![]() |
זה בגל לשאת בת 15 עדיין וגם את אישה, אז הם מרשים לעצמם לתפוס עליך תחת, פעם אחת בפצריה הבוס שלי צעק עלי, הבאתי עליו שאגה, ולקראת סוף החודש מחשש לחייו בפלילים, הוא עיגל לי תמשכורת ב200 לא רע.
|
אני במקומך הולך מהעבודה באמצע דופק את המלון עם 300 אורחים בלי מלצרים.
|
אסור להם להעביד אותך יותר מ8 שעות...
ובכללי .. אסור לך לעבוד אחרי שעה 9 בערב. את יכולה להתלונן עליהם .. ואולי לעשות קצת קופה.. או לסחוט אותם :) ואין מצב שזה 150 שקל ל12 שעות האלה... כי המינימום לגיל 16 זה 15 או 15.5... מה שהופך את זה ל180 שקל לפחות.. |
סנדרה יש לי "סוכנות" מתחרה לזו של רן , תשקלי את בחירתך טוב טוב :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מילא אלא אנשים שאני עובדת איתם כבר שנתיים כמעט. לא נעים. אוף אני כזו ילדה טובה שזה מעצבן אותי לפעמים:(:dry: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלנו מקבלים מנוי לחדר כושר +ספא פעם בשבוע , משמרות מסוגרות וקבועות , אנחנו מממנים את התלבושת האחידה ,אנחנו (אני) מספקים לעובדות אימונים אישיים כהשתלמות לעבודה |
קאצ'וק אתה מדריך חדר כושר?
|
ציטוט:
לא אבל אני נותן אימונים אישיים לברות מזל :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לאיליה : כבר אמרתי לך לא!!! בשופ פנים ואופן ודי להציע לי!!! |
ציטוט:
|
איזה יופי שלא נעים לך, אבל הוא לא משלם לך את הכסף שמגיע לך ומאוד נעים לו ....גאוני
|
בקיצור סנדרה, כל עוד את לא עושה כלום ומתנהגת כמו פראיירית אל תבואי לפה לבכות לנו...את יודעת בעצמך מה הפתרון...
|
150 שקל זה משפיל...הייתי קורע להם את הכסף בפרצוף...
|
אני אישית עבדתי ביינות ביתן(בחולון ליד בית-ספר קציר) סופר מרקט.
עבדתי בסבלות שם להרים אקונומינה כאלה ועוד מלא דברים כבדים והכל בא בקרטונים שיוצא לקרטון כ25 קילו וככה כל הזמן. עבדתי שלושה ימים רצוף 11 שעות אחרי זה אמרתי לאחרי משמרת "אני לא צריך לפרנס משפחה וילדים" ואז הוא אמר לי לך הביתה כמובן. את צריכה למצוא את מקום העבודה שנוח לך אני החלפתי בשנה משהו כמו 5 מקומות עבודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ