה ומייצבי הגב במיוחד, כי אתה עומד מאוד כפוף וחבל. ברור לי שזה אקטרה בשביל הabs, אבל אתה לא רוצה קיפוזיס תוך עשר שנים.

דנדין 27-08-07 22:17

:jockey:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
סוס יאור שועט, אלפקת ביצות מקפצת, כוסון על.

עצות לשיפור:

החלק האחורי של הטורסו שלך לוקה בחסר, וזה נכון לגבי מספר שרירים:

הטרייספס מפגר מאחורי הבייספס אפילו בתנוחות שבצורה קלאסית הטרייספס אמור לבלוט בטירוף, הכתף האחורית באמת לא רעה בכלל יחסית למתאמן ממוצע, אבל בתור בחור עם וותק שחשובה לו אסטטיקה, הייתי נותן לה דגש למראש יותר שלם.... הלטיסימוס דורסי שלך, לא ברור אם גנטית או תוצר של אימונים, מתחיל גבוה מדי, ממליץ לעבוד על זה. מהמעט שראיתי את הרגליים וזה באמת מעט, הן לא קיימות.

ובנימה יותר אישית, הייתי מאוד מאוד ממליץ לך לעבוד על יציבה ומייצבי הגב במיוחד, כי אתה עומד מאוד כפוף וחבל. ברור לי שזה אקטרה בשביל הabs, אבל אתה לא רוצה קיפוזיס תוך עשר שנים.

תשובה ממש ממש עניינית... אני ממש שמח לקבל תגובה כזאת... אז ככה...
אתה ממליץ למעשה לתת פוש על הטרייסיפס על מנת להגדיל אותם?....
מצטער על הבורות אבל כאשר אתה אומר לטיסמוס דורסי איך הוא נקרא בעברית שאני יבין על מה מדובר? הרגליים.... אכן בעייתיות אני מקווה לסגור את הפער ברגע שתיההיה לי גישה למשקולות ומכשירים שיוכלו לעזור לי בכך ( בעבר הייתי עובד חזק על הרגליים בתוכנית אי בי סי די אבל זה היה בזמנו לפני הגיוס שעוד הייתי במכון.... בקשר ליציבה ומייצבי הגב המצב טוב :jockey: הייתה פה מטרה להדגיש את שרירי הבטן כמו שאמרת.. אשמח אם תענה לי בהקדם ותודה רבה על התגובה...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ